- Konu Sahibi isimsiz965
-
Bu arada biz birde şu yolu denedik. Dua edince kötü rüyalar gelmez dedik. Tabi o sorup sorguladı ya gelirse diye. Yine dua ederizz dedik. Zaten o dönem yanında yatinca içi rahat ettiği için gormedi de rüya.Haklisiniz inşallah düzelmesini umut ediyorum
Benim de oğlum altı yaşında oda korkuyordu geçen yıl. Sonra bir oyuncak kaplan aldım birlikte uyumak için diye söyledim ona göre kendisi seçti. Baya da büyük birşey yatağın yarısını kaplıyor neredeyse. Kaplanının onu koruyacağını düşündürdüm çok mutlu oldu sarılıp uyudu çok şükür bir daha da yaşamadık (tabi uyuyana kadar yanında duruyorum)Belki size de çözüm olur
Ben bu duadan da tırsardım amma korkakmışımYattım Allah kaldır beni nur deryasına daldir beni.
Eşek mi hahahah sesli güldüm öperim onun güzel kalbini yaaBende öyle bi çözüm önerisi sundum Ama cansız istemiyorum gerçek hayvan olsun dedi.. ama malesef istediği baycan eve uygun deil çünkü esek istiyor :)
Bu arada biz birde şu yolu denedik. Dua edince kötü rüyalar gelmez dedik. Tabi o sorup sorguladı ya gelirse diye. Yine dua ederizz dedik. Zaten o dönem yanında yatinca içi rahat ettiği için gormedi de rüya.
Yattım Allah kaldır beni nur deryasına daldir beni. Döndüm sağıma döndüm soluma melekler şahit olsun dinime imanıma diyip. Sonra Allahım sen bana kötü rüyalar gösterme çiçekli bahçelerde gezdir amin diyip uyuduk. Sürekli olan bir Rüya yoksa ortada belli bir süre gözlem yapın. O rüya hakkında siz değil o konu açsın. Onun korkusunu değil ama ruyadaki canavarı gırgıra alın. Tabi o konu açarsa.
Eşek mi hahahah sesli güldüm öperim onun güzel kalbini yaa
O zaman kedi alın bizde iki kedi var oğlanlarla birlikte uyur diğer dişi olanda benim yanımda uyur huzur verirBende öyle bi çözüm önerisi sundum Ama cansız istemiyorum gerçek hayvan olsun dedi.. ama malesef istediği baycan eve uygun deil çünkü esek istiyor :)
O zaman kedi alın bizde iki kedi var oğlanlarla birlikte uyur diğer dişi olanda benim yanımda uyur huzur verir☺
he bide aklima sey geldi lütfen kizmayin.
eskiden hocalar annemler iste gece melek seni koruyor filan dediginde ben iyice korkardim.
odada biri var beni izliyor gezip duruyo ama ben göremiyorum falan diye.
bide hep yatagimin altinda birinin olduguna inanirdim asla ve asla elim ayagim yorgan disina cikmazdi yorganin altinda nefesiz kalir yinede yorgani acmazdim. ondan melekli konulara girmek ne kadar dogru bilmiyorum
Aslında bende. Ama biz sorup araştıran çocuklar değildik. Ben melekler şahit olsun kısmından korkardım. Düşünsenize bilinmeyen birşeyler var. Ama meselaa bizimki hemen. Duayı analiz etti. Melekler nedir. Bizi nasıl koruyacak. Ona bas ucunda duracaklar falan demedim. Onlar Allahın bizler için yarattığı koruyucular. Kötü rüya göreceğin zaman hoooop yakalıyorlar. Eee ya yakalayamazsa... Bazen eror veriyorum gerçekten sorunlarında. Genelde yakalarlar ama belki o gün başka bir çocuğun rüyasını korumak zorunda kalmışlardır korkma yetisirler gibi anlattım. Ama burda bizle evin içinde değiller Allahın yanında bizi görüyorlar sürekli koruyorlar çocukları çok seviyorlar falan gibi. Tabi sorular bitmiyor. Ama biz aklımızda kurar ve korkardık yada cevap alamazdik.Ben bu duadan da tırsardım amma korkakmışım
Çocukların sorularına yapıcı güzel cevaplar vermek de önemli.Aslında bende. Ama biz sorup araştıran çocuklar değildik. Ben melekler şahit olsun kısmından korkardım. Düşünsenize bilinmeyen birşeyler var. Ama meselaa bizimki hemen. Duayı analiz etti. Melekler nedir. Bizi nasıl koruyacak. Ona bas ucunda duracaklar falan demedim. Onlar Allahın bizler için yarattığı koruyucular. Kötü rüya göreceğin zaman hoooop yakalıyorlar. Eee ya yakalayamazsa... Bazen eror veriyorum gerçekten sorunlarında. Genelde yakalarlar ama belki o gün başka bir çocuğun rüyasını korumak zorunda kalmışlardır korkma yetisirler gibi anlattım. Ama burda bizle evin içinde değiller Allahın yanında bizi görüyorlar sürekli koruyorlar çocukları çok seviyorlar falan gibi. Tabi sorular bitmiyor. Ama biz aklımızda kurar ve korkardık yada cevap alamazdik.
Bebekliğini merak ettim çok mu korumacı davrandınız acaba tamamen merakımdan soruyorum yanlış anlamayınHayvanlara yanaşamaz ki hiç sadece dilinde kedi gördük bi yerde yanına bile gidemedi korkudan
Eşek mi? Eşek yine mantıklı. Bizimki rüyasını anlatınca ben bastım kahkahayı. Eşek teper, ısırır bari. Peki sorarım size bir fıstık size ne yapabilir. Bu arada sordum fıstık ne kuşun yada birr kedinin adımı.. Yok yediğimiz fıstık dedi. Ne yaptı dedim bana baktı sonra dedim kaçarak gitti deedi şimdi bile gülüyorum yaaaEvet canlı bir esek malesef
Bebekliğini merak ettim çok mu korumacı davrandınız acaba tamamen merakımdan soruyorum yanlış anlamayın
Eşek mi? Eşek yine mantıklı. Bizimki rüyasını anlatınca ben bastım kahkahayı. Eşek teper, ısırır bari. Peki sorarım size bir fıstık size ne yapabilir. Bu arada sordum fıstık ne kuşun yada birr kedinin adımı.. Yok yediğimiz fıstık dedi. Ne yaptı dedim bana baktı sonra dedim kaçarak gitti deedi şimdi bile gülüyorum yaaa
Evet ama kafaları öyle farklı çalışıyor kii. Ben hep celiskide kalıyorum. Öyle desem böyle anlar vs diiye. Ruhani şeyler zaten o yaşlarda 0. Ruya ile gerçek arası bağ zaten yok mantıklarinda.Çocukların sorularına yapıcı güzel cevaplar vermek de önemli.
Anladım. Belki ondandır diye düşünmüştüm. Odasının karanlık olmaması da önemli. karanlık olması sağlık açısından daha iyidir ama ben loş ışıklı yatırıyorumYok tam tersi çok rahat büyüdü öyle engellemedim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?