- 28 Mayıs 2021
- 1.548
- 617
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
-
Takilarin sizde olmadigini ispatlayabilir misiniz?Sizin önerileriz neler ? Benim ziynetlerim kaynanamda .Düğün videosu var elimde. Videoyla altınlarımı alabilir miyim? Sadece bunları isteyip anlaşmalı düşünüyorum.
Yâni mesaj yok aslinda ama onun çelik kasasındaTakilarin sizde olmadigini ispatlayabilir misiniz?
Kayinvalideye verdiğinize dair mesaj falan var mi elinizde
Adami derhal google earth'ten bile engelleyip bosanir misiniz yoksa dusunce gucumle bunu beynimde ben mi yapayim?
Lutfen 1 gr bile suphe kalmasin aklinizda. Gercekten sirtinizin kamburundan kurtulacaksiniz. Bu his mukemmelllllldirHer yerden engelledim.Arabada bekleyip sonra sinirlenip arabayı taa ileri sürdükten sonra yani bana eziyet edince engelledim.
Yâni mesaj yok aslinda ama onun çelik kasasında
Çok fazla manipüle ediyor ben kendimi suçlar şekilde buluyorum.Sizi manipule etmesine izin vermeyin
Olay nedir pek bilmiyorum. Ancak altınlarla ilgili En kötü bilirkişi aracılığıyla altınlarınızı alırsınız. Düğünde çekilen video, fotoğraflar da bunun ispatı olur. Nafaka almayıp sadece altınlarla ayrılacaksanız, karşı tarafın işine gelmesi lazımYâni mesaj yok aslinda ama onun çelik kasasında
Anlaşmalıda vereceklerini sanmıyorum .Çünkü malları çok kıymetli.Anlasmali bosanma davasinda iki tarafinda kabul ettig8 maddelerin olmasi gerekir. Karsi taraf ziynetleri vermeyi kabul ediyorsa protokole gecirirsiniz.
Eger biz bisey vermiyoruz derse cekismeli dava yoluna gireceksiniz.takilarin sizde olmadigini ispatlamaniz lazim
Anlaşmalıda vereceklerini sanmıyorum .Çünkü malları çok kıymetli.Anlasmali bosanma davasinda iki tarafinda kabul ettig8 maddelerin olmasi gerekir. Karsi taraf ziynetleri vermeyi kabul ediyorsa protokole gecirirsiniz.
Eger biz bisey vermiyoruz derse cekismeli dava yoluna gireceksiniz.takilarin sizde olmadigini ispatlamaniz lazim
Bu gibi kimselere sessiz kalin konusmayin yoksayin. Oyle biri yok. Laf mi soktu duyma. Bagirdi mi sinirlenme. Yoksayicaksiniz birakin cildirsin. Istikrar cok onemli bosanmalarda bence. Taviz vermeyin. Acimayin acinacak hale gelirsiniz.Çok fazla manipüle ediyor ben kendimi suçlar şekilde buluyorum.
Yok nafaka istemiyorum yeterki kurtulayım .Olay nedir pek bilmiyorum. Ancak altınlarla ilgili En kötü bilirkişi aracılığıyla altınlarınızı alırsınız. Düğünde çekilen video, fotoğraflar da bunun ispatı olur. Nafaka almayıp sadece altınlarla ayrılacaksanız, karşı tarafın işine gelmesi lazım
Mahkeme kararı ile alın tabiki.Sizin önerileriz neler ? Benim ziynetlerim kaynanamda .Düğün videosu var elimde. Videoyla altınlarımı alabilir miyim? Sadece bunları isteyip anlaşmalı düşünüyorum.
Anlaşmalıda vereceklerini sanmıyorum .Çünkü malları çok kıymetli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?