Doğuma Hazırlık kızlar süt ürünlerini bol tüketip oğlu olan varmı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

levin_34

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
31
2
16
Kocaeli
merak ettim kızlar cinsiyet süt ürünlerini tüketmekle ne kadar alakalı bildiklerinizi ve yaşadıklarınızı yazarsanız sevinirim

''Göklerin ve yerin mülkü (hükümranlığı) Allah'ındır. O, dilediğini yaratır. Dilediğine kız çocukları, dilediğine erkek çocukları verir. Yahut o çocukları erkekler, dişiler olmak üzere çift verir, dilediği kimseyi de kısır yapar. Şüphesiz O, her şeyi hakkıyla bilendir, hakkıyla gücü yetendir.'' (Şura süresi 49-50)

Yani cinsiyetin sütle veya yiyeceklerle alakası yoktur.

merak ettim kızlar cinsiyet süt ürünlerini tüketmekle ne kadar alakalı bildiklerinizi ve yaşadıklarınızı yazarsanız sevinirim

hamile kalmadan önceden bahsediyosan bir fikrim yok ama ben hamileliğimin ilk üç ayı içinde felaket şekilde peynir tüketmiştimki normalde pek aram yoktur.birde çok dondurma yemiştim.mide bulantım fazlaydı ve onlar iyi geliyordu.gerçi canımda çok istiyordu.şimdi 2.oğluma hamileyim.yani erkek olduğu için mi çok canım istiyodu bilemem tabi.

Öncesini soruyorsan ben çok süt ürünleri yerdim. Hamilelik sürecimde süt haricinde peynir ve yoğurdu bol tükettim ve bebişim kız olduğunu öğrendim:)

Son düzenleyen: Moderatör:
bunu bende merak edıyorum.şayet sut urunlerınden vazgecmez çok zor olacak benım gıbı peynır delısı bırıne

pek anlamadım aslında süt ürünleri cinsiyetle alakalımı demek isteniyor.süt ürünleri kız olsun erkek olsun tüketilmesi gereken ürünlerin başında geliyor. ama söyle diyim size gebelikde yedikleriniz birazda bebekle alakalı sanırım benim ilk bebeğim erkek di hayatımda oğluma gebe kalana kadar meyvenin tadını bilmeyen ben meyve canavarı gibiydim özellikle karpuz.şimdi kızıma hamileyim. kızımda da limonlu çorbalar. sebzeler turşular mayhoş ne aklınıza gelirse onları yiyorum elimde olan bişey değil kendimi limonlu arpa şehriye çorbasından geri alamıyorum. anladığım kadarıyla cevap verdim kisine görede değişir sanırım. anladığım kadarıyle kendi gebelik deneyimlerimce anlatmaya çalıştım..

gebelık oncesı benslenmeyle alakalı dıyolar.hamıleleık oluştuktan sonra degılde oncesınde beslenmeyle alakalıymış işte..dogrumukı onu merak etmış arkadaş.açıkcası bende merak edıyorum.

biz süt ürünlerini çok tüketiriz.. hele de o hamile kaldığım dönemde her gün yemeğin yanında ayran içtik ve gece yatmadan da salep içmiştik
peynirde kahvaltıda çok tüketilir.. yoğurt ta hep kullandıklarımız arasında

arkadaşlar süt ürünlerinin vajinayı asidik yaptığı ve sonucunda kız bebek sahibi olunduğu söyleniyor ya onun için merak ettim; hamilelik öncesi beslenme şeklinizi?

zaten sen benı umutlandırıyosun

sende biliyorsundurki erkek ve kız cinsiyeti babadan geçen bir kromozomdur.
eger olacaksa şayet senin degil eşinin bol tüketmesi gerekir:)
bunlada alakası yoktur sanırım

Takılma yeme içme işine çok, ben de yoğurtsuz ayransız sofraya oturmam helen cim benim de oğlum var biliyorsun.Ameliyathanede bile dua ettim kız sana rabbim büyük inşallah seni de sevindirsin

canım esmenım allah senden razı olsun.evet beslenmeyı takmamaya çalışıyorum.ama yınede hep aceba dıye aklımd akalıyo..bakalım ne olacak..

hamilelikten önce ekşi yersen et yersen olun olurmuş diyolar hamileyken talı yersen bebegin erkektir diyolar hiç biriyle alakası yok ben esşi sevmem et sevmem hamileyim olum olcak canımda hep ekşi istiyo

arkadaşım cinsiyeti belirleyen sey XX YY XY. eşinin bebğine aktaracagı kromozomu etkilemiyor sütler tatlılar ekşiler

Son düzenleme:
sende biliyorsundurki erkek ve kız cinsiyeti babadan geçen bir kromozomdur.
eger olacaksa şayet senin degil eşinin bol tüketmesi gerekir:)
bunlada alakası yoktur sanırım

cinsiyeti erkeğin spermi belirliyor evet ama kadının rolü erkeğinkinden daha büyük eğer yumurtalıklar içine almıyorsa hamile kalamıyosun. yani tek spermin cinsiyeti belirlemesi yetmiyor. sonuçta tutunmaya çalışılan beden kadının.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…