Kızlar sizi dinlemedim ilk adimi ben attim.

Kadın yapınca taciz olmadığını düşünüyorlar.

Bir kuzenim var, öğretmen. Yakışıklı bir adamdır bakan döner bir daha bakar. Bir kadın, velilerden birinden numarasını bulmuş, aynen böyle gizemli aramalarla adamı deli etmiş. Hem kadından hem veliden şikayetçi oldu en sonunda. Konu sahibi allahtan böyle sert kayaya denk gelmemiş. Başını belaya sokması an meselesi ama...

Eskiden halalarim ve arkadaslari telefonla arayip bil bakalim ben kimim derlermis suna buna:)
Hadi o zaman telefon yeni gelmis,ilk heves,sen adam gibi kullansana telefonu be cocuum:))
Yasin varmis ama,benim ergenlerle yasit gibisin

Romantik bir şey de değil üstelik. Tanımadığım bir numaradan "?" mesajı gelmesi ürkütücü hatta. Daha bu tepkisinin nedeni sorgulanıp adam kaba bulunuyor. Hoş adam sorun etmese, flörtleşme falan olsa da hayır geleceğini sanmıyorum maalesef. Baştan kötü başlamış.

Artık hiiiç bir şey yazmıyorsun, o yazarsa ararsa cevap vermiyorsun. Dayanamayıp yanına gelip konuşmak isteyecek. Merak uyandırmış oldun ama şimdi geri çekilme zamanı ki gizemini koru. Aha Bu da bir gençlik taktiğimdir, ( not hic ilk adım atan olmadim hep gizemliyim imaji cizdim hatta uzun sure sosyal medya hesabi da kullanmadim esim bir sene etrafimda dolandı tanışabilmek icin neredeyse tum cevremle tanismisti, gizem iyidir ) insallah yeni nesil gencler değişmemiştir, bu gizem uyandırma numarası çok işe yarardı...

Baştan cok güzel başlayanida gördüm ben sonu hic iyi bitmedi

Tamam

Maskesizde tanıdı kız valla
O zaman olan olmuş madem. Şimdi bir şey yapma eğer gerçekten gönlü varsa yarın o bir şekilde sana ulaşmaya çalışır ya da daha sonra. Hatta ulaşırsa biraz geri adım at. İlk adımı atmış olma durumunu telafi edersin. Bazı erkekler on yargılı oluyor çünkü o duruma. Evet yaptım bir şey ama hayal kırıklığı oldu böyle birini beklemiyordum falan dersin. Benim asla ama asla yapmayacağım şeyler ama herkes aynı değil, herkesin kısmeti işte bakarsın seninki de burasıdır

Teşekkür ederim bunca olumsuz yorumdan sonra rahatlattiniz beni

Evet saçma bir başlangıç olmuş da şimdi mesajına cevap vermezseniz tamamen kaybedersiniz bence hiç iyi bir taktik değil. Ararsa niye açmayasınız ki?
Reddedince peşimden koşmayan adam da ne bileyim...
Şuan aklına bir şey düştü adamın, biraz da hanım kızımızı beğendiyse gelip konuşmak isteyecektir ya da bi daha iletişime geçmek isteyecektir zaten. Ondan beklesin.
Gerek yok deyincede sen bilirsin dedi.
Böyle kendini ağırdan satması hiç hoşuma gitmedi sırf bu cümle yüzünden bile mesafeli davranışlar ona müstahak

Kaba biri konusmani tavsiye etmem.

Kız nasıl cesaretlisin sen yaaBen ilk adımı atman taraftarıydım ama bu kadar hızlı çıkacağını tahmin edemedim hani dün konuştuk ya önce bi bahane ile birşeyler sor dedim sana biraz muhabbete gir dedim falan ama direk ortadan dalmışsın bravo yaa çok hoşuma gitti Ayrıca hata falan yaptığını da düşünmüyorum çok da iyi yaptın aklında kalacağına belli mi olur belki yanında kalır. En fazla da reddedilirsin ne olmuş yani??? Bir kadın hiç reddedilemez mi?? Bu saçma düşünceyi de sevmiyorum..cesur kadınlar bence her zaman daha çekici bunu hep söylüyorum böyle konularda.. Ayrıca cevapları da sanki olumsuz gibi gelmedi bana ama bi dene bakalım bence şimdi sıra onda sen yazmamalısın ama yazarsa cevap ver tabi ki.. Ayyy çok heyecanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…