- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.978
- 88
- 29
Odası yokmuhattap olma odandan çıkma niye yüz göz oluyorsun ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Odası yokmuhattap olma odandan çıkma niye yüz göz oluyorsun ki
Ben olsam o yengeniz koltukları sildirirdimDaha düne kadar burda herkes doğuran baksın taraftarıydı. Şimdi babanne baksına geçmiş.
Evet doğuran baksın. Ya da babanneye geliyorsa bi zahmet çocuklarının yaptığını temizlesinler.
Hala oldu diye temizlikçi de olmadı ya. Benim bir yengem vardı. Çocuğu koltuklar da uyutur. Uyku esnasında çocuk işerdi. O ise umursamazdı. Olan koltuklara olurdu. O ise bu duruma gülerdi.
Her gittiği evde bu olurdu. Madem işiyeceğini biliyorsun tedbirini al. Kocaman çocuk, işiyor işte.
Kuzenimin evine gitti orda da işedi. Sonra gülerek koltuklar zaten pisti sayemiz de siler artık demiş!
Neyse siz de asıl sorun anneniz de.
Bence kendi işinizi görün ama onlarınkine karışmayın!
Anne bakmıyor ki konu sahibine baktırıyorOnlar abinin çocukları yeğenlerin ,istemiyorum onları falan demek onları kıskanmak nedir ?annen yaşlı olmasına karşı halinden memnun ,bakıyor ,ilgileniyor da,sana neden bu kadar dert oldu ,annenle kavga etmişsin bir de saygı sınırlarını aşıp ,gelini istememek dışlamak uğraşmak sende tam tipik bir görümce örneği ,atanmak isteyip kurtulursun bir şekilde de ilk önce düşünce yapını değiştir, bence ,olmamışsın sen
Tamam ama ,onlar benim torunlarım demiş kadın demekki ilgileniyor ,Bebek mi ayrıca bu çocuklar bakım istesin o kadarAnne bakmıyor ki konu sahibine baktırıyor
Anne yaşlı ve hasta evin tüm yükü bu kızın üstünde. Birde kpss çalışıyor. Aralardaki mesajları okursanız abi ve yenge değişik insanlar. Bu kızın tahammülü bitmiş aslında derdini anlatamıyorTamam ama ,onlar benim torunlarım demiş kadın demekki ilgileniyor ,Bebek mi ayrıca bu çocuklar bakım istesin o kadar
Olabilir öyle yazmışki sinirden delirmiş gözü dönmüş gibi yazdıkların da kendini iyi ifade edici bir üslup kullanamadığı için sanki yeğenlerini istemeyen huysuz görümce tavrı sergilemiş izlenimi uyandırdı bende ona göre bir cevap yAzdımAnne yaşlı ve hasta evin tüm yükü bu kızın üstünde. Birde kpss çalışıyor. Aralardaki mesajları okursanız abi ve yenge değişik insanlar. Bu kızın tahammülü bitmiş aslında derdini anlatamıyor
Evet ilk okuduğumda bende öyle anladım, sonra aradaki mesajlarda aslında durum belli oluyor. Bunalmış belli ki. Birazda fevri.. Allah yardımcısı olsunOlabilir öyle yazmışki sinirden delirmiş gözü dönmüş gibi yazdıkların da kendini iyi ifade edici bir üslup kullanamadığı için sanki yeğenlerini istemeyen huysuz görümce tavrı sergilemiş izlenimi uyandırdı bende ona göre bir cevap yAzdım
Kıskanmıyorum anlatamadım oğlanda 9 yaşında niye kıskanıyım ,sınırsız internetimi kıskanıyım. Bakın benim odam yok oturma odasında çalışıyorum her dakika dersin başından kalkıp şunu getir bunu getir denmesinden bıktım .Benim kendi işlerim yok mu .Bir de o küçük kız da dün diyor ki halam yapılı diyor annem şöyle yapınca vs. Demekki hala benle alıp veremediği bitmedi bu gelinin .Gerçekten bıktım artık kendisi evinde otursun rahatça gezsin ben bakıcılık yapayım .Yapmak zorunda mıyım .Herkes doğurduğu çocuğa baksın .Ben olsam kendi çocuğum ben olmadan başka bir evde kalamaz ya.
Peki annemin üzerime değnekle yürümesi çok mu normal sizce ve elime vurdu da değnekle.İnanmayabilirsiniz çekip fotosunu atabilirim size.Kızlar ben küçücük çocuktum (11 12 yaşlarında iken). Üvey anne olacak şahıs gezmeye giderdi. Geldiğimde ev toplu olacak diye tembihlerdi manyak, üstüne de iki kardeşimi bana bırakırdı. Ders çalışmam gerekirken ben ev işi yapıp çocuk bakıyordum. Kardeşlerimden nefret etmiştim. O kadar şımarırlardı ki onlara bir şey söylediğim zaman dayak yerdim.
Konu sahibine ilk okuduğumda kızmıştım ama şimdi hak verdim.
Ama ne olursa olsun ANNEYE SALDIRMAK NEDIR?
Daha ne kadar alttan alacağım.Zaten atanıp gidersem bu eve bir daha dönmeyeceğim. O da alsın oğlunu gelinini yanına otursun baş başa maaş kartını da versin onlara demekki kavga eden firavun ,gavur diyenler iyi olduEski konularına bi bakındım da, haklı gördüm seni biraz. Halasın, onlar canın ciğerin ama senin geleceğinde önemli az daha sık dişini ama lütfen annenle iyi gecinmeye calış,ne kadar haksızlık görmüş olsan da bir gün için yanar aklına gelince.
Size ne yaa,kimin ne çektiğini ,ne yaşadığını sen oradan bilemezsin .Destek almayı düşünüyorum zaten sizi ilgilendirmez.Annesi evde rahatça yatacak ben de 5 gün bakıcılık yapacağım, hem de para avcılarına. Eylülde de yurda geçeceğim ,ben kimsenin bakıcısı temizlikçisi değilimErgen desem ergen değilsin! Koskoca atama yaşına gelmiş kızsın. Çok garip davranışlar sergiliyorsun. Kesinlikle bi psikologdan yardım alman lazım.
Yaa peki o neden her fırsatta bana laf sokuyor , sen karışamazsın bilmem ne yaşadıklarımı bilemezsiniz sizi ilgilendirmez.Gelin bize neler etti mal kaçırıyorlar diye akrabalarımıza dedikpdumuzu yaptı ,onun babasının malınımı kullandık.Onlar abinin çocukları yeğenlerin ,istemiyorum onları falan demek onları kıskanmak nedir ?annen yaşlı olmasına karşı halinden memnun ,bakıyor ,ilgileniyor da,sana neden bu kadar dert oldu ,annenle kavga etmişsin bir de saygı sınırlarını aşıp ,gelini istememek dışlamak uğraşmak sende tam tipik bir görümce örneği ,atanmak isteyip kurtulursun bir şekilde de ilk önce düşünce yapını değiştir, bence ,olmamışsın sen
Çok güzel söylüyorsun da geline kızdıysan çocukların suçu ne onlar yeğenin seninYaa peki o neden her fırsatta bana laf sokuyor , sen karışamazsın bilmem ne yaşadıklarımı bilemezsiniz sizi ilgilendirmez.Gelin bize neler etti mal kaçırıyorlar diye akrabalarımıza dedikpdumuzu yaptı ,onun babasının malınımı kullandık.
Tamam siz okumayın eski konularımı lütfen yorum yazmayın ben daha fazla ne yazabilirim anlattım işte.Beni anlayan arkadaşlar anladı zaten .Olabilir öyle yazmışki sinirden delirmiş gözü dönmüş gibi yazdıkların da kendini iyi ifade edici bir üslup kullanamadığı için sanki yeğenlerini istemeyen huysuz görümce tavrı sergilemiş izlenimi uyandırdı bende ona göre bir cevap yAzdım
İşte dertleşemiyoruz ki dövmeye kalkıyor. Eylülde yurda geçeceğim , bu konuyu akşam küçük abimle de konuşacağım .Annem istediği gibi onlarla yaşasınPsikolojinizi harap etmişsiniz abilerinize, yengelerinize karşı hissettiklerinizde haklı olabilirsiniz ama yeğenleriniz çocuk kaldı ki anneniz de onlarla vakit geçirmek istiyor anladığım kadarıyla, annenize bunun için düşman gibi davranmayın. Destekleyici olun. Annenizle düzgünce dertleşin, kavga ederek bir yere varamazsınız.