Kızlar sizi dinlemedim ilk adimi ben attim.

Söyle birsey var. Bana Birisi bir kere tanimadigim numaradan yazdi, tanismak istiyorum felan diye. Benim numaram da cok az kiside var. Numarami kim verdi felan sordum. Sonra bir hakaretler yedim istemiyorum dedigim icin. Yani bende öyle birden öyle mesajlar gelse killanirim. Ilk adim atmaniz sorun degil bence. Bende ilk adimi attim..sonuc ortada (mutlu bir evliligim var sükür).
Ilk adim atmaniz sorun degil, ama sekil iyi olmamis. Bastan kendinizi düzgün tanitsaydiniz böyle olmazdi belki.

Benzer bir durumu yaşamıştım, adam beni takip etmiş, tersleyince de iki saattir bakışıyoruz ya demişti. Gözüm bozuk kusura bakmayın dememe rağmen, yalan söylediğimi düşünüp takip etmeye devam etmiş, çantamdan gözlük reçetemi çıkarıp gösterene kadar da miyop olduğuma ikna olmamıştı.

Olan olmuş artık konusmak isterse konuş

Tanitmadim evet sordu kimsiniz diye tanismiyoruz falan diye ama imalarlada bulunarak belli etmeye çalıştım
biraz açık sözlü olacağım özür dilerim ama böyle bir durumda, biraz kaba ama adam dışından küfür etmese de içinden küfür eder. Keşke kendinizi tanıtsaydınız. Kimden geldiği belli olmayan imalı imalı mesajlar insanı sinirlendirir; sapık gibi ya da dalga geçer gibi.
Kim olduğunuzu anladığında tavrı değişmiş, arayım, görüşelim falan demiş; hatta sonra da mesaj atmış. Dolayısıyla size karşı ilgisi var gibi geldi bana; yoksa kestirip atardı. Kötü bir giriş yapmışsınız ama isterseniz görüşün.

İlk adımı keşke dedektiflik yaparak ve mesaj üstünde imalarda bulunarak atmasaydınız. Neyse, bunu telafi edebilirsiniz. Onunla buluşmaya çalışın, hatanızı telafi edecek adımlar. Direkt ve naif davranın, trip atarsanız hiçbir şey anlamaz yine. Size ilgisi varken değerlendirin bu fırsatı.

Artık ben de reçetemle gezeceğim çok iyi fikir

Hareketleriniz hiç normal değil böyle hani konuşmaya çekinen kızlar olur ama telefonda deli eder öyle biri gibisiniz adam gıcık olmuştur aramış mesaj atmış demekki tek derdiniz tanışana kadardi

Adam evli! Çıkardığım sonuc bu!

Özür de dilemis bence bi cay icin siz. Küfrü basacam demis küfür etmemis ki. Ben olsam edebilirdim. Buluşunca konuscak konunuz olur mis gibi. Ya ben seni sey sandim dicek. Kim mesela dicen arkadaslarini ogrencen falan ilk gunden. Istanbul beyfendisi gibi efenim sizler nasilsiniz diye baslasa nolcak salla. Premsesler gene romantizm pesinde bi turlu bulamayacaklari. Ne istedigini bilen kadin iyidir.

tanımadığım biri numaramı bulup bana asılan mesajlar atsa ben küfür edicem bak demekle kalmaz küfür ederdim.
adam müneccim mi de bilecek ? yada sırf erkek diye her yazana "aaa kız yazdı bana" diyip atlayacak mı ?
bozulmaya hakkınız yok gayet normal bir tepki vermiş.
kim olduğunuzu anlayınca da görüşmek istemiş.
siz sanırım ikinci mesajdan sonra kalpler bekliyordunuz..

+1

Artık yazmayın onda mutlaka merak uyandırmışsınızdır o yazarsa da cevap verin bence . İstemezse yazmaz zaten.

Harbi ya sanki kalpler bekliyodum ilani aşk edecekti sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…