Kızlar test yapanlar var mı 😍

Bende surekli yaniyorum kasık agrim var 31 mart bekliyorum iliski baya aralikli oldu bu ay ama kendimi olcakmis gbi cok kaptirdim gecsin su 1 hafta artik kasiklarimda yogunluk ve kesik agri hissediyorum bende ve gaz cok var son 2 haftadir cikmiyo ve beni sisiriyor bide bakalim ne bekliyor bizi 31 mart bu belirtiler

bende kasık ağrısı yok yaa bakalım ne gelcek sonuç çok umudum da yok gibi

1 ay olmadan kan gordum yine karnmda agriyor yarin sökülür sanirim adet olurum kendimi baya hazir hissediyodum ama adet oldugumada şükür buda sağlık napalim

Benim son adet tArihim 3 mart beklenen adet tarihim 27 mart. 3 gündğr göğüslerim çok hassas dünden beri kahverengi akıntım var. Erken olmayan testlerden yaptım az önce

Eklentiler

• BB218C6C-F5D5-412D-B8C7-9BA06AF15AC5.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 63
Ama kahverengi akıntım baya var. Yerleşme kanaması mı acaba? Kan verip doktora gitmek için henüz erken sanırım daha reglim bile geçmedi. Ne yapmalıyım acaba?

Regl başladı mı kesin senin ama düzenli oluyorsa çok önce değil mi belki yerleşmedir yaa
Karnim agriyor bakalim yarin belli olur akinti icinde kan geldi duzenlimi bilmiyorum her ay ayni gunmu bilmiyorum yani ama oluyorum her ay adet

Benim son adet tArihim 3 mart beklenen adet tarihim 27 mart. 3 gündğr göğüslerim çok hassas dünden beri kahverengi akıntım var. Erken olmayan testlerden yaptım az önce
Masallah ne guzel cikmis insallah saglikli gebelik baslamistir kan verince yazın mutlaka

Kanamamda cagalmaya basladi karın agrimda bu ay icin diger arkadaslar bebisi gorur insallah ama ben sonraki aya bakarim heralde artik

Aynen inşlalah diğer ay güzel haberleri alırsın belki biraz daha diğer çoçuğumuzun büyümesi gerekiyor demekki
Ben beraber buyusunler aralarinda cok yas olmasn istedim ama vucut ne zaman hazir olcak bakalim lazere baslamistim ona giderim artik cocuk durumunu biraz ertelerim sanirim olursa sevnrim ama şartlanmiycam smdi ustune dusunce daha zor oluyor

Ama kahverengi akıntım baya var. Yerleşme kanaması mı acaba? Kan verip doktora gitmek için henüz erken sanırım daha reglim bile geçmedi. Ne yapmalıyım acaba?
Benimde bugün regl olmam lazım. Öncesinde 1-2 gün önce başlar normalde yavaş yavaş leke akıntıda. Ama dün 1 kere pembe bugünde kahverengi akıntım oldu. Göğüslerindeki damarlar iyice rengi belli olmaya başladı. Yürürken tempom artsa bile acıyor. Test yapmalı mıyım acaba

Kızlar ben bugün kan verdim. Bat 27 mart normalde.

Eklentiler

• DDBAC405-8378-4866-8904-EA174E69960A.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 55
Test yapin bence varsa silikte olsa cikar yarin sabah uyannca yapin sivi tuketmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…