- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
Hoslandim ve ilk adimi ben attım olmazsa olmaz ne yapalim
Evet cok dogru yazmissiniZ..Beni taniyinca özür diledi ama ben hala kaba birisi olduğunu düşünüyorum
Hayatımda bundan daha kötü bir flört girişimi görmemiştimilk etapta sadece soru işareti yaptim
Resmini koyup bir merhaba yazsa herşey düzgün olcak ama huda konu sahibin karakteri.Adım atmak böyle bir şey değil yalnız.
Adamın adını soyadını öğreniyorsunuz, adamdan habersiz, izinsiz numarasını buluyorsunuz (nasılsa artık), ilk mesaj olarak soru işareti atıyorsunuz ve kim olduğunuzu söylemek yerine dalga geçer gibi imalarla anlamasını bekliyorsunuz.
Kaba ve ergen olan nasıl adam oluyor bu durumda?
Yaptığınız resmen taciz. Kim aksini söylerse söylesin bu böyle. İnsanlar kişisel bilgilerini başkalarıyla paylaşıp paylaşmamaya kendileri karar vermeli.
Ben geçen gün, başkası aracılığıyla numarasını bana yollayan birini aradım. Konuşmanın sonunda kadın bana "izninizle numaranızı kaydediyorum" dedi.
Bu iletişimin yanında soru işareti yollamak tanımlanamaz bir şey gerçekten.
Siz maskeliylen bakışmanızı anlamadım. Tam olarak nereye bakıyordu?
Adı üstüne bakışma gözlerle olur
Sorunda bu sadece maskeyle güzel duran insanlar var maske çıkarınca uwwHayır bir insan sadece gözlerini görebildiği, tanımadığı birine neden bakar ki? Gözünden mi etkilenmiş yani? Biriyle bakışsak en azından yüzünü beğeniriz bence. Gözle baksak da :)
+1Adım atmak böyle bir şey değil yalnız.
Adamın adını soyadını öğreniyorsunuz, adamdan habersiz, izinsiz numarasını buluyorsunuz (nasılsa artık), ilk mesaj olarak soru işareti atıyorsunuz ve kim olduğunuzu söylemek yerine dalga geçer gibi imalarla anlamasını bekliyorsunuz.
Kaba ve ergen olan nasıl adam oluyor bu durumda?
Yaptığınız resmen taciz. Kim aksini söylerse söylesin bu böyle. İnsanlar kişisel bilgilerini başkalarıyla paylaşıp paylaşmamaya kendileri karar vermeli.
Ben geçen gün, başkası aracılığıyla numarasını bana yollayan birini aradım. Konuşmanın sonunda kadın bana "izninizle numaranızı kaydediyorum" dedi.
Bu iletişimin yanında soru işareti yollamak tanımlanamaz bir şey gerçekten.
Endamından edasından yürüyüşünden duruşundan halinden tavrından enerjisinden elektriğinden vsHayır bir insan sadece gözlerini görebildiği, tanımadığı birine neden bakar ki? Gözünden mi etkilenmiş yani? Biriyle bakışsak en azından yüzünü beğeniriz bence. Gözle baksak da :)
Endamından edasından yürüyüşünden duruşundan halinden tavrından enerjisinden elektriğinden vs
Sadece yüzünü beğenmek yetmez.
Kızlar okuyanlar bilir mevzuyu..Konumu bilmeyenler icin hemen özet geciyorum..Hemen hemen hergun alışveriş yaptığım bir yerde bakistigim birisi vardı dış görünüş ve konuşma olarak hoslandim kendisinden..Isim soy isim ogrenmistim birisinden..Numarasini buldum bugun ama ama wat.yazip yazmama arasinda git geller yaşarken kendimi yazmış buldum.Yani anliycaginiz ilk adımı ben attim.Bazi imalarda bulundum anlasin ben olduğumu diye cunku beyefendi de cok ilgili bana karşı beni gorunce gozunu cekmiyor sagolsun..Ama beklemedifim bir tepki verdi kimson sen ya kim.oldufunu soyle ya kufuru basacam dedi..Ben şok tabi ismimi soyledim kimlik resmini at cabuk yoksa cok pis kufuru bascam dedi.Artik profile resmimi koydum tanidi simdi tanıdım kusura bakma dedi.Hepte maskeli görmüştü iyi tanidi bu aradaNeyse rabatsiz ettim iyi geceler diyip sohbeti kesmeye calistim nosunu nerden buldugumu sordu..Sonra da şu anda yazamıyorum arasam musaitseniz dedi.Bende musait degilim ama olsamda sanırım bu gerginliğin üstüne konusamam dedim...O zaman soyle yapalım yarın konusalim oglen 1 gibi musaitim dedi.Sanirim gerek yok dedim..Cunku kaba geldi bana.Ve çok agresif davrandi başlarda.Gerek yok deyincede sen bilirsin dedi..Ben tam hayal kırıklığı..Ama sonra sunu yazdi.Yazmak istersen oglen yazabikirsin iyi geceler dedi ve gitti..Madem.musait degil yazamiyor nasil arayim dedi.Hatami ettim ya uf
Hayır hata yapmadın ne var yani ilk adımı atan bir bayan olamaz mı lütfen böyle düşünme ama çocuk biraz hödükmüş bence biraz çirkin bir üslubu var....Kızlar okuyanlar bilir mevzuyu..Konumu bilmeyenler icin hemen özet geciyorum..Hemen hemen hergun alışveriş yaptığım bir yerde bakistigim birisi vardı dış görünüş ve konuşma olarak hoslandim kendisinden..Isim soy isim ogrenmistim birisinden..Numarasini buldum bugun ama ama wat.yazip yazmama arasinda git geller yaşarken kendimi yazmış buldum.Yani anliycaginiz ilk adımı ben attim.Bazi imalarda bulundum anlasin ben olduğumu diye cunku beyefendi de cok ilgili bana karşı beni gorunce gozunu cekmiyor sagolsun..Ama beklemedifim bir tepki verdi kimson sen ya kim.oldufunu soyle ya kufuru basacam dedi..Ben şok tabi ismimi soyledim kimlik resmini at cabuk yoksa cok pis kufuru bascam dedi.Artik profile resmimi koydum tanidi simdi tanıdım kusura bakma dedi.Hepte maskeli görmüştü iyi tanidi bu aradaNeyse rabatsiz ettim iyi geceler diyip sohbeti kesmeye calistim nosunu nerden buldugumu sordu..Sonra da şu anda yazamıyorum arasam musaitseniz dedi.Bende musait degilim ama olsamda sanırım bu gerginliğin üstüne konusamam dedim...O zaman soyle yapalım yarın konusalim oglen 1 gibi musaitim dedi.Sanirim gerek yok dedim..Cunku kaba geldi bana.Ve çok agresif davrandi başlarda.Gerek yok deyincede sen bilirsin dedi..Ben tam hayal kırıklığı..Ama sonra sunu yazdi.Yazmak istersen oglen yazabikirsin iyi geceler dedi ve gitti..Madem.musait degil yazamiyor nasil arayim dedi.Hatami ettim ya uf
Resmini koyup bir merhaba yazsa herşey düzgün olcak ama huda konu sahibin karakteri.
Ortada aşk falan yok ki iki taraf için de. tanımadan etmeden neden olsun.Bence öyle değil ya. Her gün bir sürü kadın gördüğü bir yerde hele ki maskeli birinin baya ardından çıkıp bakacak kadar olmak bir sorun bence.
Nee 35 mi ben şokGercekten 35 yasinda misiniz?
Birisi size telefon numarasını kendisi vermeden kendiniz bulup mesaj atmak da tacizdir , ısrar etmek ısrarlı tacizdirTaciz etmek ısrar değilmidir konusmak tanışmak istemez ise engeller olur biter
İşte bu çok saçma. Gerçekten 33 yaşında olduğunuza emin misiniz? Baştan fiyasko bu iş. Hadi numarasını aldınız, mesaj attınız. Konuşmaya böyle mi başlanır? Çok saçma olmuş, kusura bakmayın. Öte yandan, adam da kıronun teki. Bana da "?" gibi bir mesaj gelse ben de rahatsız olurdum ama düzgünce sorardım kimsiniz diye, veya engellerdim. Demek ki her başı sıkıştığında küfüre sarılacak biri bu adam.ilk etapta sadece soru işareti yaptim
bence içinde kalmasın derim sonra tühh ya neden yapmamışım dersin. sonuçta beni de tanımdaığım bir numara arayınca mesaj atınca sinirleniyorum kendini tanıtmadan. bence bir konuşmayı denemelisin bari cesaret ettin devamını getir.Kızlar okuyanlar bilir mevzuyu..Konumu bilmeyenler icin hemen özet geciyorum..Hemen hemen hergun alışveriş yaptığım bir yerde bakistigim birisi vardı dış görünüş ve konuşma olarak hoslandim kendisinden..Isim soy isim ogrenmistim birisinden..Numarasini buldum bugun ama ama wat.yazip yazmama arasinda git geller yaşarken kendimi yazmış buldum.Yani anliycaginiz ilk adımı ben attim.Bazi imalarda bulundum anlasin ben olduğumu diye cunku beyefendi de cok ilgili bana karşı beni gorunce gozunu cekmiyor sagolsun..Ama beklemedifim bir tepki verdi kimson sen ya kim.oldufunu soyle ya kufuru basacam dedi..Ben şok tabi ismimi soyledim kimlik resmini at cabuk yoksa cok pis kufuru bascam dedi.Artik profile resmimi koydum tanidi simdi tanıdım kusura bakma dedi.Hepte maskeli görmüştü iyi tanidi bu aradaNeyse rabatsiz ettim iyi geceler diyip sohbeti kesmeye calistim nosunu nerden buldugumu sordu..Sonra da şu anda yazamıyorum arasam musaitseniz dedi.Bende musait degilim ama olsamda sanırım bu gerginliğin üstüne konusamam dedim...O zaman soyle yapalım yarın konusalim oglen 1 gibi musaitim dedi.Sanirim gerek yok dedim..Cunku kaba geldi bana.Ve çok agresif davrandi başlarda.Gerek yok deyincede sen bilirsin dedi..Ben tam hayal kırıklığı..Ama sonra sunu yazdi.Yazmak istersen oglen yazabikirsin iyi geceler dedi ve gitti..Madem.musait degil yazamiyor nasil arayim dedi.Hatami ettim ya uf
iyi baslayanlar berbat bitti belki kotu baslayinca iyi olurHayatımda bundan daha kötü bir flört girişimi görmemiştim
35 diyolllaOfff kac yasindasiniz siz?
Beyefendi yazdi bugun cok kibar ilgili davrandi tanimak istediğini soyledi beni bklimbence içinde kalmasın derim sonra tühh ya neden yapmamışım dersin. sonuçta beni de tanımdaığım bir numara arayınca mesaj atınca sinirleniyorum kendini tanıtmadan. bence bir konuşmayı denemelisin bari cesaret ettin devamını getir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?