Kızlar test yapanlar var mı 😍

Ben 3 4 kere kan verdim bu ay artık mecbur ben de bekliyorum. Kolum delik deşik oldu
Ben saglikocagna gtmektende cekiniyorum 1 kere degerim 0.39 cikti kan verdim 1 martta testide ayri yrlerden aldim delimi bu demesinler diye ah neleri takiyorum simdi beklemem lazim en gec zamanda yapmak icin adet olmazsam

Ben saglikocagna gtmektende cekiniyorum 1 kere degerim 0.39 cikti kan verdim 1 martta testide ayri yrlerden aldim delimi bu demesinler diye ah neleri takiyorum simdi beklemem lazim en gec zamanda yapmak icin adet olmazsam
Bekleyebiliyorsan psikolojin de yıpranmaz daha iyi

Bekleyebiliyorsan psikolojin de yıpranmaz daha iyi
Bence yıprandı ama evde 9 aylıkta bebegim var onla zaman hizla geciyor simdi yeniden hamile kalsam dogum iznimi hem 9 aylık bebegimle hem yeni dogacak bebegimle bol bol geciririm diye hevesle 2. Cocuk istyorum aralarinda 1 yastan biraz fazla olcak sanirim simdi olsa birlikte arkdsca buyusunler okula gitsinler oynasinlar istyorum bakalim nasibimiz nasil olcak

Bence ilk başta bakımları zor olsa da büyüdüklerinde bu kararınızdan memnun olacaklardır

Bence ilk başta bakımları zor olsa da büyüdüklerinde bu kararınızdan memnun olacaklardır
Hayalim bu ama nasibimde varmi bilemem ben cabaliyorum bebek odam bile 2 bebeklik suan yeni dogan besigi kuculdu buyuk besige gectik hemen dolsun oda istiyorum yeniden sabaha kadar iki besogi sallar sabahlarim artik ukarim hayalimdeki gbi guzel olur uykucu olsunlar duamda buda var

Haha inş her şeyin hayırlısı olsun inş ilk çocuk kız mı erkek mi

Kizlar yokmu test yapan insallah hepimiz pozitif cikar gebelik sureci konusmaya baslariz saglikli sekilde

Kızlar bu sabah erken gebelik testi yaptım bata 4 gün kaldı adet olacakmışım gibi belirtiler var alt karın bölgemde falan ikinci çizgi çok silik çıktı fotoları yüklicem Bi yorumlarsanız sevinirim

Eklentiler

• 79720884-4772-4231-BB54-CA653BD21A42.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 63
  • 2C0F53A6-9B5C-4CAD-BE5D-AD2699423CC8.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar bu sabah erken gebelik testi yaptım bata 4 gün kaldı adet olacakmışım gibi belirtiler var alt karın bölgemde falan ikinci çizgi çok silik çıktı fotoları yüklicem Bi yorumlarsanız sevinirim
EVet gorunuyor dikkatli bakinca sabredebiliyorsaniz adetiniz 5-6 gun gecsin kan verin en sagliklisi olur ama adete bir kac gun kala erken gebelik testlerinde kendimde yasadim yalanci pozitifler olabliykr idrar deyince hemen cikiyosa gebelik var ama bekleyip yarim saat sonra kuruyunca goruyosak yaniltici olabliyor siz adetinzn gecmesni bekleyin bence insallah guzel sonuclar alirsiniz

Çok teşekkür ederim yorumunuz için özellikle dikkat ettim ilk 10 dk içinde çektim fotoğrafını ama yarın yine yapacağım dediğiniz gibi bi süre kan vermek için bekleyeceğim yoksa sürekli kan vermek zorunda kalacağım

Varsa kaset test yapin onun hassasiyeti az, varsa onda cikarsa supe etmeden kan verin derim ama bu hizli testler beni geriyor hersey gonlunuzce olsun insallah gebelik oncesi muaynede olun derim eksik vitamn vs varsa takviyeyle tamamlayin bebis bizden besleniyor

Mutlaka yazin kan sonucunuzu insallah pozitifi gorursunuz bugunun sevinci olur hepimize
O kadar az umudum var ki. Keşke dediğiniz gibi olsa
Umut ede ede perişan oldum. Sonuç yarın çıkacakmış. Başka şeyler düşünmek istiyorum ama olmuyor.

Elimde kaset test de var yarın onu yapayım olmazsa haklısınız çok çok teşekkür ederim kontrollerimi olmuştum doktorumda vitamin vermişti düzenli kullanmaya çalışıyorum bakalım

Elimde kaset test de var yarın onu yapayım olmazsa haklısınız çok çok teşekkür ederim kontrollerimi olmuştum doktorumda vitamin vermişti düzenli kullanmaya çalışıyorum bakalım
Ben hic eksik etmedm faydasni gordum su bol bol icin bide vucudtaki herseyi dengeliyor su yarin sonucunuzu resim atin yine bende 1 hafta 10 gun sonra aticam pozitif veya negatifimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…