Kızlar son kararım için bakar mısınız

Üzüldüm sizin adınıza ama arabayı kendi üstüne alır alırsa bana verip hadi artık araba alalım demez.Gizli narsist benimkisi .Ben çok araştırdım evlenesine kadar melekti, balayına giderken arabaya kimliği düşündüm alamadım diye azarladı .Ben de ona bağırdım sonra 10 saat yolu küs gittik.

Bu
Bu insan değişmez dimi

Yâni mesaj yok aslinda ama onun çelik kasasında

Anlaşmalı boşanma protokolünde ziynetlerin ismini hiç geçirme ama şuna da dikkat et avukatın yoksa duruşma sırasında duruşma zaptı hazırlanırken kopyala yapıştır yaptıklarından ziynet talebim yoktur olarak beyan geçiyor ve siz de imzalıyorsunuz inkar etme şansınız olmaz dava hakkını kaybedersin. Ziynetin ismini geçirme, boşanmadan sonra da çatlat davayı.

Kimse bu süreçte beni anlamıyor , arkadaşıma anlatıyorum düzelir diyor.Aileme anlatıyorum dört dörtlük kimse yok , Kimse mükemmel diyorlar. Eş kişisi zaten boşanmayı saçma buluyor.Ben abartıyormuşum .Ben intikamcıymışım , unutmuyormuşum.

Nasıl yani

Anlaşmalı boşanmak için ziynetler konusunda anlaşmanız şart değil. Ziynetleri kendileri rızaları ile vermeyeceğini düşünüyorsan protokolde bu hususta ziynet talebim yoktur diye yazdırtma yarıda duruşmada da gözün açık olsun ziynet talebim yoktur diye bir ifade geçirtme beyanına. Bir şey istemiyormuş gibi anlaşmalı boşanıp kararın kesinleştiği gün davanı açarsın

Sadece siz degil bu sitede ogretmen hanimlarin konularinin coklugu ve caresizmis gibi olan tavirlari beni cok sasirtiyor. Sizinki gibi olan konularin cogunlugunun meslegi ogretmenlik cikiyor. Anlam veremiyorum.

Çünkü karşıdaki insan gizli narsist .Sizi öyle bir manüpüle ediyor ki sanki suç sizdeymis gibi hissettiriyor .Böyle olunca her şeyi sorguluyorsunz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…