Umudunukaybetme30
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 27 Haziran 2017
- 332
- 182
- 23
- 36
- Konu Sahibi Umudunukaybetme30
-
Söyle ovulasyon tarihim 25 27 arası idi sanırım 24 ve 26 sında oldu ama Hc belirtin yokEger yeni ise belirti olmamasi dogal
Henuz belirtiler icin cok erken ama. Gönlünüzce olsun inşallahSöyle ovulasyon tarihim 25 27 arası idi sanırım 24 ve 26 sında oldu ama Hc belirtin yokistiyorum evet ama tutmadı sanırım
İsityprum yaa ama tutmadı sanırım hıc belırtım yok. Kızım da olmıştu belirti bide bi düşük oldu onda da olmıştı halsizlik . Kızımda leke gelmişti halsizlik olmuştu ama ne zaman hatırlamıyorum . Ovulasyon bi gün önce ilişki oldu ama Tütmadı sanırım Regl bu ayın ya sekizi ya omunda olmam kazım . Tutsaydı hıssederdimÇocuk istiyor musunuz yoksa olursa kaza ile mi olmuş olacak orayı anlamadım. Ben bebek düşünüyor olsam heralde eve bir paket dolusu test alır, sürekli kontrol ederdim.
Kzıımda olmuştu ya ondan sordum adet günüme yedı yada dokuz gün kaldı işte ne bilim hıc bısey yok su anHenuz belirtiler icin cok erken ama. Gönlünüzce olsun inşallah
Hamilelikten hamilelige fark edebilir.Kzıımda olmuştu ya ondan sordum adet günüme yedı yada dokuz gün kaldı işte ne bilim hıc bısey yok su an
İstiyorsanız inşallah hayırlısıyla olur. Belirtilerle ilgili hiç fikrim yok. Benim reglim bildim bileli düzensiz. Sürekli lekelenmeler, birkaç haftalık gecikmelerim oluyor. Hamile kalsam da yanlışlıkla anlamam :))İsityprum yaa ama tutmadı sanırım hıc belırtım yok. Kızım da olmıştu belirti bide bi düşük oldu onda da olmıştı halsizlik . Kızımda leke gelmişti halsizlik olmuştu ama ne zaman hatırlamıyorum . Ovulasyon bi gün önce ilişki oldu ama Tütmadı sanırım Regl bu ayın ya sekizi ya omunda olmam kazım . Tutsaydı hıssederdim
Evet anlaşılmaz . Benim kızımda leke gelmişti kahverengi anlamıştım sonra biraz halsızlık vs hatta sonra biraz kan geldi aha gene adet oldum demiştim sabaha bi baktım kahve rengi şekilde devam ettti adet gunumdı ertesi gün test yaptım anında çıkmıştı . Bi hafta var adete ama sıfır belirti ne agrı ne sızı ne halsizlik hıcbısey ne zor çocuk yapmak yaa kimisi tek seferde tutturuyorİstiyorsanız inşallah hayırlısıyla olur. Belirtilerle ilgili hiç fikrim yok. Benim reglim bildim bileli düzensiz. Sürekli lekelenmeler, birkaç haftalık gecikmelerim oluyor. Hamile kalsam da yanlışlıkla anlamam :))
Cok erken suan belirti icin. Benim hic belirti olmadi.Söyle ovulasyon tarihim 25 27 arası idi sanırım 24 ve 26 sında oldu ama Hc belirtin yokistiyorum evet ama tutmadı sanırım
Aminnnnnİstiyorsanız inşallah hayırlısıyla olur. Belirtilerle ilgili hiç fikrim yok. Benim reglim bildim bileli düzensiz. Sürekli lekelenmeler, birkaç haftalık gecikmelerim oluyor. Hamile kalsam da yanlışlıkla anlamam :))
Belki de hıssetmediniz goguste hasasıyet yorgunluk uyku yada leke demi olmadı bende kızımda olmuştı ondan tutmadı dıyorum bu sefer . Reglime bi haftadaha var işteCok erken suan belirti icin. Benim hic belirti olmadi.
Reglden bi kac gun tam hatirlamiyorimium once yerlesme kanamasi olmustu oyle anladim zaten test yaptim. Onun disinda bence olmadi ama cok da kendimi dinlemedim. Sabredin bi haftacik insallah vardirBelki de hıssetmediniz goguste hasasıyet yorgunluk uyku yada leke demi olmadı bende kızımda olmuştı ondan tutmadı dıyorum bu sefer . Reglime bi haftadaha var işte
İlk bebeğimde belirti vardı ufak tefek . Halsizlik uyku leke ama bulantı hıc yoktu cok cok az opmuştı cok rahat geçmişti ama reglden önce belırtı oluyo geneldeDaha erken belirti icin.
Ben 5 haftalikken ogrendim. Seviniyordum oh hic belirtim yok bulanti, halsizlik, gogus agrisi vs mis gibiyim diye.
7.haftadan itibaren basladi hepsi ve beni mahvetti bulantilar. Bence bebek isteyin, belirti istemeyin
Cok rahat geciren hamileler de var cunku.
Test yaptım negatif adetime beş gün falan var belirtim yok hem kızımda hrö düşük olan bebek ye belırtım olmustu dua edrtmısıb banaAma daha 10 gun bile olmamis. Leke dediginiz sanirim yerlesme kanamasi. O da 10 15 gun sonra olur diye biliyorum. Cok stres yapmayin. Genelde her yerde yazan sey ilk belirtinin adet gecikmesi oldugu. Tabi kisiden kisiye degisir ama bana erken gibi geldi belirti icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?