Kizlar sorun oğlum ve korkulari ne olur akil verin

Haklisiniz inşallah düzelmesini umut ediyorum
Bu arada biz birde şu yolu denedik. Dua edince kötü rüyalar gelmez dedik. Tabi o sorup sorguladı ya gelirse diye. Yine dua ederizz dedik. Zaten o dönem yanında yatinca içi rahat ettiği için gormedi de rüya.

Yattım Allah kaldır beni nur deryasına daldir beni. Döndüm sağıma döndüm soluma melekler şahit olsun dinime imanıma diyip. Sonra Allahım sen bana kötü rüyalar gösterme çiçekli bahçelerde gezdir amin diyip uyuduk. Sürekli olan bir Rüya yoksa ortada belli bir süre gözlem yapın. O rüya hakkında siz değil o konu açsın. Onun korkusunu değil ama ruyadaki canavarı gırgıra alın. Tabi o konu açarsa.

Bende öyle bi çözüm önerisi sundum Ama cansız istemiyorum gerçek hayvan olsun dedi.. ama malesef istediği baycan eve uygun deil çünkü esek istiyor :)

oglanin yatagin gir gece lambasini yak sakince bir etrafi izle. oyuncaklar, duvardaki resimler? yani bizim yatak odasinda ayna vardi eskiden gece oraya baktigimda ben bile korkuyordum. bide gece lambasi oh mis gibi korkmak icin mükemmel ortam.

uyandigi saatleri yazmissin sanirim 3-4 saat arayla uyaniyor bende oglumun uyku egitimi icin yeni kitab okudum kitabda yazilan rem seviyelerine uygun gibi geliyor. her cocuk 4 saat uykuyla uyanirmis. biz büyüklerde öyle ama hatirlayamiyoruz. demekki oglun uykuya tekrar gecis yapmakta zorlaniyor.

kitabdan etiket yaparak: her agladiginda yanina otur. annecim bak yanindayim güvendesin. sana hic birsey olmucak seni seviyorum gibi seyler söyleyerek basini oksamak...

dene olmadi yaninda yatsin. yada pedagog

Deneyeceğim inşallah teşekkür ederim

Bende öyle bi çözüm önerisi sundum Ama cansız istemiyorum gerçek hayvan olsun dedi.. ama malesef istediği baycan eve uygun deil çünkü esek istiyor :)
O zaman kedi alın bizde iki kedi var oğlanlarla birlikte uyur diğer dişi olanda benim yanımda uyur huzur verir

he bide aklima sey geldi lütfen kizmayin.

eskiden hocalar annemler iste gece melek seni koruyor filan dediginde ben iyice korkardim.

odada biri var beni izliyor gezip duruyo ama ben göremiyorum falan diye.

bide hep yatagimin altinda birinin olduguna inanirdim asla ve asla elim ayagim yorgan disina cikmazdi yorganin altinda nefesiz kalir yinede yorgani acmazdim. ondan melekli konulara girmek ne kadar dogru bilmiyorum

Haklisiniz ben melek korur demiyorum ama Allah seni seviyor sen dua okuyorsun o seni korur diyorum

Ben bu duadan da tırsardım amma korkakmışım
Aslında bende. Ama biz sorup araştıran çocuklar değildik. Ben melekler şahit olsun kısmından korkardım. Düşünsenize bilinmeyen birşeyler var. Ama meselaa bizimki hemen. Duayı analiz etti. Melekler nedir. Bizi nasıl koruyacak. Ona bas ucunda duracaklar falan demedim. Onlar Allahın bizler için yarattığı koruyucular. Kötü rüya göreceğin zaman hoooop yakalıyorlar. Eee ya yakalayamazsa... Bazen eror veriyorum gerçekten sorunlarında. Genelde yakalarlar ama belki o gün başka bir çocuğun rüyasını korumak zorunda kalmışlardır korkma yetisirler gibi anlattım. Ama burda bizle evin içinde değiller Allahın yanında bizi görüyorlar sürekli koruyorlar çocukları çok seviyorlar falan gibi. Tabi sorular bitmiyor. Ama biz aklımızda kurar ve korkardık yada cevap alamazdik.

Çocukların sorularına yapıcı güzel cevaplar vermek de önemli.

Suan saat 1 yarim saat daha beklemeyi düşünüyorum yanında acaba yine 1 buçuk civarı korkacak mi

Evet canlı bir esek malesef
Eşek mi? Eşek yine mantıklı. Bizimki rüyasını anlatınca ben bastım kahkahayı. Eşek teper, ısırır bari. Peki sorarım size bir fıstık size ne yapabilir. Bu arada sordum fıstık ne kuşun yada birr kedinin adımı.. Yok yediğimiz fıstık dedi. Ne yaptı dedim bana baktı sonra dedim kaçarak gitti deedi şimdi bile gülüyorum yaaa

Eser rüyasında görmedi uyku arkadaşı olaral istiyor :) Onunki de Iyiymis fıstık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…