• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar taktigi olan soylesin acil

gumus3407

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2014
28
1
6
İstanbul
kizlar hamile kalmayi planliyorum ama kilo vermem lazim
.folik asit kullaniyorum nobetim var malum onun hapida kilo aldiriyor
bi turlu kilo veremiyorum.formulu taktigi olan acil yazsin.
yemiyorum cok ama veremiyrum.tiroid bezlrmyavs calisyo

Tiroid hapi kullanin
Bol bol yuruyus ve hareket yapin su icin bide odem atici ve metabolizma hizlandirici icecek hazirlayin tamamdir
Zaten bol su icip surekli hareket eder ve cok yemezseniz zayiflarsiniz

sakın ola sahip olmadığınız bir hastalığın ilacını kullanmayın.

yahu hamile kalmayı düşünen birine tiroit gibi vücudun tüm düzenini sağlayan önemli bir salgı bezini etkileyecek bir ilaç tavsiye edilebiliyor aklım almıyor.

konu sahibesi bol su, lifli gıdalar ve hareket yeterli.
günlük yürüyüşler yaparsanız yiyeceklerde de aşırıya kaçmazsanız vücut kendini dengeler zaten

kilo vermenin taktiği kişiye ve bünyeye göre değişir bence.. kendinizi en iyi tanıyan sizsiniz. ama önerebilceğim şeyler ;

tabiki bol bol su içmek, az yemek yemek mümkünse beyaz ekmek tüketmemek.. bol bol yeşillik yiyin metabolizmayı çok hızlandırıyor..
akşam 5-6 dan sonra yemek yenmemesi de öneriliyor..

bende bişeyi merak ediyorum.. troidim az çalışyor kilo veremiyorum demişsiniz.. bana da az çalışan troid teşhisi konuldu yakın zamanda ama bende tam tersi oldu kilo verdim, veriyorum..acaba kişiye göre değişiyor mu ? bir bilginiz var mı ?
yani az çalışan tiroid kilo aldırı, hızlı çalışan kilo verdirir gibi bir durum söz konusu mu ?

inşallah en yakın zamanda kilo verip bebeğinize kavuşursunuz:16:

ben jillian michaelsin spor programıyla zayıfladım toparladım :)
herkes de zayıflamışsın diyor, tavsiye ederim
çok yorucu yıpratıcı olabiliyor ama 30 günde sonuç veriyor günlük de 25 dk falan :81:

sakın ola sahip olmadığınız bir hastalığın ilacını kullanmayın.

yahu hamile kalmayı düşünen birine tiroit gibi vücudun tüm düzenini sağlayan önemli bir salgı bezini etkileyecek bir ilaç tavsiye edilebiliyor aklım almıyor.

konu sahibesi bol su, lifli gıdalar ve hareket yeterli.
günlük yürüyüşler yaparsanız yiyeceklerde de aşırıya kaçmazsanız vücut kendini dengeler zaten

Eger bana dediyseniz bunu ben kimseye ilac tavsiye etmedim eger doktor teshis koyduysa bi ilac yazmistir onu kullan dedim yoksa durup dururken git bi tiroid hapi al demedim.

Bol bol yuruyus ve hareket yapin su icin bide odem atici ve metabolizma hizlandirici icecek hazirlayin tamamdir
Zaten bol su icip surekli hareket eder ve cok yemezseniz zayiflarsiniz[/QUOTE]

kilo vermenin taktiği kişiye ve bünyeye göre değişir bence.. kendinizi en iyi tanıyan sizsiniz. ama önerebilceğim şeyler ;

tabiki bol bol su içmek, az yemek yemek mümkünse beyaz ekmek tüketmemek.. bol bol yeşillik yiyin metabolizmayı çok hızlandırıyor..
akşam 5-6 dan sonra yemek yenmemesi de öneriliyor..

bende bişeyi merak ediyorum.. troidim az çalışyor kilo veremiyorum demişsiniz.. bana da az çalışan troid teşhisi konuldu yakın zamanda ama bende tam tersi oldu kilo verdim, veriyorum..acaba kişiye göre değişiyor mu ? bir bilginiz var mı ?
yani az çalışan tiroid kilo aldırı, hızlı çalışan kilo verdirir gibi bir durum söz konusu mu ?

inşallah en yakın zamanda kilo verip bebeğinize kavuşursunuz:16:

canim kisidn kisiye degisiyor.
nasil ki sigarayi birakinca kimi kilo alir kimi zayiflar oyle dusun.
.bnde sigarayi birakriktan sonra yemege adadm
ister istemez kendmi.istahim cok acildi tam 20 kilo aldm
simdide veremiyrm

Back
X