Kızlar sizi dinlemedim ilk adimi ben attim.

Demek ki en küçük bir şeyde küfüre sarılacak.
Çok avam biri kusura bakmayın.
Bende böyle düşünüyorum.Cunku çokta fırsat vermedi bana ya bana hemen kim oldugnu soyle yada bascam küfürü ya diyorum ki tanitayim tamam ama tanismiyoruz ismim şu diyorum hala bak şimdi kufur edecem diyip durdu

Bende böyle düşünüyorum.Cunku çokta fırsat vermedi bana ya bana hemen kim oldugnu soyle yada bascam küfürü ya diyorum ki tanitayim tamam ama tanismiyoruz ismim şu diyorum hala bak şimdi kufur edecem diyip durdu
Aslında girişimde bulunmanız iyi olmuş. Normal şartlarda bu yönünü hemen göremezdiniz. Küfürbaz ve kaba erkeklere hiç tahammülüm yok.

Bekliycem o yazmazsa yazıcam ozur dileyecem sadece merakima yenildiğimi söyleyip konuyu kapaticam
o yazmazsa artık asla yazmayın sanki beklemişsiniz ama yazı gelmeyince bişeyi bahane edip siz yazmış gibi olmayın. Konu zaten kapanmış olur o yazmayınca

Sizin bu yaptığınızı karşı cins yapmış olsa şu an yerin dibine sokuyor olurduk. Kadın olarak yapmış olmanız da durumu değiştirmiyor bence.

Adamın kabalığından bahsetmişsiniz. Soru işaretiyle başlayıp alay eder gibi bilmecelerle devam ettirdiğiniz mesajlarınıza o şekilde cevap vermesi gayet normal. Bana yapılsa daha ağır cevaplar yazabilirdim. Buradan hareketle adamın karakterini yargılayamazsınız.

Beni hiç tanımayan, hayatım hakkında fikri olmayan, tlf numaramı bir şekilde edinip bu tarz mesajlarla bana yaklaşan biri beni korkutur. İleride tanısam bile aklımda hep bir soru işareti olur ve yapabileceklerinden çekinirim. Bu anlamda bunları yapanın kadın veya erkek olması farketmez.

Konu sahibi yolu yordamına göre hareket etmiş mi de adamın verdiği tepkiyi yargılayalım??
Çok pardon ama o size düşmez. Olay zaten girişim değil, çocuğun verdiği küfür dayatmalı tepki. Sizin gibilerin bakış açısı yüzünden erkek egemen bir toplumda yaşıyoruz zaten.

Çok pardon ama o size düşmez. Olay zaten girişim değil, çocuğun verdiği küfür dayatmalı tepki. Sizin gibilerin bakış açısı yüzünden erkek egemen bir toplumda yaşıyoruz zaten.
Size ne kadar düşüyorsa bana da o kadar düşüyor işte.
Konu sahibine yazdığımı görürseniz kadın veya erkek düşüncemin değişmediğini anlarsınız.
Bu arada bizim gibiler nasıl oluyormuş?

İlk günden ne tribi ya, adam senden hoşlandığını bilen arkadaşları tarafından kandırılıyor sanmis, nereden bilsin ihtimal versin ki senin sorup sorusturup numarasını bulacağını???

Ya öyle olsa bile engellemekle tehdit edemez miydi? Küfürü basacağım demek, bilemiyorum. Hiç bana göre değil.

Tabi birinin numarasını izni olmadan almak ve vermek de bana göre çok yanlış. Ben konu sahibinin durumuna da düşürmezdim kendimi.

Taciz etmek ısrar değilmidir konusmak tanışmak istemez ise engeller olur biter

Siz dusmeyin benim durumuma pesime düşüp tanışmak icin 40 takla atıp sevgili oldugum adamida biliyorum zerre değer vermedi demekki verilen deger bunlarla belirlenip olmuyormus.

Aramizda sohbet nerede olmalı adam çalışan ben müşteri onca kisinin icinde nasil sohnet muhabbet kurup tel alip verilebilir oyle bir ortam degil.Tanismak icin nosunu buldum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…