- 18 Kasım 2014
- 6.237
- 15.571
- 248
Katılıyorum. Az buçuk insanların hayata bakışları konusunda sinyal verdiklerini düşünüyorum. Hele bu derece psikopatlarsa.
Nasıl davranırsınız dersen k.çına tekmeyi basarım çok net. Gitsinler alsınlar öteki kızları.
Uzaktan akrabanın nasıl insanlar olduğunu daha önce kestiremedin mi? Az çok konuşmalarından falan anlaşılırdı ne kadar üsturuplu oldukları.
dedim annesigil döveceksin bu öyle düzelir dedi diye beni onların önünde dövdü.Annemgile gitmek istedim babamgilde biize gelemezsin artık evlendin dediler .Resti çekersin canım ben buyum beğenmiyorsan anan baban bulsun sana dersin kapıyı çarpıp gidersin annene
bak bakalım iki güne kalmaz kuyruğunu indirip gelmiyor mu özürlerle kapına .
dedim annesigil döveceksin bu öyle düzelir dedi diye beni onların önünde tokat attı .Annemgile gitmek istedim babamgilde biize gelemezsin artık evlendin dediler .
Hayır birtek o konuda karışmıyor.Bu kafada bir adam nasıl oluyor da çalışmanıza izin veriyor anlamadım. Sabahtan akşama kadar sizinle birlikte sizimi bekliyor işyerinde. Önce oturmayan güvenin olmadığı bu evlilikte ne kadar istesede çocuk olayını erteleyip, konuşacaksınız . Kolaylıklar dilerim.
dedim annesigil döveceksin bu öyle düzelir dedi diye beni onların önünde dövdü.Annemgile gitmek istedim babamgilde biize gelemezsin artık evlendin dediler .
iş yerine ait servisle gidip geliyorumHayır birtek o konuda karışmıyor.
onu düzelteyim derdime derman olması için yazmıştım .içimde bir damla gülück kaldı işte başka birşeyim yokBu arada konu başlığında neden gülücük var? Konuyla hiç bağdaşmıyor da..
Bu arada konu başlığında neden gülücük var? Konuyla hiç bağdaşmıyor da..
Annemgile gitmiyorum onlar bize geliyor. ayda 1 defa.peki annenlere gidince sen ona karsi niye degisiyorsun ne oluyor sana dedigi gibiyse dogru degil ailene karsida cephe alir.
Ben üniversiteden yeni gelmiştim 1 yıl oldu işe başlayalı daha önce ailelerimiz az çok gidip gelirlerdi.Ben görmemiştim bir piknik vasıtası ile karşılaştık fakat hayatım karardı.Annem babam çok istedi onların oğlu çok iyi dedi sonra onlar da pişman oldular .
dedim annesigil döveceksin bu öyle düzelir dedi diye beni onların önünde dövdü.Annemgile gitmek istedim babamgilde biize gelemezsin artık evlendin dediler .
Ben doğuya gelin geldim sizin dediğiniz gibi yeni gelin tek çıkmaz ayip karşılanır derlerdi esinle görümce yada kızıyla cikardim. Oğlum su an 2 yaşında daha yeni yeni tek başıma çarşıya parka gidiyorum ( o da binbir suratla) hiç umrumda değil artık.çocuğunuz olduktan sonra degiseceklerini düşünüyorum
Beni tek başıma bir yere göndermiyorlar.ben babamı arıyorum özledim diye geliyorlar.sen niye gitmiyorsun ailene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?