Kizlar su kadina fikir varin bakim :)

Fustık gibi yüzük bu forumda herkes bu yüzüğü konusuyordu bir ara..Eşiniz yaptırıyorsa kaçırmayın derim:rolleyes:

Normalde bu gercek taslidir heralde bn cakma tasli yaptircm kac tutar bilmiyorum

Yüzük gayet gösterişli ama gerçek taşı ile, normal zamanda takılamayacak kadar abartı. Fakat bu zevk ve tarz meselesi. Asıl takıldığım nokta, üzerindeki taş oldukça büyük , böyle büyük ama çakma bir taş kullanılarak yapılırsa bence havası biter. Eğer bir Sabancı-Koç veya Bülent Ersoy değilseniz bakan herkes o büyüklükte ki taşın gerçeğini maddi olarak alamayacağınızı bilir ve taşın sahteliği anlaşılır. Bende bu duruma takıldım.

Kısacası, ya minicik taşı da olsa pırlanta takarım, yada hiç takmam taşlı yüzük.

Buram buram "herkes görsün bakın bende ne var" yüzüğü. Ayrıca bu yüzük ancak şöyle bir kıyafetle olur.

yngvic2.webp

Abla senin ellerin de buyukmus. Bu yuzuk da baya iri bisey. Yakisir sana, al bence :KK14:

Günlük hayata çok abartı olur ama ben sadece özel günler için diyorsan sade abartısız bir kıyafetle güzel olur
Tabi giyim tarzınız klasik cizgiler taşıyorsa....

Back
X