kızlar testime bakar mısınız ? adetime 11 gün var tahmini ama ben bişeyler görüyorum.

kızlar tekrarladım ve haklı çıktınız çıkmadı yaa oysa ki o kadar umutlanmıştım rabbim uzun yıllar bekleyenlere sabırversin. çok utanıyorum umutlandığım için

2 saat sonra çıkan sonuç bu kızlar ama busefer sanki gerçekten golge gibi fotoyu netlestirmek için biraz kararttim

Eklentiler

• 20170413_165823.webp
    10 KB · Görüntüleme: 96
Diğer fotoğraflar

Eklentiler

• 20170413_163124.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 78
  • 20170413_161351.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 89
  • 20170413_161142.webp
    4 KB · Görüntüleme: 91
Negatif canım bu bence sabırla bekle daha var bata umidini kesme hemen
birzcık görüyorum sanki offf halbuki söz vermiştim hem eşime hem kendime niye böyle oldu bilmiyorum kendime engel olamıyorum bsınızı şişirdim vaktinizi aldım kusura bakmayın...

birzcık görüyorum sanki offf halbuki söz vermiştim hem eşime hem kendime niye böyle oldu bilmiyorum kendime engel olamıyorum bsınızı şişirdim vaktinizi aldım kusura bakmayın...
Estafirullah şekerim ama böyle yaparak kendini yipratirsin bekle derim ben kan bile versen negatif çıksa üzülüceksin.
Regl günü kan ver direk 10 gün bekle.

Bata 11 gün varken pozitif görmek neredeyse imkansız niye acele ediyorsun umutsuzluğa da kapılmak için de erken bir hafta sonra tekrar denersin
Moralini bozma

neyse canım hayırlısı olsun teşekkür ederim ilginiz için
bende en son 5 subatta 3 gun gecikmeli bir adet gecirdim fakat degisikti aynı senin dedigin gibi. Sonra 20 subatta yani adetime bir 12 gun kala test yaptim ayni sekilde silik bir cizgi cıktı. Daha sonra kanda baktrdm hamileymisim. Doktorum ustune gorme yasamissn buyuj ihtimalle dedi. Umarm sende en kisa zamanda guzel haberler alrsn

Kızlar meraba. Bebek istiyoruz eşimle hayırlısıyla inşallah. Son adetim 21 martta başladı ve 4 gün sürdü. Yumurtlama günlerimi takip ettim 31 mart 2- 4- 7- 11 nisanda korunmasız birliktelik oldu. Bu günlerde bi tuhaf hissediyorum. Adetime 8 gün var. Kasıkta ağrı özellikte sol tarafta batma ve kramp şeklinde. Göğüslerinde hassasiyet özellikle uçlarına dokunamıyorum çok acıyo. Ve iki gündür midemde yanma var en küçük ne yesem yanma oluyo ve gaz sorunum var. Bugün bacaklarım da çok ağrıyo. Bütün bunlar erken hamilelik belirtileri olabilir mi? Lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşabilir mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…