Yok bir yerde yazmışlar ovülasyon testinden bi ihtimal anlaşılır diye ama sanırım benimki hamilelik göstermiyorBu ovulasyon testi mi canım buna göre hamile misin ben hiç yapmadım ondan![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok bir yerde yazmışlar ovülasyon testinden bi ihtimal anlaşılır diye ama sanırım benimki hamilelik göstermiyorBu ovulasyon testi mi canım buna göre hamile misin ben hiç yapmadım ondan![]()
Ala ala olabilir kız üstünde yazmıyor dimi öyle birşeyYok bir yerde yazmışlar ovülasyon testinden bi ihtimal anlaşılır diye ama sanırım benimki hamilelik göstermiyor![]()
Yok yok yazmıyor :)Ala ala olabilir kız üstünde yazmıyor dimi öyle birşey
Bekliyelim adet günümüzüYok yok yazmıyor :)
Bu sıralar testler çok hata veriyor, inşallah sizinki kanda da pozitife dönerMerhaba dün test yaptım testte pozitif bugünde kan verdim beta negatif çıktı bugun eczaneden erken gebelik testi yaptım oda pozitif cikti bn anlamadım ne olduğunu 4 gün gecikti reglimde başına böyle birşey gelen oldumu aceba beta pozitife dönermi![]()
Canım benimde öyle çıktı ama adetime 4 gün kaldı benim senin geçmiş ama iki gün bekle bidaha test verMerhaba dün test yaptım testte pozitif bugünde kan verdim beta negatif çıktı bugun eczaneden erken gebelik testi yaptım oda pozitif cikti bn anlamadım ne olduğunu 4 gün gecikti reglimde başına böyle birşey gelen oldumu aceba beta pozitife dönermi![]()
Benimle ayn
artık duruma bağlı bakıcaz cumartesi olduk olmadık zaten pazartesi kadın doğuma gidicem orda sorarım herşeyiBenimle aynı olcan canım
Predictor iyi diyorlardı canım. Awox a benim güvenim kalmadı. Sen hangisini kullanıyordunKızlar en iyi sonuc veren gebelik testi markası söyler misiniz bu elimdeki sanki yalancı pozitif veriyor gibi![]()
Profoctor canım sanki buda yalancı pozitif çıkarıyor gibi ama emin değilim başka alcam yaPredictor iyi diyorlardı canım. Awox a benim güvenim kalmadı. Sen hangisini kullanıyordun
Sanırım predictor ile prodoctor farklı markaProfoctor canım sanki buda yalancı pozitif çıkarıyor gibi ama emin değilim başka alcam ya
Evet canım farklıymış bende dün farkettim kuruma çizgidi çıkarıyorSanırım predictor ile prodoctor farklı marka
Ama emin değilim
Bende de Awox harici prodoctor var ama hiç çizgi çıkarmadıEvet canım farklıymış bende dün farkettim kuruma çizgidi çıkarıyor
Canım ilk gün pembe çizgi çıkardı bende silik sonra bidaha yaptım onda da sonradan oluşmuş dünküler negatif tamamen silik değil bende anlamadım valla bekliyorum âdet tarihimiBende de Awox harici prodoctor var ama hiç çizgi çıkarmadı![]()
Allah sabır versin hepimizeCanım ilk gün pembe çizgi çıkardı bende silik sonra bidaha yaptım onda da sonradan oluşmuş dünküler negatif tamamen silik değil bende anlamadım valla bekliyorum âdet tarihimi![]()
AminnnAllah sabır versin hepimize![]()
ayyy o daha da sabırsızmışAminnnçok zor valla beklemek kız ben birinin forumunu okudum kız yazmış marka atmış kan gebelik testi gören var mı aranızda evde kendi parmağını delerek yapmış galiba
Evet bak görsel atayım ss almıştımayyy o daha da sabırsızmışhiç duymadım
![]()