KIZLAR SİZE SORUYORUM OLURMU

Aynı şekilde ben de an geliyor çocuğumun bir ihtiyacı için işi bırakamıyorum. O an eşim veya kv kim müsaitse o yapıyor.
Mesela geçen hafta yanımdaki arkadaş senelik izinde olduğu için tam gün izin alamadım. Eşimle nöbetleşe çocuk baktık o gün. Normalde kv bakıyordu oğluma eltimin doğumuna gitti. Sabah eşim kaldı, öğleden sonra ben devraldım..
2 yaş aşısı için de kv den rica ettim o götürdü.

Özellikle anne çalışıyorsa desteksiz çocuk büyütmenin imkansız olduğunu çok iyi anladım ben.

O adamdan (!) çocuk yapmayın. Başkasından çocuk yapmış kardeşi olacak çocuğunuzun. Neresinden Baksan olmaz. Tüp bebek için nikah isteniyor diye biliyorum. Yeniden mi evleneceksiniz

Yaşayan biliyor işte.
Çünkü çocuk gerçekten yaşadıkça tecrübe ediliyor.
Önceden kullanma klavuzu ile gelmiyor malesef ve her çocuk ayrı olduğu için, her ailenin yaşadığı sıkıntılar da ayrı.
1 tane farklı, 2 tane çok farklı. 3 taneyi düşünemiyorum bile...

Çocuk zor zanaat vesselam.
Analarımızın hakkını ödeyemeyiz, insan bunu da anlıyor zamanla.

Tabi ki..
Bunun hastalığı var. Basit bir soğukalgınlığı bile. Anne veya çocuk hasta olsa tek olunca ikisi için de zor mesela.
Biz çocuk hastayken karı koca şaşırıyoruz hala ne yapsak diye. Birimiz hasta olsak öteki ilgileniyor çocukla.
İnsanoğlu önceden hiç bu olumsuzlukları düşünmez.
Hamilelikten önce eşime kalsa çocuk saksıda büyür gibi bir şeydi. Ki ben az çok bilsem de yaşamadan anlaşılmıyor. Eşim de anladı zorluğunu..

hiç mantıklı değil lütfen arada çocuk gibi güçlü bir bağınız olmasın

Anne hasta olunca sürüne sürüne olsa da bakıyor gene çocuğuna Evet tek başına zor iş herkesin harcı değil mecbur kalınca her şeye gücü yetiyor insanın bu da bir gerçek...

O adamdan çocugunuz olacağına hala yapılıyormu emin değilim ama kıbrısa gidip sperm bankasından çocuk sahibi olun daha iyi

Anne hasta olunca sürüne sürüne olsa da bakıyor gene çocuğuna Evet tek başına zor iş herkesin harcı değil mecbur kalınca her şeye gücü yetiyor insanın bu da bir gerçek...

Senin durumun çok farklı. Sen buna mecbur edildin. Eşlik ve babalık yapmayan bir adam olduğunu çocuğun doğunca anladın.
Ben de eşim çalışırken hasta hasta baktım çocuğuma. Hatta öyle zamanlarda dinleneyim derken oğlum inadına az uyurdu :)
Şimdi eşimden boşansam kendi başıma ayakta durmak için uğraşırım tabiki. Zorluğunu da yaşayan bilir yalnız..

Ama konu sahibi henüz fikir aşamasındayken ucu bucağını düşünmeden hareket etmesin amacındayız.

çocuk isteğinizi anlıyorum ama öyle karaktersiz hiç sevmediğiniz bi adamdn çocuk yapmanız saçma olur çocukta ona benzerse. hiç tanımadığınız birinden yapın daha iyi.

Psikoloğunuzla acil görüşünüz, gel gitler bitmemiş sizde...
Siz bu düşüncenizi sağlıklı biliyormusunuz???
Madem eşinizden çocuk yapmak istiyorsanız neden boşandınız?
Hayat çocuktan ibaret değil ki!!!
Bı konu ya odaklanıp hayat mı yaşanır.
Nice evlatlar var, annelerini babalarını, öldürüyor, dövüyor, paralarını alıyor, mallarını üzerine geçirip ele güne muhtaç ediyor...
Çocuk hayırlısı ise Allahtan istenir.
Böyle kendiniz/miz için çocuk isteyemeyiz, Allah'ı gücendirmemek gerek.
Ben etrafımda bu tarz evlatlar görüyorum görev gibi doğrulmuş evlatlar ana baba çocuğa hayatı zindan ediyor. Çocuk kendi hayatını yaşayamıyor.
Bence hayatınızda yeni bı sayfa açmışsınız iyi bı insan çıkarsa size uygun evlenin. Mutlu olmaya bakın...

Sperm bankasından çocuk yapın yurtdışında araştırın eğer niyetniz varsa.bence kadınlar tek başlarına çocuk yapabilmeli.çocuk sevgisini tatmak için illa evli mi olmak gerek?bence hayır yada niyetli birini bulup ondan hamile kalacaksınız tabiki adamında rızası olacak kimseye damızlık muamelesi yapmayın.tek başına çocuk büyütme işine girmezdim ben hiç hayatta başka güzellikler de var.

Belki tekrar asik olup evleneceksin normal yolla cocugun olacak. Kendi hirsin icin dogmamis cocugu neden babasiz birakmayi dusunuyorsun. Kaldi ki babasiz cocuk buyutmek kolay mi. Biraz mantikli ol

Sizi aldatan, başka birinden çocuk yapan.. adamdan bebek sahibi olmak istiyorsunuz.
Siz bence normale dönememişsiniz.
Hiç bir sebep (çocuk hasreti özlemi vs..) normal düşünen bir insanı bu yola itmez.
Gazeteye ilan veririm yinede o adamdan çocuk yapmam.
(ilan vermek yani en kötü kafayı yer onu yaparım ama yinede beni sırtımdan vurmuş birinden çocuk yapmam.) net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…