- 17 Temmuz 2018
- 4.055
- 18.832
- 208
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Annemin yanına getirmen yol parası istiyor .Mesleğim olmasa napardı bilmiyorum .
Üzüldüm sizin adınıza ama arabayı kendi üstüne alır alırsa bana verip hadi artık araba alalım demez.Gizli narsist benimkisi .Ben çok araştırdım evlenesine kadar melekti, balayına giderken arabaya kimliği düşündüm alamadım diye azarladı .Ben de ona bağırdım sonra 10 saat yolu küs gittik.Yazılarınızı şimdi okudum sizin adınıza üzüldüm bende çok benzer şeyleri yaşadım neyse ki siz yine erken farketmissiniz anormal bir hayat yaşadığınızı. Ben de 7 senelik evliyim eşim cimri bencil biri sizin eşiniz gibi bağırır herseye azarlar kızar bir hafta iyiysek diğer hafta kavga ederiz küser ben daha nisanliyken düğüne 1 ay kala farkettim bazı huysuzluklarini ama annen el icine çıkıldı ayrılamazsın dedi evlendim balayinda daha ne kadar kötü kalpli cimri olduğunu anladım ama ayrilamazdim insanlar ne derdi çekmem gerekirdi atandım kazandığım paranın hesabını verdim her kuruşu eline sayardım bir terlik alırken hesap sorardı ama ben asla ayrılmayı düşünmedim ayrılık ailem yaşadığım çevre tarafından kötü bseydi. 4 sene sonra kızım oldu ama esimin huysuzluklari iyice arttı herseye karışır oldu çocuğu nasıl emzirdigime verdiğim mamaya sagdigim sütü kadar ev işlerine yardim et dedim diye çenemi sıktı tokat attı çok konusmayacakmisim. Kızım beşikten düştü diye beni suçladı koluma yumruk vurdu. Artık ayrılık konusu yavaş yavaş kafama girmeye başlamıştı 1 2 kez evden gittim ama sokakta dolaşıp eve geri geldim çünkü gidicek yerim yoktu. Aileme yakin yere tayin olduk o aralar da hergun kavga gürültü tabi artık dayanamadım ve anneme söyledim o sırada babam duydu eşimi aramış ne istiyon sen kızımdan diye sonra bir ara düzeldi ama yine başladı paraları ayırdık eve ekmek alsa 2 liraya 1 lirasını isterdi. Benim de tüm takilarim eşimde kasadaydi ayrilsam bir kuruşum yoktu ama en son dayanamadım ailemin evine gittim 1 hafta kaldım ama sonra barıştık yine ama en azndan altinlara ev aldık 1 sene sonra arabami aldim yani eşimde takım kalmadı bu size bir yol sunabilir. Şuan iyi miyiz eskisi kadar kötü değiliz ama iyi de değiliz huylu huyundan vazgeçmiyor benim eşim bana kızıp bağırmayı geçtim çocuğa bile tahammülü yok ona bile kızar oraya dokunma bunu dökme eve zarar verme ağlama. Demişsiniz ya tatil parasının yarısını istedi diye çoğu şey bizde de öyle paraci insanlar bunlar çünkü. Cam balkon yaptıralım dedik parasının yarısını verirsen öyle dedi. Biz de tatile gidicez eminim yarısını benden ister o tatil parasının da eve bisey alınsın bir kendi aldıysa diğer alışverişi bana yaptırır çocuğun masrafı bende ev araba kredisi var bende kendisi de çocuğun bakıcı kreş masrafı ve faturaları ödüyor yani ekonomik konularda da hiç anlaşamıyoruz. Şunu bilin ki yaşadığımız şeyler normal değil kesinlikle kendinizi normal evli insanlarla karsilastirmayin bencil insanla yaşamak çok zor herseye karisan insanla yasamak çok zor. Ayrılmasaniz bile fikrim kesinlikle çocuk yapmayın iyiye gitmiyor hiçbir şey. Umarım yazdıklarım az da olsa fikir verir konusmak isterseniz de konuşurum bende sizin gibi durumlardan muzdaribim. Ben de ayrılmadim henüz ama ne zmana kadar böyle gider bilmiyorum arada çocuk var ailem kesinlikle istemiyor böyle 7 sene geçirdim iste.
Bu insan değişmez dimiYazılarınızı şimdi okudum sizin adınıza üzüldüm bende çok benzer şeyleri yaşadım neyse ki siz yine erken farketmissiniz anormal bir hayat yaşadığınızı. Ben de 7 senelik evliyim eşim cimri bencil biri sizin eşiniz gibi bağırır herseye azarlar kızar bir hafta iyiysek diğer hafta kavga ederiz küser ben daha nisanliyken düğüne 1 ay kala farkettim bazı huysuzluklarini ama annen el icine çıkıldı ayrılamazsın dedi evlendim balayinda daha ne kadar kötü kalpli cimri olduğunu anladım ama ayrilamazdim insanlar ne derdi çekmem gerekirdi atandım kazandığım paranın hesabını verdim her kuruşu eline sayardım bir terlik alırken hesap sorardı ama ben asla ayrılmayı düşünmedim ayrılık ailem yaşadığım çevre tarafından kötü bseydi. 4 sene sonra kızım oldu ama esimin huysuzluklari iyice arttı herseye karışır oldu çocuğu nasıl emzirdigime verdiğim mamaya sagdigim sütü kadar ev işlerine yardim et dedim diye çenemi sıktı tokat attı çok konusmayacakmisim. Kızım beşikten düştü diye beni suçladı koluma yumruk vurdu. Artık ayrılık konusu yavaş yavaş kafama girmeye başlamıştı 1 2 kez evden gittim ama sokakta dolaşıp eve geri geldim çünkü gidicek yerim yoktu. Aileme yakin yere tayin olduk o aralar da hergun kavga gürültü tabi artık dayanamadım ve anneme söyledim o sırada babam duydu eşimi aramış ne istiyon sen kızımdan diye sonra bir ara düzeldi ama yine başladı paraları ayırdık eve ekmek alsa 2 liraya 1 lirasını isterdi. Benim de tüm takilarim eşimde kasadaydi ayrilsam bir kuruşum yoktu ama en son dayanamadım ailemin evine gittim 1 hafta kaldım ama sonra barıştık yine ama en azndan altinlara ev aldık 1 sene sonra arabami aldim yani eşimde takım kalmadı bu size bir yol sunabilir. Şuan iyi miyiz eskisi kadar kötü değiliz ama iyi de değiliz huylu huyundan vazgeçmiyor benim eşim bana kızıp bağırmayı geçtim çocuğa bile tahammülü yok ona bile kızar oraya dokunma bunu dökme eve zarar verme ağlama. Demişsiniz ya tatil parasının yarısını istedi diye çoğu şey bizde de öyle paraci insanlar bunlar çünkü. Cam balkon yaptıralım dedik parasının yarısını verirsen öyle dedi. Biz de tatile gidicez eminim yarısını benden ister o tatil parasının da eve bisey alınsın bir kendi aldıysa diğer alışverişi bana yaptırır çocuğun masrafı bende ev araba kredisi var bende kendisi de çocuğun bakıcı kreş masrafı ve faturaları ödüyor yani ekonomik konularda da hiç anlaşamıyoruz. Şunu bilin ki yaşadığımız şeyler normal değil kesinlikle kendinizi normal evli insanlarla karsilastirmayin bencil insanla yaşamak çok zor herseye karisan insanla yasamak çok zor. Ayrılmasaniz bile fikrim kesinlikle çocuk yapmayın iyiye gitmiyor hiçbir şey. Umarım yazdıklarım az da olsa fikir verir konusmak isterseniz de konuşurum bende sizin gibi durumlardan muzdaribim. Ben de ayrılmadim henüz ama ne zmana kadar böyle gider bilmiyorum arada çocuk var ailem kesinlikle istemiyor böyle 7 sene geçirdim iste.
Malesef ama bu çektiklerimin meslekle alakası yok .Çevreye anlattığım zaman bana daha kötüsü var düzelir dediler.Ve en sonunda bu hale geldim Karşımdaki kişi gizli narsist.Beni sürekli manipule ettiği için gerçekleri göremedim.Lutfen ogretmenim demeyin...
Yâni mesaj yok aslinda ama onun çelik kasasında
Anlaşmalı boşanma protokolünde ziynetlerin ismini hiç geçirme ama şuna da dikkat et avukatın yoksa duruşma sırasında duruşma zaptı hazırlanırken kopyala yapıştır yaptıklarından ziynet talebim yoktur olarak beyan geçiyor ve siz de imzalıyorsunuz inkar etme şansınız olmaz dava hakkını kaybedersin. Ziynetin ismini geçirme, boşanmadan sonra da çatlat davayı.Anlasmali bosanma davasinda iki tarafinda kabul ettig8 maddelerin olmasi gerekir. Karsi taraf ziynetleri vermeyi kabul ediyorsa protokole gecirirsiniz.
Eger biz bisey vermiyoruz derse cekismeli dava yoluna gireceksiniz.takilarin sizde olmadigini ispatlamaniz lazim
Nasıl yaniAnlaşmalı boşanma protokolünde ziynetlerin ismini hiç geçirme ama şuna da dikkat et avukatın yoksa duruşma sırasında duruşma zaptı hazırlanırken kopyala yapıştır yaptıklarından ziynet talebim yoktur olarak beyan geçiyor ve siz de imzalıyorsunuz inkar etme şansınız olmaz dava hakkını kaybedersin. Ziynetin ismini geçirme, boşanmadan sonra da çatlat davayı.
27Yaş kaç?
Çok gençsiniz. Çocuk ta yokken önünüze bakın. Çevreniz daha kötüsü de karşına çıkabilir demiş size ama daha iyisinin de çıkma ihtimali var. Bir de bu adamdan çocuk yaparsanız herşey daha kötü olur.
Evet ben de öyle düşünüyorum .Çok gençsiniz. Çocuk ta yokken önünüze bakın. Çevreniz daha kötüsü de karşına çıkabilir demiş size ama daha iyisinin de çıkma ihtimali var. Bir de bu adamdan çocuk yaparsanız herşey daha kötü olur.
Çocuk olsa kötü olur o zaman hiç ayrılamam.Çok gençsiniz. Çocuk ta yokken önünüze bakın. Çevreniz daha kötüsü de karşına çıkabilir demiş size ama daha iyisinin de çıkma ihtimali var. Bir de bu adamdan çocuk yaparsanız herşey daha kötü olur.
Malesef ama bu çektiklerimin meslekle alakası yok .Çevreye anlattığım zaman bana daha kötüsü var düzelir dediler.Ve en sonunda bu hale geldim Karşımdaki kişi gizli narsist.Beni sürekli manipule ettiği için gerçekleri göremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?