- 1 Şubat 2015
- 3.779
- 9.798
- 358
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
İsteyen erkek ne taklalar atar canım. Abisinden babasından çekinmez. Çaktırmadan neler yaparAile iş yeri babasi abisi vs birileri var adım atmak istesede yapamayacak gibi geldi hem boyle ergence bakismak nedir yahu tanımak adına ben adim attim gerisini kendisi bilir
Bende böyle düşünüyorum.Cunku çokta fırsat vermedi bana ya bana hemen kim oldugnu soyle yada bascam küfürü ya diyorum ki tanitayim tamam ama tanismiyoruz ismim şu diyorum hala bak şimdi kufur edecem diyip durduDemek ki en küçük bir şeyde küfüre sarılacak.
Çok avam biri kusura bakmayın.
Bekliycem o yazmazsa yazıcam ozur dileyecem sadece merakima yenildiğimi söyleyip konuyu kapaticamIkinizde ergen gibi davranmissiniz. Cok kötü bir tanisma olmus ama bence oglen yazarsin sen
Aslında girişimde bulunmanız iyi olmuş. Normal şartlarda bu yönünü hemen göremezdiniz. Küfürbaz ve kaba erkeklere hiç tahammülüm yok.Bende böyle düşünüyorum.Cunku çokta fırsat vermedi bana ya bana hemen kim oldugnu soyle yada bascam küfürü ya diyorum ki tanitayim tamam ama tanismiyoruz ismim şu diyorum hala bak şimdi kufur edecem diyip durdu
o yazmazsa artık asla yazmayın sanki beklemişsiniz ama yazı gelmeyince bişeyi bahane edip siz yazmış gibi olmayın. Konu zaten kapanmış olur o yazmayıncaBekliycem o yazmazsa yazıcam ozur dileyecem sadece merakima yenildiğimi söyleyip konuyu kapaticam
Konu sahibi yolu yordamına göre hareket etmiş mi de adamın verdiği tepkiyi yargılayalım??Canikox hayırdır? Adam küfür etti diye alkış mı tutalım?? Her şeyin yolu yordamı var. Ne acayip insanlarsınız anlamak mümkün değil?!
Çok pardon ama o size düşmez. Olay zaten girişim değil, çocuğun verdiği küfür dayatmalı tepki. Sizin gibilerin bakış açısı yüzünden erkek egemen bir toplumda yaşıyoruz zaten.Konu sahibi yolu yordamına göre hareket etmiş mi de adamın verdiği tepkiyi yargılayalım??
Size ne kadar düşüyorsa bana da o kadar düşüyor işte.Çok pardon ama o size düşmez. Olay zaten girişim değil, çocuğun verdiği küfür dayatmalı tepki. Sizin gibilerin bakış açısı yüzünden erkek egemen bir toplumda yaşıyoruz zaten.
İlk günden ne tribi ya, adam senden hoşlandığını bilen arkadaşları tarafından kandırılıyor sanmis, nereden bilsin ihtimal versin ki senin sorup sorusturup numarasını bulacağını???
Taciz etmek ısrar değilmidir konusmak tanışmak istemez ise engeller olur biterBu ilk adımı atmak değil taciz etmek resmen . İlk adım aranızda bir sohbet varsa telefon numaranız birbirinizde varsa olur . Size birisi bunu yapsa ne hissederdiniz ? Çok yanlış anlamışsınız ilk adım atma meselesini
Siz dusmeyin benim durumuma pesime düşüp tanışmak icin 40 takla atıp sevgili oldugum adamida biliyorum zerre değer vermedi demekki verilen deger bunlarla belirlenip olmuyormus.Ya öyle olsa bile engellemekle tehdit edemez miydi? Küfürü basacağım demek, bilemiyorum. Hiç bana göre değil.
Tabi birinin numarasını izni olmadan almak ve vermek de bana göre çok yanlış. Ben konu sahibinin durumuna da düşürmezdim kendimi.
Aramizda sohbet nerede olmalı adam çalışan ben müşteri onca kisinin icinde nasil sohnet muhabbet kurup tel alip verilebilir oyle bir ortam degil.Tanismak icin nosunu buldum zaten.Bu ilk adımı atmak değil taciz etmek resmen . İlk adım aranızda bir sohbet varsa telefon numaranız birbirinizde varsa olur . Size birisi bunu yapsa ne hissederdiniz ? Çok yanlış anlamışsınız ilk adım atma meselesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?