- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 448
- Konu Sahibi isimsiz965
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten hep gece lambası ile yatar.. Ama şuan gece lambası söyle dursun normal ışıkta bile yatmıyor hatta ben lavabodayken kapının önünde ağlıyor anne cik diyeGece lambasi yakin olmadi ve bir pedagogla gorusun bu durum devam ederse. Surekli sizinle yatarsa hep oyle gider.
Inşaallah en yakın zamanda geçergece lambası olsun.bir süre bu şekilde gidin.benim başıma aynısı gelmişti.sonra kendi kendine geçti.
Ben sabaha kadar uyuduğum zaman hiç sorun yaşadığımı hatırlamıyorum ama sabaha karşı uyanınca ben de tedirgin olurdum. Neden bilmiyorum ama o çocuklarda olan normal bir durum bence. Uyanınca gidin yanına; uyuyana kadar yanında kalın ama yatmayın yanına. Uykuya dalınca tekrar gelirsiniz kendi odanıza. Ayrılık kaygısı da yaşıyor olabilir.
Birlikte yatın madem derin uyuyunca kaçarsınız ya da biz hiç teori üretmeyelim siz bir pedogaga gidin belki sorun uyku gibi gözüken başka bir problemdirMalesef Başka odam yok ama durum değişmez sanırım çünkü sorun oda deil sorun tek olmamak istiyor
Çok teşekkür ederimKuzenime de böyle olmuştu, ama onunki başa çıkılacak gibi değildi kendini kaybediyordu. Nörolojiye gitti uyku testi yapıldı falan bir şey çıkmadı. Psikoloğa gitti en son, büyüklerin yanında konuşulan bir şeyden etkilendiğine dair çıkarımda bulundu doktoru. Bunun üzerine gidildi şu an iyi durumda. Bence gözleyin böyle devam ederse önce fizyolojik sonra psikolojik etkenleri irdeleyin. Dua da önemli tabi. Halen okur teyzem rahat uyusun diye. Geçmiş olsun.
Derin uyuyor ama gece yarisi birden uyaniyor.. Sanirim en dogrusu bi pedogaga gitmekBirlikte yatın madem derin uyuyunca kaçarsınız ya da biz hiç teori üretmeyelim siz bir pedogaga gidin belki sorun uyku gibi gözüken başka bir problemdir
Gece lambasi da iyi fikir bir dene biz öyle yapıyoruz şakır şakır yaniyor odalarda ama 5 yaşındakide küçük genede olmazsa yanına al
Bence bu sizin cozeceginiz birsey degil. Pedagoga gitmeli.Zaten hep gece lambası ile yatar.. Ama şuan gece lambası söyle dursun normal ışıkta bile yatmıyor hatta ben lavabodayken kapının önünde ağlıyor anne cik diye![]()
Sanırım öyle haklısınızBence bu sizin cozeceginiz birsey degil. Pedagoga gitmeli.
Benim oglum 3,5yasinda bizde de bir gun aniden korktu hala bilmiyoruz nedenini gece sabah fark etmez yalniz kalmiyordu kalinca titriyordu tualet banyoya girdigimizde aa anne burda yok diyordu tum bildigim dualari okudum degismedi en son bi tane teyzemiz var bilmiyorum artik nasil ama biliyor neden korktugunu dua yaziyor uzakta olsan bile ona soyledik dua yazildi sukur simdi iyi eski halimize donduk,Ama başta çok iyiydi hemen yatıp uyuyordu hani korksa bile yatağa götürüp yatırırdım hemen uyurdu şimdi gece gunduz sürekli korkuyor
Ay kıyamam ya baya ileri bir boyuta gelmiş acil yanına al sakinleştir konuş sürekli hiç bir şey olamaz baba burda ben burdayım falan de, benim kucugumde 5 yaşında ya balkondan hırsız gelirse bu odada yatamam diyordu, annecim baba onları mahveder 6. Kattayız, hem aşşagida güvenlik var kapıcı var kapılar anahtarla açılmıyor biliyorsun falan diye diye o konuda ikna oldu çok şükür inşallah geçici bir süreçtirZaten hep gece lambası ile yatar.. Ama şuan gece lambası söyle dursun normal ışıkta bile yatmıyor hatta ben lavabodayken kapının önünde ağlıyor anne cik diye![]()
Benim oglum 3,5yasinda bizde de bir gun aniden korktu hala bilmiyoruz nedenini gece sabah fark etmez yalniz kalmiyordu kalinca titriyordu tualet banyoya girdigimizde aa anne burda yok diyordu tum bildigim dualari okudum degismedi en son bi tane teyzemiz var bilmiyorum artik nasil ama biliyor neden korktugunu dua yaziyor uzakta olsan bile ona soyledik dua yazildi sukur simdi iyi eski halimize donduk,
Tamam canimÖzele bakar mısınız lütfen
Ay kıyamam ya baya ileri bir boyuta gelmiş acil yanına al sakinleştir konuş sürekli hiç bir şey olamaz baba burda ben burdayım falan de, benim kucugumde 5 yaşında ya balkondan hırsız gelirse bu odada yatamam diyordu, annecim baba onları mahveder 6. Kattayız, hem aşşagida güvenlik var kapıcı var kapılar anahtarla açılmıyor biliyorsun falan diye diye o konuda ikna oldu çok şükür inşallah geçici bir süreçtir