Kızlar taktik verin :)

Sizin önerebiliceğiniz birileri yokmu ne iş yapıyosunuz orda? muhasebe yada sekreterlik gibiyse kariyer sitesine ilan verebilirsiniz çok çabuk eleman bulurlar

Sizin önerebiliceğiniz birileri yokmu ne iş yapıyosunuz orda? muhasebe yada sekreterlik gibiyse kariyer sitesine ilan verebilirsiniz çok çabuk eleman bulurlar
çalıştığım kişi psikolog bende randevuları ayarlıyorum faturaları kesiyorum danışan çay kahvesi ve yemek bende
ben önermek istediğimde tanıdık referansı istemiyorum diyor
onun dışında ilan verdi mi bir yerlere bilmiyorum.

O zman işi yokuşa sürüyo yoksa sizin önerdiğiniz birine daha çok güvenmesi gerekti yani :)

ya bu patronlar böyle demek ki daha gitmeden hemen yerine birini buluyorlar. Benim de öyle hatta şirket birbirine girdi koltuğum için

Bu kadar neden düşündüğünüzü neden patronunuzu bu kadar önemsediğinizi valla anlamadım. Hadi yakını vefat etti üstüne düşmediniz ne alaka eleman aramasıyla onu da anlamadım da ama artık daha önce durumunuzu söylediğinizi, zaman da tanıdığınızı ve evlilik hazırlıkları için çıkmanız gerektiğini söyleyeceksiniz bunun taktiği mi olur Allah aşkına hiç mi konuşma yapmadınız patronunuzla işten çıkacaksınız zam istemeyeceksiniz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…