Kızlar sorun yumurta!

Ben de beyazını sevmem o yüzden haşlama yemiyorum. Çırpıp yağda yiyorum en azından beyazlar o şekilde araya kaynıyo

Ben hiç yiyemiyorum tiksindim ilk başta gorunce bile midem bulanıyor bisekilde ye dedi hiç bisekilde yiyemiyorum

Kızlar biliyorum bu yumurta muhabbetine taktım. Ya illa yumurtayı haşlama olarak mı yemem lazım? Tavada yağda yapsam omlet yesem olmaz mı? Dr yemek listeme haşlanmış yazmış gudubet
Zorlama canım yağda ye bence:) yağınıda organik ya da kalitelisinden al ohh miss. Ben normlde bayılırm haslama yumurtaya geçen bi yedim. Yerken bişey olmadı ama sonrasnda 1 gün yattm beni mahvetti.

Çılbır gibi deneyebilirsiniz üzerine de baharatlı yağ yapıp dökebilirsiniz.. İlla haşlama diyorsa.. Görüntüsü tavadakine benzer en azından.. Hıı bana sorarsan yumurtayı yedikte sonra nasıl yediğinde bir sıkıntı yok. Abartı yağlı tuzlu kimse yemez zaten.. Yiyebildiğin gibi ye.. Çünkü neyden tiksinirsen doğumdan sonra da aynı devam ediyor.

Ben yumurta yiyemiyorum mesela.
Safra kesem olmadığı için.
Benim doktorum hiç bir diyet vermedi bana.
"Ne yediğin beni ilgilendirmiyor fakat bol bol sıvı tüket" dedi.

Kilom da o kadar yok maşallah.

bende ilk zamanlar yiyemiyordum şimdilerle bazen yiyorum, doktoruma hiç bir şekilde yiyemiyorum demiştim oda en azından birşeylerin içine koyup ye demişti :) mesela krep vb yiyecekler gibi şuan aklıma sadece krep geldi

Zorlama canım yağda ye bence:) yağınıda organik ya da kalitelisinden al ohh miss. Ben normlde bayılırm haslama yumurtaya geçen bi yedim. Yerken bişey olmadı ama sonrasnda 1 gün yattm beni mahvetti.
Yapacak bişey Yok haşlama yiyemiyorum malesef. Evet çok faydalıymış ama bana eziyet oluyor bi faydasını göremem zaten bu kadar tiksinerek .

Ben yumurta yiyemiyorum mesela.
Safra kesem olmadığı için.
Benim doktorum hiç bir diyet vermedi bana.
"Ne yediğin beni ilgilendirmiyor fakat bol bol sıvı tüket" dedi.

Kilom da o kadar yok maşallah.
Can'ım ben yemek yendiğim halde malesef gebeliklerimde hızlı kilo kaybı yaşıyorum buda tansiyon düşüklüğüne ve bayılmalarına sebep oluyor. Dr bana günlük sıkı beslenme listesi vermiş vitamin değeri yüksek ve protein fazlalıklı . Yumurta kesin yazıyor.

bende ilk zamanlar yiyemiyordum şimdilerle bazen yiyorum, doktoruma hiç bir şekilde yiyemiyorum demiştim oda en azından birşeylerin içine koyup ye demişti :) mesela krep vb yiyecekler gibi şuan aklıma sadece krep geldi
Krep falan onlarda sorunum yok yiyorum çok şükür. Bi şekilde vitamin geçiyordur heralde

Zaten yumurta yemelisin, bebek için çok faydalı.
Fakat illaki haşlama olacak diye bir kaide yoktur.
Az yağda sahanda yumurta, omlet vs. gibi şekilde de tüketebilirsin.
Ama tabii haşlanmış yumurtanın faydası çok iyi.

Şimdilik yiyebildiğim şekilde yiyeyim ben en iyisi . Haşlamasan belki ilerleyen ananda tiksinmem . Valla yumurta meselesi babam için bile mevzu oldu artık ailede herkes yedin mi diye arayıp soruyor

Canım bir diyetisyenden duydum bi kaç gün önce eğer tavada yiyorsan iki beyaz bir sari olacak şekilde pişir diyor haşlanmış yiyebiliyorum ben o yüzden yapmadim ama istersen o şekilde yap besin değerini biraz daha yükseltmiş olursun içine siner

Tavada yiyince 4 yumurta bile yiyorum sayıda sıkıntı Yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…