- 29 Temmuz 2025
- 83
- 22
- 3
- 26
- Konu Sahibi dahacokerken
-
Ah chat gpt… normal halinde de gördüğünü söylemiştiBen ne yazık ki göremedim, gönlünüzce olur umarım
Siz çıplak gözle gördüyseniz doğru da olabilir. Emin olabilmenin tek yolu testi tekrarlamak ya da kan vermek. Fotoğrafta kalite de düşünce bazen çok silik olan çizgiler burada seçilemeyebiliyor ne yazık ki…Ah chat gpt… normal halinde de gördüğünü söylemişti(( ben mi göremiyorum diye kontrast yaptım daha belirgin dedi. Çok yanılttı beni
İlk saniyelerde görür gibi oldum. Sonra flaşla baktım ama kayboldu. Ben de bu yönteme başvurmayı denedim. Dün sağlık ocağında kan vermiştim yarın sonuç çıkacak. Sabredemeyip bu testi yaptım. Rabbim hayırlı haberler almamızı nasip etsin.Siz çıplak gözle gördüyseniz doğru da olabilir. Emin olabilmenin tek yolu testi tekrarlamak ya da kan vermek. Fotoğrafta kalite de düşünce bazen çok silik olan çizgiler burada seçilemeyebiliyor ne yazık ki…
Fotoğrafı kaldırdınız mı? Ben şuan hiç bir görsel göremedim
Görseli gönderdim. İlk anda gözle görür gibi olmuştum sonrasında açtım ve görememeye başladım. Ben de ışık ayarıyla oynadımFotoğrafı kaldırdınız mı? Ben şuan hiç bir görsel göremedim.
Reglime henüz 5 6 gün var eğer varsa sabah verdiğim betada çıkar mı? Sağlık ocağında vermiştim sabah 11 den sonra sonucum çıkacakVar gibi yaa
Ne zaman verdiniz kanıReglime henüz 5 6 gün var eğer varsa sabah verdiğim betada çıkar mı? Sağlık ocağında vermiştim sabah 11 den sonra sonucum çıkacak
30 temmuz sabah 9 da vermiştimNe zaman verdiniz kanı
Resim YokArkadaşlar selamlar. Reglime 6 gün var. Sat 11 temmuz bat 5 ağustos. Bugün akşam idrarda test yaptım. 10 dk içinde açarak resmini çektim. Gözle görülür bişey yok ama ayarlarıyla oynayınca sanki işaretlediğim yerde çizgi var gibi geliyor. Kalite düşmezse görebilen var mı?
Tekrar yükledim alttaki mesajlarda varResim Yok
Teste silik var ben gördüm tekrarlar bir akc gin gsinraTekrar yükledim alttaki mesajlarda var
Çok teşekkür ederim arkadaşım ya dün beta testi verdim yine 0.6 çıktı. Reglime 5 gün kaldı. Sence artar mı ben de hafif bir çizgi görüyorum amaTeste silik var ben gördüm tekrarlar bir akc gin gsinra
Artabiilir insllah gebeliktirÇok teşekkür ederim arkadaşım ya dün beta testi verdim yine 0.6 çıktı. Reglime 5 gün kaldı. Sence artar mı ben de hafif bir çizgi görüyorum ama
Yaa inşAllah vardırGece attığınızda gözükmemişti ama bu fotoğrafta gözüküyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?