merak ettim kızlar cinsiyet süt ürünlerini tüketmekle ne kadar alakalı bildiklerinizi ve yaşadıklarınızı yazarsanız sevinirim
pek anlamadım aslında süt ürünleri cinsiyetle alakalımı demek isteniyor.süt ürünleri kız olsun erkek olsun tüketilmesi gereken ürünlerin başında geliyor. ama söyle diyim size gebelikde yedikleriniz birazda bebekle alakalı sanırım benim ilk bebeğim erkek di hayatımda oğluma gebe kalana kadar meyvenin tadını bilmeyen ben meyve canavarı gibiydim özellikle karpuz.şimdi kızıma hamileyim. kızımda da limonlu çorbalar. sebzeler turşular mayhoş ne aklınıza gelirse onları yiyorum elimde olan bişey değil kendimi limonlu arpa şehriye çorbasından geri alamıyorum. anladığım kadarıyla cevap verdim kisine görede değişir sanırım. anladığım kadarıyle kendi gebelik deneyimlerimce anlatmaya çalıştım..
biz süt ürünlerini çok tüketiriz.. hele de o hamile kaldığım dönemde her gün yemeğin yanında ayran içtik ve gece yatmadan da salep içmiştik
peynirde kahvaltıda çok tüketilir.. yoğurt ta hep kullandıklarımız arasında
şişe şişe ayran içiyorum çok peynir yiyorum evet oğlannnmerak ettim kızlar cinsiyet süt ürünlerini tüketmekle ne kadar alakalı bildiklerinizi ve yaşadıklarınızı yazarsanız sevinirim
şişe şişe ayran içiyorum çok peynir yiyorum evet oğlannn
zaten sen benı umutlandırıyosun
Takılma yeme içme işine çok, ben de yoğurtsuz ayransız sofraya oturmam helen cim benim de oğlum var biliyorsun.Ameliyathanede bile dua ettim kız sana rabbim büyük inşallah seni de sevindirsin
sende biliyorsundurki erkek ve kız cinsiyeti babadan geçen bir kromozomdur.
eger olacaksa şayet senin degil eşinin bol tüketmesi gerekir:)
bunlada alakası yoktur sanırım
arkadaşım cinsiyeti belirleyen sey xx yy xy. Eşinin bebğine aktaracagı kromozomu etkilemiyor sütler tatlılar ekşiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?