- 29 Temmuz 2025
- 83
- 22
- 3
- 26
- Konu Sahibi dahacokerken
-
Bu da bugünkü testim hafif bir sey görüyorum ama sizce gözüküyor mu umarım kalite düşmez. Kalite düşerse diye ışık ayarıyla oynanmış halini de atayımGece attığınızda gözükmemişti ama bu fotoğrafta gözüküyorrr
Var gibi hangi markaBu da bugünkü testim hafif bir sey görüyorum ama sizce gözüküyor mu umarım kalite düşmez. Kalite düşerse diye ışık ayarıyla oynanmış halini de atayımZeytincii Y yagmurpapatya Elifim2211 A aslyek My_Moonlight06
predictor early ile denedim inşAllah vardır çok kafa karıştırdıVar gibi hangi marka
Merhabalar bende test yaptım yukarıdaki ilk çıkan sonuç alttaki ikinci sonuç kan testi yaptım bir şey çıkmadı adetime 8 gün kaldı karında ve belde hafif ağrı yaşıyorum sizce hamile miyimArkadaşlar selamlar. Reglime 6 gün var. Sat 11 temmuz bat 5 ağustos. Bugün akşam idrarda test yaptım. 10 dk içinde açarak resmini çektim. Gözle görülür bişey yok ama ayarlarıyla oynayınca sanki işaretlediğim yerde çizgi var gibi geliyor. Kalite düşmezse görebilen var mı?
Kesin vardır merak etme bende bu şekilde ve predictor early ile öğrendim9,41di bence sende de varrrrpredictor early ile denedim inşAllah vardır çok kafa karıştırdı
Ayy arkadaşım çok teşekkür ederimKesin vardır merak etme bende bu şekilde ve predictor early ile öğrendim9,41di bence sende de varrrr
Yaa arkadaşım bende de bu şekilde çıkmıştı hemen kan testi yapmıştım negatif çıkmıştıMerhabalar bende test yaptım yukarıdaki ilk çıkan sonuç alttaki ikinci sonuç kan testi yaptım bir şey çıkmadı adetime 8 gün kaldı karında ve belde hafif ağrı yaşıyorum sizce hamile miyim
İnşallah canım ya doktorlarlada görüştüğümde daha gebeliğin erken döneminde olman beta değerini yükseltmez âdet gecikmesini bekle dediler kimisi var kimisi yok diyor iyice kafam karıştıYaa arkadaşım bende de bu şekilde çıkmıştı hemen kan testi yapmıştım negatif çıkmıştıönce kanda beta yükselir sonra idrarda yani yalancı pozitif çıkartmış. Benim yalancı pozitif çıkartan testim artımeddi.Bir kaç gün sonra tekrarla mutlaka 8 gün var daha. Bugünkü test sonucumu da yukarıya bıraktım çok kafa karıştırıcı cıktı. inşAllah kanda artar ikimizin de
Bu süreç çok stresli. Ben de hamile miyim değil miyim net anladıktan sonra bırakıcam test işini. Bundan sonra ne beta ne de gebelik testi hiç birini âdet gecikmesi olmadan yaptırmayacağım psikolojiyi alt üst ediyor. Bu dönem böyle geçsin bakalım taktık bi kere ama bundan sonra dikkatli olalımmİnşallah canım ya doktorlarlada görüştüğümde daha gebeliğin erken döneminde olman beta değerini yükseltmez âdet gecikmesini bekle dediler kimisi var kimisi yok diyor iyice kafam karıştı
Canım benim çok karanlık ben göremedim vallahiMerhaba adetıme 3gün var kaset test yapdım bu sekılde cıkdı sizce dogruluk payı nedir?
Bu şekilde gördüm sonra akşamüstü tekrar farklı markayla yaptım yine böyle cıkınca gittim kan verdim maalesef görüntü yok elimdeAyy arkadaşım çok teşekkür ederimsiz bu şekilde gördükten sonra testi tekrarladınız mı yoksa direkt kan mı verdiniz bir de sizin testin görüntüsü varsa paylaşabilir misiniz
YaaBu şekilde gördüm sonra akşamüstü tekrar farklı markayla yaptım yine böyle cıkınca gittim kan verdim maalesef görüntü yok elimde
Bence sürekli kan vermeyin kanınıza yazık tüp bebekte bile en fazla iki kere kan verdiriyorlarYaaarkadaşım ben bugün kan testi yaptım 2 çıktı bundan önce hiç çıkmazdı 3 gün önceki tahlilimde 0.6 çıkmıştı. Sizce bu anlamlı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?