- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Eski konuları hatırlamıyorum.Kızlar merhaba beni herkes tanıyor diye düşünüyorum .Eşimle artık boşanmayı düşünüyorum. Bazı konuları buraya açtım.Ev iş konusu,öfke sorunu en ufak bir sey de kızıyor ve manipüle edip ,beni haksız duruma geçiyorum .Ailesinin sözünü dinliyor ve aile kavramını bilmiyor. Yani biz ailesinin yanında dursak mutlu ,benim ailemin yaninda durmak istemiyor zaten ailesi de hemen çağırıyor.Çok doldum,aileme anlattım.Ama annem değiştirirsin vs daha kötüleri var diyor.Kardeşimde her erkekte farklı huy olabilir biraz daha düşün diyor.Ama en ufak şeye öfkelenip sus lan gebertirim seni diyen , oyun bağımlısı,cimri ve daha fazlası olan biriyle ömür geçer mi ?Bazen evlenmeden önce mutlu oldugumuz günler aklıma geliyor,çok üzülüyorum . Benim gibi olup ,yardımcı olmaya çalışmak istersiniz bana mesaj atabilirsiniz.Evliligimizin ilk günü gerdek gecesi ilişkiye giremeyince bağırıp kızmıştı ve ben ağlamıştım. Hiç teselli etmeden uyumuştu. O gün, yanlış insanla evlendiğimi düşünmüştüm .Hemen acele evlenmesinin ,ailesinin aceleci olmasınin nedeni böyle bir insan olması diye düşünüyorum.
Çalışıyorum çocuk yok .Eski konuları hatırlamıyorum.
Çocuk varmi çalışıyor musunuz bunlar altın fln vermez sze
Bence de vermez her gittiğimde takip kaçacağım ama soracaklar ne yaptın bilezikleri diye. Yanı biz şuan geçici evd3 kalıyoruz depremden dolayı .Takip gitsem soracaklar ,altını buraya getir kasada dursun diyeceklerEski konuları hatırlamıyorum.
Çocuk varmi çalışıyor musunuz bunlar altın fln vermez sze
Kaburga ,kolye 3 4 tane bilezik en kötüsü deyipYa da eşime çok iyi davranıp huylarına gidip alabileceğim altınları alacağım.
3-5bileziklede bisey olmuyorda harçlık edersin.nese ki işin varmış.cocugun olmaması çok iyi.bi tanıdığım çok çekti boşandı çocuğu yoktu.sonra yeniden evlendi çoluk çocuğa karıştı.simdiki eside mükemmel dgl fkt şiddet fln yok...kimse mükemmel değil fkt bu kadar bu adamdan nefret etmişken çocuk olmadan kurtul.ozmn az daha iyi davran altınları al.takcam dye sonra bitirKeşke hiç evlenmeseydim, ne güzel mesleğimi aldım ,mutlu yaşıyordum. Hayatımın içine etti .Psikoljim bozuldu .
Korkunç birisiymiş gerçekten.ağzım açık kaldı.onbinde bir tereddütü bile haketmiyor.Bana yaptıklarını unutup ,tatile gidecekmisiz beyefendiyle . Tatil parasının yarısını da benden istiyor.Göndermezsen tatil iptal diyor. Kanserlik .Her evlilikte böyle olur tartışmalar diyor.Bedel ödetmeye devam edecek galiba
Bilmiyorum etrafımdakiler biraz daha bekle diyor daKorkunç birisiymiş gerçekten.ağzım açık kaldı.onbinde bir tereddütü bile haketmiyor
Bizimkilerde ilerde evlendiğin daha kötü çıkar herkesin bir huyu olur kizim diyor.Mahkemeyle alan yok mu altınları hiç3-5bileziklede bisey olmuyorda harçlık edersin.nese ki işin varmış.cocugun olmaması çok iyi.bi tanıdığım çok çekti boşandı çocuğu yoktu.sonra yeniden evlendi çoluk çocuğa karıştı.simdiki eside mükemmel dgl fkt şiddet fln yok...kimse mükemmel değil fkt bu kadar bu adamdan nefret etmişken çocuk olmadan kurtul.ozmn az daha iyi davran altınları al.takcam dye sonra bitir
Kendini yetiştirememiş heriflerin çocuk diye zırlamalarından gına geldi.Önerilerinize ihtiyacım var kızlar şuan çocuğum yok ,geri dönmeyi asla istemiyorum.Işte gidersem bu kez hamile kalıp daha da zorlaşır diye korkuyorum. Şuana kadar korundum ,tam ayrılacakken bir de olursa ne yaparım. BEYFENDI çok istiyor çocuğu.
Çocuğu bağlamak için yapıyorlar bence .Kendini yetiştirememiş heriflerin çocuk diye zırlamalarından gına geldi.
Tabi ki öyle... Çocuk olunca ayrılamaz diye düşünüyorlar.Çocuğu bağlamak için yapıyorlar bence .
Yazılarınızı şimdi okudum sizin adınıza üzüldüm bende çok benzer şeyleri yaşadım neyse ki siz yine erken farketmissiniz anormal bir hayat yaşadığınızı. Ben de 7 senelik evliyim eşim cimri bencil biri sizin eşiniz gibi bağırır herseye azarlar kızar bir hafta iyiysek diğer hafta kavga ederiz küser ben daha nisanliyken düğüne 1 ay kala farkettim bazı huysuzluklarini ama annen el icine çıkıldı ayrılamazsın dedi evlendim balayinda daha ne kadar kötü kalpli cimri olduğunu anladım ama ayrilamazdim insanlar ne derdi çekmem gerekirdi atandım kazandığım paranın hesabını verdim her kuruşu eline sayardım bir terlik alırken hesap sorardı ama ben asla ayrılmayı düşünmedim ayrılık ailem yaşadığım çevre tarafından kötü bseydi. 4 sene sonra kızım oldu ama esimin huysuzluklari iyice arttı herseye karışır oldu çocuğu nasıl emzirdigime verdiğim mamaya sagdigim sütü kadar ev işlerine yardim et dedim diye çenemi sıktı tokat attı çok konusmayacakmisim. Kızım beşikten düştü diye beni suçladı koluma yumruk vurdu. Artık ayrılık konusu yavaş yavaş kafama girmeye başlamıştı 1 2 kez evden gittim ama sokakta dolaşıp eve geri geldim çünkü gidicek yerim yoktu. Aileme yakin yere tayin olduk o aralar da hergun kavga gürültü tabi artık dayanamadım ve anneme söyledim o sırada babam duydu eşimi aramış ne istiyon sen kızımdan diye sonra bir ara düzeldi ama yine başladı paraları ayırdık eve ekmek alsa 2 liraya 1 lirasını isterdi. Benim de tüm takilarim eşimde kasadaydi ayrilsam bir kuruşum yoktu ama en son dayanamadım ailemin evine gittim 1 hafta kaldım ama sonra barıştık yine ama en azndan altinlara ev aldık 1 sene sonra arabami aldim yani eşimde takım kalmadı bu size bir yol sunabilir. Şuan iyi miyiz eskisi kadar kötü değiliz ama iyi de değiliz huylu huyundan vazgeçmiyor benim eşim bana kızıp bağırmayı geçtim çocuğa bile tahammülü yok ona bile kızar oraya dokunma bunu dökme eve zarar verme ağlama. Demişsiniz ya tatil parasının yarısını istedi diye çoğu şey bizde de öyle paraci insanlar bunlar çünkü. Cam balkon yaptıralım dedik parasının yarısını verirsen öyle dedi. Biz de tatile gidicez eminim yarısını benden ister o tatil parasının da eve bisey alınsın bir kendi aldıysa diğer alışverişi bana yaptırır çocuğun masrafı bende ev araba kredisi var bende kendisi de çocuğun bakıcı kreş masrafı ve faturaları ödüyor yani ekonomik konularda da hiç anlaşamıyoruz. Şunu bilin ki yaşadığımız şeyler normal değil kesinlikle kendinizi normal evli insanlarla karsilastirmayin bencil insanla yaşamak çok zor herseye karisan insanla yasamak çok zor. Ayrılmasaniz bile fikrim kesinlikle çocuk yapmayın iyiye gitmiyor hiçbir şey. Umarım yazdıklarım az da olsa fikir verir konusmak isterseniz de konuşurum bende sizin gibi durumlardan muzdaribim. Ben de ayrılmadim henüz ama ne zmana kadar böyle gider bilmiyorum arada çocuk var ailem kesinlikle istemiyor böyle 7 sene geçirdim iste.Kızlar merhaba beni herkes tanıyor diye düşünüyorum .Eşimle artık boşanmayı düşünüyorum. Bazı konuları buraya açtım.Ev iş konusu,öfke sorunu en ufak bir sey de kızıyor ve manipüle edip ,beni haksız duruma geçiyorum .Ailesinin sözünü dinliyor ve aile kavramını bilmiyor. Yani biz ailesinin yanında dursak mutlu ,benim ailemin yaninda durmak istemiyor zaten ailesi de hemen çağırıyor.Çok doldum,aileme anlattım.Ama annem değiştirirsin vs daha kötüleri var diyor.Kardeşimde her erkekte farklı huy olabilir biraz daha düşün diyor.Ama en ufak şeye öfkelenip sus lan gebertirim seni diyen , oyun bağımlısı,cimri ve daha fazlası olan biriyle ömür geçer mi ?Bazen evlenmeden önce mutlu oldugumuz günler aklıma geliyor,çok üzülüyorum . Benim gibi olup ,yardımcı olmaya çalışmak istersiniz bana mesaj atabilirsiniz.Evliligimizin ilk günü gerdek gecesi ilişkiye giremeyince bağırıp kızmıştı ve ben ağlamıştım. Hiç teselli etmeden uyumuştu. O gün, yanlış insanla evlendiğimi düşünmüştüm .Hemen acele evlenmesinin ,ailesinin aceleci olmasınin nedeni böyle bir insan olması diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?