Kızlar sorun yumurta!

Rizeli-53

önce vatan sonra sevdam ...
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
7.212
4.182
103
Kızlar biliyorum bu yumurta muhabbetine taktım. Ya illa yumurtayı haşlama olarak mı yemem lazım? Tavada yağda yapsam omlet yesem olmaz mı? Dr yemek listeme haşlanmış yazmış gudubet

Kızlar biliyorum bu yumurta muhabbetine taktım. Ya illa yumurtayı haşlama olarak mı yemem lazım? Tavada yağda yapsam omlet yesem olmaz mı? Dr yemek listeme haşlanmış yazmış gudubet
Bana doktorum haşlama ya da yağda olarak bi ayrım yapmadı yumurta ye dedi sadece.. bi fark olacağını sanmıyorum

Bana doktorum haşlama ya da yağda olarak bi ayrım yapmadı yumurta ye dedi sadece.. bi fark olacağını sanmıyorum
Bana niye özellikle haşlama yazmış acaba. Yiyemiyorum her yolu denedim başlamanın görüntüsü benim tansiyonumu düşürüyor. Yağda yiyorum sadece

Haşlamada besin değeri yağda kızartmaya göre daha fazla olur. Üzerine limon sıkıp pul biberli deneyin öyle daha değişik bir tat oluyor.

Haşlamada besin değeri yağda kızartmaya göre daha fazla olur. Üzerine limon sıkıp pul biberli deneyin öyle daha değişik bir tat oluyor.
Denedim Can'ım malesef bi kilo limon sıksam yine olmuyor. Besin değeri yüksek diyosun yani ondan bana haşlama diye diretti Dr

Canım ben ekmek arası (yada kizarms ekmgn uzerine) yapıyorum mesela marul peynir salatalik yag ve yumurtayla birlikte cok lezzetli oluyor salatada yapiliyor farkli yesillikler ve yumurtayla peynir cok kucuk dogranmis bi sekildede cok guzel oluyor:)

Canım benim de sorunum var yumurtayla arada haşlama da yiyorum ama genelde az yağda omlet yapıyorum peynirli sebzeli falan ama omlet yaptığında iki yumurta beyazı bir yumurta sarısı kullanılıyormuş. Sen yaptın mı diye sorarsan yapmadım ben tek yumurtayı zor yiyorum

Bunu sabah denilemez inşlh yiyebilirim ya biraz mantıklı geldi ufak ufak doğramak

Denedim Can'ım malesef bi kilo limon sıksam yine olmuyor. Besin değeri yüksek diyosun yani ondan bana haşlama diye diretti Dr
Aynen yağ sudan daha kızgın olduğu için besin değerini öldürüyor. Ama hiç yememektense bence dr a danışıp farklı türlerde yiyebilirsin.

Aynen yağ sudan daha kızgın olduğu için besin değerini öldürüyor. Ama hiç yememektense bence dr a danışıp farklı türlerde yiyebilirsin.
Bende hiç yememektense diye yağda yiyordum ama besin değeri yoksa yağda bile işkence . Eziyeti çekmeyim boşa

Bende hiç yememektense diye yağda yiyordum ama besin değeri yoksa yağda bile işkence . Eziyeti çekmeyim boşa
Yok değil ama az. Kuzun için sabret ne bilim değişik şeylerle karıştır. Ama mutlaka doktora danış derim. Allah sağlıkla sıhhatle hayırla yavrunu kucağına aldırsın inşallah.

Yok değil ama az. Kuzun için sabret ne bilim değişik şeylerle karıştır. Ama mutlaka doktora danış derim. Allah sağlıkla sıhhatle hayırla yavrunu kucağına aldırsın inşallah.
Amin Can'ım. Kilo alma sorunum var . Bide bayılma problemim oluyor gebelikte Dr özel beslenme listesi verdi yapıyorum hepsini bi şu yumurta işte

Ben hamilelikten once rahat yiyordum ama simdi yiyemiyorum bende ne yapacagimi sadirdim.yedigim an midem bulanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…