- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
Bekliyorum bakalım dönerse eğer gayet kibar sekilde yaptigimin saçma bur hareket olduğunu kabul edip kapatacam konuyu tadim kaçtı doğrusuPek hoş olmamış sizin ilk adımı atmanız. Ama tanımadığım birinden bana da mesaj gelse bekarken bende kaba davranırdım heralde , tabi ne yazdığınıza da bağlı ? O döner size dönmezse de zorlamayın.
Kabullenmek istemiyorsunuz ama bir insanın telefon numarasını kendi izni olmadan almak tacizdir.Taciz etmek ısrar değilmidir konusmak tanışmak istemez ise engeller olur biter
Belkide..haklısiniz galibaKabullenmek istemiyorsunuz ama bir insanın telefon numarasını kendi izni olmadan almak tacizdir.
Aramizda sohbet nerede olmalı adam çalışan ben müşteri onca kisinin icinde nasil sohnet muhabbet kurup tel alip verilebilir oyle bir ortam degil.Tanismak icin nosunu buldum zaten.
Teşekkür ederim canım güzel yorumun icin..İnsanları yargılamak kimseye düşmez. Bir kadın bir şey yapıyor. Yaptığı şey ne birinin yuvasını yıkmak ne de benzerleri.
Herkes taşlıyor. Yahu size ne? Ona doğru gelip yapmış, sonucunu görmüş ve ona hayat tecrübesi olmuş. Bir dahaki sefere daha temkinli olacak demektir bu.
İnsanlar buraya dertlerini yazarken kimse taşlanmaya gelmiyor, paylaşmaya geliyor.
O taşları kendi hayatınıza atınız. Mutlaka hatalarınız, keşke yapmasaydım dediğiniz şeyler vardır. Olmalı da, yoksa büyüyemezsiniz.
Bir yorum yazarken babanızın çiftliği olarak görmeyin burayı. Burası, sizin. kısır-dedikodu-komşu üçgeniniz değil. Herkes haddini bilmeli. Aksini düşünen gitsin terapi alsın!
Sosyal medya hesabını bulamadimKeşke sosyal medyada ekleseydiniz isterse o yazardı ya da ilk adımı orda atsaydınız ama olan oldu artık üzülmeye değmez hiç yaşanmamış gibi davranın onu görünce
Benim durum da senin kine benziyor ondan seni anlıyorum ben de müşteri o markette çalıyor takip edim diye sormuştum o bile bazılarına normal gelmiyor sana ondan bu kadar yüklendilerSosyal medya hesabını bulamadim
Eşi dostu oynatıyor sanmistir, mahalle delikanlısı agizi vardır. Ben yine de çocuğa hak verdim. Kufretse bile hakkı çünkü gece gece telefon sapigina kimse kibar olmak zorunda değil.Ya öyle olsa bile engellemekle tehdit edemez miydi? Küfürü basacağım demek, bilemiyorum. Hiç bana göre değil.
Tabi birinin numarasını izni olmadan almak ve vermek de bana göre çok yanlış. Ben konu sahibinin durumuna da düşürmezdim kendimi.
Ben de reçetemle gezmem ama gözlüğü almış eve gidiyordum, ilk taktığında biraz başın döner gibi oluyor ya, yolda takmıyim dedim. Demiştim. Hey gidi günler heyArtık ben de reçetemle gezeceğim çok iyi fikir
Adı üstüne bakışma gözlerle olurSiz maskeliylen bakışmanızı anlamadım. Tam olarak nereye bakıyordu?
Hayır bir insan sadece gözlerini görebildiği, tanımadığı birine neden bakar ki? Gözünden mi etkilenmiş yani? Biriyle bakışsak en azından yüzünü beğeniriz bence. Gözle baksak da :)Adı üstüne bakışma gözlerle olur
Gözünden olabilir giyinisinden , konuşmasından sürekli görüyorsa olabilir yani az çok maskesiz nasıl bir şey diye tahmin edilebilir konu sahibi görmüş yüzünü ama adam görmemiş zaten hoşlanan da konu sahibi belki normal bakmayı yanlış anlıyor olabilir :-DHayır bir insan sadece gözlerini görebildiği, tanımadığı birine neden bakar ki? Gözünden mi etkilenmiş yani? Biriyle bakışsak en azından yüzünü beğeniriz bence. Gözle baksak da :)
+1Soru işareti olmamış ya ilk mesaj için. Bence kaka emojisiyle falan hoşlantını belli etmeye çalışmalıydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?