kızlar soruyorumm :)

Bu işin sonu yok çok belli. Yol yakınken dön kendine yeni bir yol çiz. Boşuna eziyet çekme.
 
dediğin tavsiyeler için çok teşekkür ederim.
 

evlenmeden önce o eski kafalılığını farketmedin mi?
yol yakınken restini çek böyle hayat mı geçer işin de var. ne demek kadın tek başına bir yere gidemez. süs köpeği gibi davranıyorlar resmen..
 
Hepinize çok teşekkür ederim iyi ki bu siteye üye oldum derdimi paylaştım kendimi yalnız hissetmedim ilk defa.
 
Ailelere bakın yahu.Bazı insanlar bizle aynı oksijeni yakmıyor ya bazı insanlarda oksijen paslanma yapıyor ben buna inanıyorum artık.Olmaz o evlilik böyle hayat mı yaşanır.Çalışıyorsun kendi ayaklarının üzerinde durursun.Boşuyorum seni de aç davayı apışıp kalsın ailesi de kocan da hatta senin ailen de .Eşya mısın sen, evcil hayvan mısın??Boşanıyorum senden git annen sana başka kız bulsun o çeksin kahrınızı de git hayatını yaşa.Dünyaya bir kere geliyoruz ya bu ne eziyet böyle.
 
dediğin tavsiyeler için çok teşekkür ederim.

kaç yaşındasın? 1 sene önce mezun olduğuna göre 22-23 mü?
çok gençsin çok
sakın sakın kendine bu kötülükleri etme
bak finans sektöründeymişsin
meslektaşız
önün açık
özel sigortan da vardır büyük ihtimalle (finans sektöründe olur genelde), öyle ise hastalık vs için de para harcaman gerekmez
maaşınla geçinip gidersin
terfi de edersin zamanla
kendine bunu yapma!
 


Sen bu kafadaki bir adami ve ailesini nasil fark edemeden evlendin anlamadim, bu zihniyetteki kisiler eninde sonunda laflariyla hareketleriyle konusmalariyla belli ederler kendilerini hicmi oturup kalmadan evlendin bunlarlar sen?
Isin gucunde varmis ne cekiyorsun bu hadsiz saygisiz insanlari koy tavrini ona kari coksa sanada koca cok terbiyesiz insanlar, nerden aldik demezlermi 1 kg domates aliyorlar sanki, komsunun kizida muhtemelen ne mal olduklarini bildigi icin evlenmezdi yani bu adamla.
 

Ezdirmeyeceksiniz kendinizi
İşe gidip para getirirken kıskanılmıyor da anneye gitmek mi sakıncalı oluyor
Ayrıca kv,kp bu konuşmalara nasıl cesaret ediyor, eşiniz izin vermese olmaz bu işler
Çocuk yapmadan evliliğinizi gözden geçirin derim, çünkü bu tip insanlar ıslah olur mu bilmiyorum, pek olası gelmiyor
 
 
Çekilmez ve katlanamam.
Bana öyle diyecek kayınvalide ve kayınpedere de "alsaydınız zorla mı geldim, siz geldiniz beni istediniz babamdan" derdim.
Eşime de "çok istiyorsan ananın babanın istediği ile evlenseydin, ben günah keçisi değilim, madem istedin evlendin, senin kendi alanın varsa benim de kendi alanım var" derdim.
Ayrıca anneme ne kadar sıklık ile nasıl gideceğime de kimse karışamaz.
Beni doğuran büyüten insana gidip "bir haller" oluyorsa, demekki kusuru kendinde aramalı!
 
onu düzelteyim derdime derman olması için yazmıştım .içimde bir damla gülück kaldı işte başka birşeyim yok

Sakın ama sakın bazı şeyler düzelir sanıp da çocuk falan yapma! Düzelmez her şey daha beter olur.
Senin yaşadığın gibi hayatlara çocuk mutluluk değil esaret getirir. Sen zaten şu anda boyunduruk altındasın. O günahsızın da kanına girmiş olursun.
O erkek müsvettesi kocan o çocuğa da şiddet uygular mutlaka.
 
şaka mı bu ? ya tam tersi olursa azıcık makul ve çözüm odaklı düşünsek diyorum
 
Benim kayınvalidem eşime döv dicek oda dövecek bende halen o evde durucam öyle mi? Valla gaz vermek gb olmasın senin yerinde olsam çoktan darp raporunu almış boşamıştım onu haa eğer ailem karşı çıkarsa onlarıda tanımam.Bildiğin şiddet görüyorsun hem fiziken hem ruhen çocuk olunca daha da artar bence çocuk var nasılsa biryere gidemez diye.Boşanıp kendi ayaklarımın üstünde dururum miss gibi.Bu arada 10 yıllık evliyim ve 2 kızım var ama halen en ufak şiddet yada ihanet gb birşey olursa asla affetmem.Benim prensibimde kadınla erkek eşittir eşimde gayet iyi bilir huyumu.Bence biran önce bir karara var çocuk yapmadan ne yapmak istediğine dair.Sonra pişman olma.
 
evlenmeden önce o eski kafalılığını farketmedin mi?
yol yakınken restini çek böyle hayat mı geçer işin de var. ne demek kadın tek başına bir yere gidemez. süs köpeği gibi davranıyorlar resmen..
Evlenmeden önce çok kibardı fakat evlenince çok değişti.Kabalaştı aileme hakaret etmeye başladı .İlgisizleşti.Herşey çok değişti.
 
Ailesinin söylediklerini sindirip ömür boyu yüzlerine bakabilecek misiniz? Birde uzaktan akrabaymış. Olmaz olsun öyle akraba. Bide dövdü mü? Gözleri önünde. Yuh yani. Pes.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…