Kızlar sizler de yorum yapar mısınız

Ay bu ne yahu okuyamadım bir yerden sonra olayları düzgün cümlelerle doğru düzgün anlatın. Birde küfürleri açık açık yazmışsınız.. Ne biçim bir aile bu....

yeğenlerini anneler yüzünden sevmiyorsun , annelerine olan kinini çocuklardan çıkartıyorsun.elmayla armutu karıştırıyorsun.Atanacakmışsın demek ki okumuş etmişsin de ama annenle kavgalarının düzeyi bana 14-15 yaş ergenlik çağlarını hatırlattı.

İlk mesajı okuyunca çok kızdım bu nasıl insan diye ama diğer mesajları okudukça çok üzüldüm durumuna konu sahibi.
Gerçekten çekilecek gibi değil.
Ablanın yanında sakinleş biraz en güzeli, bu şekilde iyice çileden çıkarsın

İlk mesajı okuyunca çok kızdım bu nasıl insan diye ama diğer mesajları okudukça çok üzüldüm durumuna konu sahibi.
Gerçekten çekilecek gibi değil.
Ablanın yanında sakinleş biraz en güzeli, bu şekilde iyice çileden çıkarsın
Ablamın yanına gideceğim , eylülde de yurda başvuru yapacağım .Psikolojik destek de almak istiyorum bir yandan.Kpss yurt ortamında daha iyi çalışırım.Aynen çekemiyorum artık bu raddeden sonra.

yeğenlerini anneler yüzünden sevmiyorsun , annelerine olan kinini çocuklardan çıkartıyorsun.elmayla armutu karıştırıyorsun.Atanacakmışsın demek ki okumuş etmişsin de ama annenle kavgalarının düzeyi bana 14-15 yaş ergenlik çağlarını hatırlattı.
Annemle ilk defa bu hale geldik , sizin fikriniz size teşekkürler yorum için kimse kimsenin ne yaşadığını aslanbilemez

Peki annemin üzerime değnekle yürümesi çok mu normal sizce ve elime vurdu da değnekle.İnanmayabilirsiniz çekip fotosunu atabilirim size.
Hayır annenin yaptığı doğru bir şey demedim. Ama karşındaki ANNE. Sana vurmaması için kaçarsın, kapını kilitlersin falan. Annen vurdu diye saldırmak????
Klasik bir cümle ama anne olunca anlarsın. Senin cevabın ben çocuğuma böyle davranmam olabilir. Sen öyle davranmazsın da kimsenin mükemmel evlat yetistireceginin garantisi yok.

Hayır annenin yaptığı doğru bir şey demedim. Ama karşındaki ANNE. Sana vurmaması için kaçarsın, kapını kilitlersin falan. Annen vurdu diye saldırmak????
Klasik bir cümle ama anne olunca anlarsın. Senin cevabın ben çocuğuma böyle davranmam olabilir. Sen öyle davranmazsın da kimsenin mükemmel evlat yetistireceginin garantisi yok.
Odam yok diyorum salonun kapısını nasıl kilitleyecektim acaba.Ben çocuğuma böyle davranmam. Mükemmel olmasa da mükemmele yakın olmaya çalışacağım.Çocuğumu asla ben olmadan başkasının evinde 5 gün bırakmayacağım.Öylece baksaydım daha fazla dayak yerdim ,saldırarak iyi bir şey yaptığımı zaten söylemiyorum hanımefendi.

Halasınız diye haftanın 4 5 günü kimsenin evladına bakmak zorunda değilsiniz. Elbette insan yeğenlerini çok sever ama ortada kpss gibi ağır bi süreç varken evde o kadar curcunaya gerek yok anlayış gerek abin ve yengeye.. sadece kızdığım nokta anneye el kaldırmış olmanız. Annem beni ayağının altında paspas gibi çiğnese elimi kaldıramam, anneme vurmaktansa ölmeyi yeğlerim... anne hakkıdır ödenmez Sena hanım.. aile ilişkileriniz kötü cidden. Psikolojik destek alın. Kahvaltı sonrası kütüphaneye gidip akşama kadar ders çalışın. Akşam da gelip odanıza çekilin. Ne kadar az görürseniz o kadar az sorun yaşarsınız...

Ay nolur yaZım kurallarını ögrenmeden biyerlere atanmayın🤦🏻‍♀️
Olaya gelince ailenizle iliskiniz yerlerde
Ne demek dövmek?
Ne demk anneye saldırmak?
Karsılıklı saygı kalmamıs.
Cocukları istememenizin gecerli bi sebebi var mı?

Halasınız diye haftanın 4 5 günü kimsenin evladına bakmak zorunda değilsiniz. Elbette insan yeğenlerini çok sever ama ortada kpss gibi ağır bi süreç varken evde o kadar curcunaya gerek yok anlayış gerek abin ve yengeye.. sadece kızdığım nokta anneye el kaldırmış olmanız. Annem beni ayağının altında paspas gibi çiğnese elimi kaldıramam, anneme vurmaktansa ölmeyi yeğlerim... anne hakkıdır ödenmez Sena hanım.. aile ilişkileriniz kötü cidden. Psikolojik destek alın. Kahvaltı sonrası kütüphaneye gidip akşama kadar ders çalışın. Akşam da gelip odanıza çekilin. Ne kadar az görürseniz o kadar az sorun yaşarsınız...
Teşekkür ederim yorumunuz için.El kaldırmamalıydım değnekle o üzerime geldi önce ve birikmişlikler çoktu.Psikolojik destek almak istiyorum psikolojim mahvoldu .Odam yok salonda ders çalışıyorum malesef.1 yılım var okulun bitmesine ,eylülde de yurda çıkmak istiyorum artık.

Ay nolur yaZım kurallarını ögrenmeden biyerlere atanmayın🤦🏻‍♀️
Olaya gelince ailenizle iliskiniz yerlerde
Ne demek dövmek?
Ne demk anneye saldırmak?
Karsılıklı saygı kalmamıs.
Cocukları istememenizin gecerli bi sebebi var mı?
Yazıyı hızlı yazarken ve olayın şokuyla hatalı yazdım ,yoksa dilbilgisi kurallarını elbette ki biliyorum.Aile ilişkilerimiz böyle işte kopuk ,paramparça. Annem önce değnekle bana saldırdı konuşurken birdenbire . Ben de öylece bakamadım.Ailemizde kimsenin kimseye tahammülü kalmadı evet. Eski konumda ve geçmişte bahsettim ben çocuklara bakıcılık yapmak zorunda değilim ,onu getir ,bunu götür gibi vs. Erkek yeğenim sorun çıkarmıyor pek ama kız olan yeğenim büyük insanlar gibi konuşuyor halam yapılı vs.Annesi ve babasıyla 4 ay önce tartışmamız oldu maddi konulardan dolayı.

Herkese merhaba eski konularımdan tanıyorsunuzdur. Sorunuma hemen geliyorum , biz şu hiç gelmeyen arayıp sormayan abim ve ailesiyle küçük abimin konuştuğu biri vardı kız istemeye gittik.Yine gözü paradan bir şey görmüyor. 1 hafta geçti, dün geldi bunlar salı günü de burada pazar vardı pazara gelmiş gelin kızını yine bize bıraktı kalsın diye annem bir şey diyemedi kaldı.Ve hiç durmadı ev telefonunu yere düşürdü ,ağladı filan 7 yaşında. Dün de annesi babası geldi kız götürdüler oğlan kalsın dedi çamaşırlarını getirmişler ben de dedimki , annemin dizi ağrıyor oğlan da 2 gün kalsın sonra kimse kalmayacak dedim .Oradan yengem sen karışamazsın dedi babannesi karışır dedi.Sen karar veremezsin dedi. Sabah da önümdeki kahvaltılıkları çekti oğlanın önüne ben de kalktım sofradan.Çocukların gelmesini istemiyorum kızlar. Az önce annem de kalk temizlik yap ,git bankadan para çek dedi.Ben de sabah orospu bilmem ne diyordun yapmıyorum dedim ,bankaya da gitmiyorum dedim ,bağırış çağırış kavga ettik birbirimize saldırdık ,evet ben de kavgada karşılık verdim artık dayanamıyorum kızlar .Annem de torunlarım gelecek seni ilgilendirmez dedi ,şimdi dışarıda elinde değnekle bekliyor devam edecekmiş beni dövmeye .Çığlık çığlığa defol dedim ,temizliğini yapmayacağım dedim.Bıktım bu hayattan kızlar . Ne yapmalıyım nolur yardım edin.Ağlıyorum şu an arkamızdan demedikleri kalmadı sırf internetimiz sınırsız diye telefon ve tabletle oynamak için kalıyorlar ,yoksa bizim evde bir şey yok oyuncak da yok. Çocukları kıskanıyorsun abine söyleyeceğim seni dedi söyle dedim elimide kapıya yumruk attım demek ben karışamam öylemi demek sen karışacakmışsın dedim.Bu evde hizmetçi olmaktan bıktım.Seneye atanıp gitmek istiyorum burası oyun parkı mı kızlaar nolur bakın bi .Dün gelin diyor ki annem bizi düğünde giydirecek hepimizi. Annem de hayır dedi düğün yapıcam giydiricem dedi.O pis gelinin fitnelikleri ,lafları yüzünden annemi gerçekten parçalayasım geldi kızlaar.Dün bu arada kız istemeye gittik dedim ya yaktığı gaz parasını küçük abimden aldı hiç yok demedi .Bıktım bunlardan hayatımdan atsam da çocukları göndererek annemle huzurumu kaçırıyor. Akşam da söylesin abime banane dayak yersem de yerim istemiyorum kimseye bakmayı.
Ya sen ve bu yazdıkların gerçekmi 😮 çocuk onlar ya çocuk çocuk 🥺 bende halayım 3 tane yeğenim var . Analarının işi varmış , yok keyfine bakıyormuş bananeee 🤦🏻‍♀️Onlar uyuduğu zaman uyur , onlar ile beraber yer içerim ☺️☺️ Ya ben onları verene kurban olurum 😍 bence biraz sevmeye , yaramazlık ise yaramazlık , dağıtmak ise dağıtmak size onlar ile beraber sevgi dolu vakitler geçirmenizi tavsiye ederim . Zira bu agresif ve mutsuz halinizin nedeni bu . Aile içindeki abi ,kardeş , gelin sorunlarınızı bilemem ama o çocuklarda bilemez

Ya sen ve bu yazdıkların gerçekmi 😮 çocuk onlar ya çocuk çocuk 🥺 bende halayım 3 tane yeğenim var . Analarının işi varmış , yok keyfine bakıyormuş bananeee 🤦🏻‍♀️Onlar uyuduğu zaman uyur , onlar ile beraber yer içerim ☺️☺️ Ya ben onları verene kurban olurum 😍 bence biraz sevmeye , yaramazlık ise yaramazlık , dağıtmak ise dağıtmak size onlar ile beraber sevgi dolu vakitler geçirmenizi tavsiye ederim . Zira bu agresif ve mutsuz halinizin nedeni bu . Aile içindeki abi ,kardeş , gelin sorunlarınızı bilemem ama o çocuklarda bilemez
İşte bilemezsiniz , hangi süreçlerden geçtiğimizi ,ne yaşadığımızı bilemezsiniz .Agresif ve mutsuz halimin nedeni 4-5 ay küs kaldık maaş kartını vermediğimiz için ,şimdi ne değişti yani. Neyse size yeğenlerinizle mutluluklar diliyorum.

İşte bilemezsiniz , hangi süreçlerden geçtiğimizi ,ne yaşadığımızı bilemezsiniz .Agresif ve mutsuz halimin nedeni 4-5 ay küs kaldık maaş kartını vermediğimiz için ,şimdi ne değişti yani. Neyse size yeğenlerinizle mutluluklar diliyorum.
İşte bu sizin erişkin sorununuz çocuklar ile ne alakası var demeye çalışmıştım . Dediğiniz gibi olsun . Teşekkür ederim ☺️

Israrla ne diye saldırmak ,saldırılır mı falan yazıyorsunuz ya ona ithafen söyledim ,ben de zaten saldırmanın iyi bir şey olduğunu savunmuyorum burada.
Ilk yazdığım yorumu okur musun? Bu konu hariç sana hak verdigimi yazdım zaten.
Savunuyorsun da demedim. Öyle bir şey yazmadım.
Sadece fikrimi belirttim.
Şunları şunları yaşamış da mecbur kalmış diyemem kusura bakma.

Bıktım inanın bıktım bir tek siz hak verdiniz bana ..Akşam abime diyeceğim gizlice. Çünkü abim ve yengem de hemen wifi şifresini istiyorlar ,alıyorlar eline telefonları çocuklar ne yaparsa yapsın kırsın döksün isterse.Ama şimdi dayanamayıp tepki vererek ben kötü oldum gelin akşam sen karışamazsın vs dedi ya kafaya taktım doldum taştım.Annemle kötü oldum şimdi onlar yüzünden.Annem işte bana baktıracak onu getir halası ,şeker getir kalk bunu yap.Sabah da önümden kahvaltıyı çekti yaa. Nasıl takmayım kafaya nasıl.
Senı pek dınlıceklerını sanmıyorumda bıan once kurtulmaya bak ordan. Benım 2 coxıgum var ınsan kendı cocuguna yerı gelio cıldırıyor otursun baksın cocuguna bası bos allah yardımcın olsun

Kaç yaşındasınız dehşetle okudum yazdıklarını yok artik siz birde atanirsiniz felan öğretmen felan olmayın lütfen

Back
X