- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Umudunukaybetme30
-
5 gun kala erken bence idrar testi icin. Insallah en kisa zamanda saglikla hamilelik haberini alirsinizTest yaptım negatif adetime beş gün falan var belirtim yok hem kızımda hrö düşük olan bebek ye belırtım olmustu dua edrtmısıb bana
Doktora gitsem mi neden olmuyo diye geçen ay iki kez birlikte olduk ovus bi gün öncesi ve iki gün öncesi
gebelik , adet gecikmesi olmadan belirti vermez genellikle, yani benim 6 haftalıkken başlamıştı belirtilerim.. istemiyor musunuz gebe kalmayı ?ya gebe olupta hıc ama hıc belırtısı olmayan var mı aranızda ? Ben şüphelenıyorum iki kez korunmadım ovulasyon donemıne yakındı ama hıc belırtım yok sıfır yani
Hayır çok istiyorum ya ocakta oldu dpsuk gitmedim doktora , altı ay oldu olmadı çocukgebelik , adet gecikmesi olmadan belirti vermez genellikle, yani benim 6 haftalıkken başlamıştı belirtilerim.. istemiyor musunuz gebe kalmayı ?
İki kez gebelik oldu ikincide bazı belirler olduğu için bu aY gene olmadı diye düşmüyormgebelik , adet gecikmesi olmadan belirti vermez genellikle, yani benim 6 haftalıkken başlamıştı belirtilerim.. istemiyor musunuz gebe kalmayı ?
Halsizlik göğüste hassasiyet leke akıntı olmadı mıGebeliğimi 5-6 haftalıkken şans eseri öğrendim. Başka sebeple hastaneye gidip test sonucunda öğrendim. Belki daha bir süre bilmezdim. Öğrenir öğrenmezde direk hissetmeye başladım orası da ayrı.
Hlasizlik göğüs olayı olmadı. Zaten normalde akıntısı olan biriyim. Ama hastaneye gitme sebebim oydu zaten. Çünkü çok şiddetli artış olmuştu akıntımda. Test yaptılar sonucunda hamilesin dediler.Halsizlik göğüste hassasiyet leke akıntı olmadı mı
Sen nasıl tutturdu b ya ovuslason takip ettin mi ayakları yukarı kaldırın mi bide belini ayaklarını sıcak tuttun muGebeliğimi 5-6 haftalıkken şans eseri öğrendim. Başka sebeple hastaneye gidip test sonucunda öğrendim. Belki daha bir süre bilmezdim. Öğrenir öğrenmezde direk hissetmeye başladım orası da ayrı.
Canım ben istemeden hamile kalmışım. Korunuyordum ilaç, iğne falan.Sen nasıl tutturdu b ya ovuslason takip ettin mi ayakları yukarı kaldırın mi bide belini ayaklarını sıcak tuttun mu
inşallah canım Allah gönlüne göre versinHayır çok istiyorum ya ocakta oldu dpsuk gitmedim doktora , altı ay oldu olmadı çocukkızımın iki yaşına iki ay var iki ay içinde kalırsam sağlıkla inşAllah sevincem lütfen dua edin
Yaaa ben altı ay old korunmuyorun mesela suz hemen kalktınız mı yıkandiniz miCanım ben istemeden hamile kalmışım. Korunuyordum ilaç, iğne falan.
Hayır, yani pek hatırlamıyorum. Çünkü hiç o kafayla girmemiştim ilişkiye.Yaaa ben altı ay old korunmuyorun mesela suz hemen kalktınız mı yıkandiniz mi
Ne güzel ya bide ben habersiz kalsam kızıma kardeş istiyorum iki yaşına doldurmadan çünkü olsa inşAllah üç yaşındayken doğmuş olacakHayır, yani pek hatırlamıyorum. Çünkü hiç o kafayla girmemiştim ilişkiye.
İnşallah. Allah gönlünüze göre versin.Ne güzel ya bide ben habersiz kalsam kızıma kardeş istiyorum iki yaşına doldurmadan çünkü olsa inşAllah üç yaşındayken doğmuş olacak
Aminnnnn sizin ovuslason gününde mi oldu başka çocuk var muİnşallah. Allah gönlünüze göre versin.
ben hatta okadar belirtim olmadiki ultrasonda gormesem cocuk oynamasa hala inanmayacagim yaniya gebe olupta hıc ama hıc belırtısı olmayan var mı aranızda ? Ben şüphelenıyorum iki kez korunmadım ovulasyon donemıne yakındı ama hıc belırtım yok sıfır yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?