Kızlar sorum var bakın hele

Test yaptım negatif adetime beş gün falan var belirtim yok hem kızımda hrö düşük olan bebek ye belırtım olmustu dua edrtmısıb bana
5 gun kala erken bence idrar testi icin. Insallah en kisa zamanda saglikla hamilelik haberini alirsiniz
Doktora gitsem mi neden olmuyo diye geçen ay iki kez birlikte olduk ovus bi gün öncesi ve iki gün öncesi

Düsük sebebi icin ne demisti doktor? Valla bilemedim, icin rahat edecekse git ama daha cok strese gireceksen gitme. Ovulasyon tarihini kesin biliyor musun?

Bi de her bebekte ayni belirtiler de olmayabiliyor. Ilk cocugunda hic belirtisi olmayip ikincide bulantidan evden cikamayan insanlar da var.

ya gebe olupta hıc ama hıc belırtısı olmayan var mı aranızda ? Ben şüphelenıyorum iki kez korunmadım ovulasyon donemıne yakındı ama hıc belırtım yok sıfır yani
gebelik , adet gecikmesi olmadan belirti vermez genellikle, yani benim 6 haftalıkken başlamıştı belirtilerim.. istemiyor musunuz gebe kalmayı ?

gebelik , adet gecikmesi olmadan belirti vermez genellikle, yani benim 6 haftalıkken başlamıştı belirtilerim.. istemiyor musunuz gebe kalmayı ?
Hayır çok istiyorum ya ocakta oldu dpsuk gitmedim doktora , altı ay oldu olmadı çocuk kızımın iki yaşına iki ay var iki ay içinde kalırsam sağlıkla inşAllah sevincem lütfen dua edin

Y alına yak dolanıyorum evde sıcak havalar ondan mı bilmiyorum hava sıcak old için çok üstümü ortmuyorun eşim de öyle , yemek düzeni çok yok var da düzensiz , ovuslasyon günümü tahmin ediyorum sadece genelde kasikarında ağrı oluyor ve ateşim yükseliyor öyle anlıyorum ne bilin ya ,

İki kez gebelik oldu ikincide bazı belirler olduğu için bu aY gene olmadı diye düşmüyorm

Gebeliğimi 5-6 haftalıkken şans eseri öğrendim. Başka sebeple hastaneye gidip test sonucunda öğrendim. Belki daha bir süre bilmezdim. Öğrenir öğrenmezde direk hissetmeye başladım orası da ayrı.

Gebeliğimi 5-6 haftalıkken şans eseri öğrendim. Başka sebeple hastaneye gidip test sonucunda öğrendim. Belki daha bir süre bilmezdim. Öğrenir öğrenmezde direk hissetmeye başladım orası da ayrı.
Halsizlik göğüste hassasiyet leke akıntı olmadı mı

Kızımss leke gelmişti biraz halsizdim hissetmiştim düşük te de öyle halsizlik olunca bu ay gene olmadı diye düşmüyorm siz gebe siniz bana dua edrmisibiz bu iki ay içinde olsun diye hayırlısıyla inş sağlıkla , adet ine beş gün falan var ama belirti sıfır test négatif çıktı

Sen nasıl tutturdu b ya ovuslason takip ettin mi ayakları yukarı kaldırın mi bide belini ayaklarını sıcak tuttun mu

Hayır, yani pek hatırlamıyorum. Çünkü hiç o kafayla girmemiştim ilişkiye.
Ne güzel ya bide ben habersiz kalsam kızıma kardeş istiyorum iki yaşına doldurmadan çünkü olsa inşAllah üç yaşındayken doğmuş olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…