Kızlar sizi dinlemedim ilk adimi ben attim.

Hoslandim ve ilk adimi ben attım olmazsa olmaz ne yapalim

Evet cok dogru yazmissiniZ..Beni taniyinca özür diledi ama ben hala kaba birisi olduğunu düşünüyorum

Adım atmak böyle bir şey değil yalnız.
Adamın adını soyadını öğreniyorsunuz, adamdan habersiz, izinsiz numarasını buluyorsunuz (nasılsa artık), ilk mesaj olarak soru işareti atıyorsunuz ve kim olduğunuzu söylemek yerine dalga geçer gibi imalarla anlamasını bekliyorsunuz.
Kaba ve ergen olan nasıl adam oluyor bu durumda?

Yaptığınız resmen taciz. Kim aksini söylerse söylesin bu böyle. İnsanlar kişisel bilgilerini başkalarıyla paylaşıp paylaşmamaya kendileri karar vermeli.
Ben geçen gün, başkası aracılığıyla numarasını bana yollayan birini aradım. Konuşmanın sonunda kadın bana "izninizle numaranızı kaydediyorum" dedi.
Bu iletişimin yanında soru işareti yollamak tanımlanamaz bir şey gerçekten.

Resmini koyup bir merhaba yazsa herşey düzgün olcak ama huda konu sahibin karakteri.

Siz maskeliylen bakışmanızı anlamadım. Tam olarak nereye bakıyordu?

Adı üstüne bakışma gözlerle olur

Hayır bir insan sadece gözlerini görebildiği, tanımadığı birine neden bakar ki? Gözünden mi etkilenmiş yani? Biriyle bakışsak en azından yüzünü beğeniriz bence. Gözle baksak da :)
Sorunda bu sadece maskeyle güzel duran insanlar var maske çıkarınca uww

+1

sende yani. ne gerek var ergenliğe.
ben olsam bende sinirlenirdim ki.ne gerek var oyunlara. madem attın msj açıkla.
işletmeye çalıştığı bir arkadaşı(erkek,kanka bla bla) sandıysa ben sansaydım çoktan basardım.
birde elin yabancısı bana msj atıyor. nerden bileyim ben günde 100 kişinin geldiği dükkanda maskeli kızları.
isim, tel nosu insan korkarda, araştırıldığını hissettiğinde.

Hayır bir insan sadece gözlerini görebildiği, tanımadığı birine neden bakar ki? Gözünden mi etkilenmiş yani? Biriyle bakışsak en azından yüzünü beğeniriz bence. Gözle baksak da :)
Endamından edasından yürüyüşünden duruşundan halinden tavrından enerjisinden elektriğinden vs
Sadece yüzünü beğenmek yetmez.

Endamından edasından yürüyüşünden duruşundan halinden tavrından enerjisinden elektriğinden vs
Sadece yüzünü beğenmek yetmez.

Bence öyle değil ya. Her gün bir sürü kadın gördüğü bir yerde hele ki maskeli birinin baya ardından çıkıp bakacak kadar olmak bir sorun bence.

Hayır hata yapmadın ne var yani ilk adımı atan bir bayan olamaz mı lütfen böyle düşünme ama çocuk biraz hödükmüş bence biraz çirkin bir üslubu var....

Resmini koyup bir merhaba yazsa herşey düzgün olcak ama huda konu sahibin karakteri.

Yöntem baştan yanlış aslında. Ama dediğiniz gibi "merhaba, ben x. Markette karşılaşmıştık. Numaranızı da izinsiz aldım kusura bakmayın ama sizinle tanışmak istedim" gibi bir şey yazsa sonu iyi bitebilirdi.
Soru işaretine kim olsa küfür eder :)

Bence öyle değil ya. Her gün bir sürü kadın gördüğü bir yerde hele ki maskeli birinin baya ardından çıkıp bakacak kadar olmak bir sorun bence.
Ortada aşk falan yok ki iki taraf için de. tanımadan etmeden neden olsun.
Bir sebeple dikkatini çekmiş demek ki.
Belki hergün karşılaştıkları içindir.
Belki kızımız çok baktığı için çocuk da, gene bakıyor mu diye bakıyordur. Bakılmak Hoşuna gitmiştir.
Sonuçta iş bu seviyeye gelmiş.
Ortada taciz falan yok istemediğini söyler konu kapanır.
Bu kadar katı kurallar koymamak lazım. Böyle de tanışılabilir yani.

ilk etapta sadece soru işareti yaptim
İşte bu çok saçma. Gerçekten 33 yaşında olduğunuza emin misiniz? Baştan fiyasko bu iş. Hadi numarasını aldınız, mesaj attınız. Konuşmaya böyle mi başlanır? Çok saçma olmuş, kusura bakmayın. Öte yandan, adam da kıronun teki. Bana da "?" gibi bir mesaj gelse ben de rahatsız olurdum ama düzgünce sorardım kimsiniz diye, veya engellerdim. Demek ki her başı sıkıştığında küfüre sarılacak biri bu adam.

bence içinde kalmasın derim sonra tühh ya neden yapmamışım dersin. sonuçta beni de tanımdaığım bir numara arayınca mesaj atınca sinirleniyorum kendini tanıtmadan. bence bir konuşmayı denemelisin bari cesaret ettin devamını getir.

Beyefendi yazdi bugun cok kibar ilgili davrandi tanimak istediğini soyledi beni bklim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…