kızlar sorunum eklem ağrısı :(

umut_iklimi

Tanrı yağmurdadır ...
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
966
11
118
İstanbul
kızlar iki haftadır filan ellerimi açıp kapatırken parmaklarımın eklem yerlerinde acayip bi ağrı ve tututkluk var sabahları uyandığımda elimi açıp kaparken çok acı çekiyorum ayrıca kavanoz kapaklarını acamıyorum gücüm ve ellerim sanki yetmiyor gibi bunun nedeni hamilelik olabilir mi :( ne yapmam gerek :43:

kızlar iki haftadır filan ellerimi açıp kapatırken parmaklarımın eklem yerlerinde acayip bi ağrı ve tututkluk var sabahları uyandığımda elimi açıp kaparken çok acı çekiyorum ayrıca kavanoz kapaklarını acamıyorum gücüm ve ellerim sanki yetmiyor gibi bunun nedeni hamilelik olabilir mi :( ne yapmam gerek :43:

Önceden böyle bir şikayetıniz var mıydı bilmiyorum fakat kardesımde de aynısı hissiyatler oluyor eklem romatizması :( ve de farklı bır tanı kondu bence bır kontrole gıdın acaba o mu ? bu mu ? dedıkce zaman gecıyor doğru teşhis için ihmal etmeyin derim Geçmiş olsun

önceden yoktu canım bu son iki haftadır war malesef :( ve kan tahlillerimde demir ve kan deerlerin çok çok altında çıktı :( hamilelikte hormonal değişiklik romatzmayı tetikleyebilir diyolar bu ay kontrole gttiğimde doktora sölücem bakalım ama çok acı çekiyorum ve hiç gücüm yok ellerimde :43:

önceden yoktu canım bu son iki haftadır war malesef :( ve kan tahlillerimde demir ve kan deerlerin çok çok altında çıktı :( hamilelikte hormonal değişiklik romatzmayı tetikleyebilir diyolar bu ay kontrole gttiğimde doktora sölücem bakalım ama çok acı çekiyorum ve hiç gücüm yok ellerimde :43:

canim ayni sikayet bende de var. ozellikle ilk uyaninca oluyor. ozellikle bas parmagi bukerken sizi cok oluyor. Ben odemden olabilir diye dusunuyordum Karpal Tunel sendromu diye bisey var. Odem olunca sinir sIkIsmasi gibi bu da parmaklari etkiliyor acaba oyle mi? doktora sorunca yazarsan sevinirim..

tamam tabiki sorarım ama herkes hamilelikten ve ödemden dolayı olur diyolar zaten şu son iki haftadır var bu şikayetim belki de bebek tüm vitaminleri bizden aldığı için kalsiyum eksikliği de olmuş olabilir canım doktora gttiğimde sorucam bakalım

Back
X