Kızlar sizi dinlemedim ilk adimi ben attim.

Pek hoş olmamış sizin ilk adımı atmanız. Ama tanımadığım birinden bana da mesaj gelse bekarken bende kaba davranırdım heralde , tabi ne yazdığınıza da bağlı ? O döner size dönmezse de zorlamayın.

Bekliyorum bakalım dönerse eğer gayet kibar sekilde yaptigimin saçma bur hareket olduğunu kabul edip kapatacam konuyu tadim kaçtı doğrusu

Sıkıntı şu adam muhtemelen sadece sana değil herkese bakıyor, hatta viral bir video vardı, dişi köpek geçiyordu yolda oturan iki sapık adamın önünden ona da bakıyorlardı. Bunun dışında soru işareti yollayarak neyi amaçladınız anlamadım, adam da ona göre cevap vermiş. Muhtemelen erkek arkadaşları işletiyor sandı, adamı bir daha arama, mümkünse iş yerine de gitme, giriş, gelişme, sonuç ortada.

İlk adımı atmak sorun değil elbette kadınlar da atabilir ama, başlangıcı çok kötü olmuş. Adam bana çok kaba geldi. Böyle başlayan bir ilişkiden zaten hiç hayır gelmez. Unutun gitsin. Bir daha da o dükkana gitmeyin.

Aramizda sohbet nerede olmalı adam çalışan ben müşteri onca kisinin icinde nasil sohnet muhabbet kurup tel alip verilebilir oyle bir ortam degil.Tanismak icin nosunu buldum zaten.

Sen onun nosunu bulduysan, oda senin sosyal medyani bulabilirdi degilmi? O çabayi o niye sarf etmedi? Sadece bakistigin kisinin numarasina kadar bulmakta kusura bakmada saçmaliktir. Hani bir iki sohbet etmisligin olmustur, etkilendin (halen yanlis bulurdum nosunu almayi) ama biraz daha anlardim.

Adam bu arada istese, seni dükkanda gördügünde ordan burdan surdan sohbete baslardi. "Dur ben tasiyim, yardim edeyim" diyerekten.

Telefon numarasi, sosyal medya gibi degildir. Kisinin özeline ait bir bilgidir. Onun izni olmadan nosunu almak evet tacizdir, olmamasi gerekendir. Hadi yaptin, fotonu bile koymuyorsun, bilmece bir sekilde konusuyorsun. Sanki ne zamandan beri tanidigin biriymisi gibi güya flört etmek istiyorsun.

Bu tabiki adamin "küfürü basacam" demesini hakli kilmaz. O halen kiroca bir davranis. Kendini kelimeler ile ifade edemeyen en ufak bir olayda küfürü basan biri cahildir.

Konuyu nerden tutsan, elde kaliyor yani. Bu arada söyleyim, kadinlar elbette ilk adimi atabilir, ancak bu sekilde degil. Umarim bir daha böyle birsey yapmaya kalkismazsin.

İnsanları yargılamak kimseye düşmez. Bir kadın bir şey yapıyor. Yaptığı şey ne birinin yuvasını yıkmak ne de benzerleri.

Herkes taşlıyor. Yahu size ne? Ona doğru gelip yapmış, sonucunu görmüş ve ona hayat tecrübesi olmuş. Bir dahaki sefere daha temkinli olacak demektir bu.

İnsanlar buraya dertlerini yazarken kimse taşlanmaya gelmiyor, paylaşmaya geliyor.

O taşları kendi hayatınıza atınız. Mutlaka hatalarınız, keşke yapmasaydım dediğiniz şeyler vardır. Olmalı da, yoksa büyüyemezsiniz.

Bir yorum yazarken babanızın çiftliği olarak görmeyin burayı. Burası, sizin. kısır-dedikodu-komşu üçgeniniz değil. Herkes haddini bilmeli. Aksini düşünen gitsin terapi alsın!

Teşekkür ederim canım güzel yorumun icin..

Eşi dostu oynatıyor sanmistir, mahalle delikanlısı agizi vardır. Ben yine de çocuğa hak verdim. Kufretse bile hakkı çünkü gece gece telefon sapigina kimse kibar olmak zorunda değil.
Gerçi kız profilini görünce hemen yumuşamış bana kızın peşini bırakmayacaktir,hiç yoktan yazacaktır gibi geliyor.
Ama tüm kusur konu sahibinde. Soru işareti ne yani. İletişim böyle mi kurulur. Ayrıca neden en başından beri profil fotosu yoktu, en başından fotosu olsa belki adam böyle bir tepki hiç vermeyecekti. Müneccim mi de hemen aklına gelsin yani..
İlk günden tribi de yemiş kızdan. Şaka gibi

Epey kötü bir başlangıç olmuş,
Sizi üzmek istemem ama balık baştan kokar.Yolverin gitsin..

Hayır bir insan sadece gözlerini görebildiği, tanımadığı birine neden bakar ki? Gözünden mi etkilenmiş yani? Biriyle bakışsak en azından yüzünü beğeniriz bence. Gözle baksak da :)
Gözünden olabilir giyinisinden , konuşmasından sürekli görüyorsa olabilir yani az çok maskesiz nasıl bir şey diye tahmin edilebilir konu sahibi görmüş yüzünü ama adam görmemiş zaten hoşlanan da konu sahibi belki normal bakmayı yanlış anlıyor olabilir :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…