yanımda olmuyacakki ben onu istemiyorum bebeğim olsun istiyorum tüp bebek yaşım 41 zamanım yok20 yılını heba etmiş birinden çocuk yapmak pek cesurca...
Nerden biliyorsun ? Belkide geçmiş 20 yılı sana 1 günde unutturacak biri olacak. Herkes aynı değildir, bence fazla önyargılı yaklaşma bu konuya derim... yeni biriyle beraberliği şiddetle tavsiye ediyorum!insanlara güven varmıki 20 yılımı heba ettim ne oldu koca bi sıfır ama ne bileyim haklısın belkide
hayırlısı arkadaşım ne diyeyimNerden biliyorsun ? Belkide geçmiş 20 yılı sana 1 günde unutturacak biri olacak. Herkes aynı değildir, bence fazla önyargılı yaklaşma bu konuya derim... yeni biriyle beraberliği şiddetle tavsiye ediyorum!
eder hemde seve seve koşa koşa gelir çünkü ayrılmak istemedi bırakmıcaktı beni ikimizide idare edicekti aklınca ben tehdit ettim yanında kendimi bileğimi kestim korktu öldürür bu kendini dedi ve anlaşmalı boşandık yani şimdi bile gel desem gelir beraber olduğu kadınında benden haberi varmş güya yani işler karışıkBu arada, eski eşiniz bu isteğinize onay verecekmidir ki? Sonuçta çocuğuda varmış? Yada hayatında bi kadın varsa kabul edecekmidir sizce?
ayyy yooo aslaaa öyle bi düşüncem yok evlenmem töbeler olsunTüp bebek yöntemini Türkiyede denemeyi düşünüyorsanız,evli olmanız gerektiğini unutmayın.20 yılınızı ziyan etmiş adamla kağıt üzerinde de olsa yeniden evlenecek misiniz?
Bence sen hormonlarına bi baktır, yumurtalık rezervinin nekadar daha dayanacağını öğren ve eğer min. 4-5 yıl derse doktorlar, bukadar aceleci olmadan, o adam harici, herhangi başka bi adamla çocuk yap. En kötü ihtimal yine kocan sana koşa koşa gelecek madem, eski kocanı değerlendirirsin.eder hemde seve seve koşa koşa gelir çünkü ayrılmak istemedi bırakmıcaktı beni ikimizide idare edicekti aklınca ben tehdit ettim yanında kendimi bileğimi kestim korktu öldürür bu kendini dedi ve anlaşmalı boşandık yani şimdi bile gel desem gelir beraber olduğu kadınında benden haberi varmş güya yani işler karışık
benim derdim eski eş değilki çocuk sahibi olmakİçinizdekinin adı histerik bi eski eş ile bağlanma durumu. Evlat edinebilirsiniz. Ben 25 yaşındayım hiç evlenmedim çocuk deneyimim olmadı ama bazen gidip kongodan falan bir bebek alasım gelir. Ben nedense yanlış anlamazsanız sağlıklı göremedim durumunuzu. Ayrılma sonrası psikoz gibi “ ona söylesem canına minnet koşar gelir” vesaire. Derdiniz çocuk mu yoksa eski eş mi ona bir karar verin.
Onun dışında bir kedi bile insanı manevi olarak tatmin edebilir. Zaten böyle kişisel amaçlarınız varsa bırak evlatlığı çocuk bile doğurmayın. Ben pek sağlıklı göremedim sizi üzgünüm.
benim derdim eski eş değilki çocuk sahibi olmak
yaşım 41 birdaha hayatıma kimi alabilirimki kime güvenebilirim eski eş yinede beni dinler diye düşünüyorum bende çocuk sahibi olurum yanlızlığımdan kurtulurum küçücük bi aile olurum eski eş hayatıma girmeyecekki istediği zaman gelir görür diye düşündüm ne bileyimDemeye çalıştığım ayrıldınız. Güven diyorsunuz, çok güvenilecek biri olsa onca yıllık evliliği zaten bitirmezdiniz. Neden başka bi erkek değil de o? Normal gelmeme sebebiniz bu, lütfen yanlış anlamayınız.
Not; linçten önce, 2 yaşından beri ailesi ayrı bir kadınım. Sadece ortada bi yanlış var ve bunu belirtmeliyiz.
yaşım 41 birdaha hayatıma kimi alabilirimki kime güvenebilirim eski eş yinede beni dinler diye düşünüyorum bende çocuk sahibi olurum yanlızlığımdan kurtulurum küçücük bi aile olurum eski eş hayatıma girmeyecekki istediği zaman gelir görür diye düşündüm ne bileyim
haklısınız belki ne diyimPeki hanımefendi boşanmışsınız. Eski eşinizin başka bir eşi olsa sevgilisi olsa bu yeni durumdan rahatsız olmaz mı. Neden kimseyi alamayasınız hayatınıza. Hayatta her şey bizim için. Tanrı inancınız varsa boşanmayı da gerekirse helal koşmuş. İlla ki hayatınıza iyi biri girecek.ama bı devirde insanlar evlilikte kocasını çocuk yüzünden boşayamazken sizin boşadığınızdan yapmanız biraz kötü olur. Çünkü iyi biri olsa zaten yapardınız. Ve zaten boşamazdınız. Bu sadece o çocuğu üzer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?