kızlar testime bakar mısınız ? adetime 11 gün var tahmini ama ben bişeyler görüyorum.

canım benimde kasıklarmda agrı vardı evet ha hasta olcm oldum die die gecti gunler. Benim erken belirtim uyku problemiydi. Uykuya doyamyrdm ki suan hala oyleyim. Surekli uyuma hali yorgnluk vardi uzerimde. Umarım hamilesindir. Gonlune gore olsun hersey

Bende en son 18 mart regl oldum fakat regl olucam diye regle 5 gün kala korunmasız ilişkim oldu,regl oldum fakat herzamankinden farkli çok uzun sürdü ara ara ve en son sulu pembemsi leke oldu normalde kahrengiye dönük biterdi ve şuan çok hamilelik belirtilerim var bugün yarın tekrar regl olmam lazım sizce gebelik ihtimali varmi

Eklentiler

• Screenshot_2017-04-12-09-43-57.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 47
Teşekkür ederim canım benim ekstra benim 3 gündür mide yanmam var ne yesem en küçük midemde yanma oluyo ve su gibi kokusuz akıntım var 2 3 gündür belirti midir bunlar da?

İnşallah canım kasigima ağrı girip duruyo degisik sekilde benim rglden 2 ya da 3 saat önce başlar ağrım ama bekliyom artık sabir

Kelebek090 umutlandrmak istemem tabi ama daha cok az miktarda gecmis olabilir kanına hcg hormonu. Hayrlsi olsun hakkinizda hepinizin. Bu ay olmazsa gelecek aya. Rabbim herkese hayrli evlatlar nasip etsin. Birde taknti haline getirmeyin. Ben cok istedim ama hic beklemedgm bir anda ogrendim.

Bende öyle olmuştum şurekli yanmam vardı ne yesem dokunuyordu sonra gebekigimi öğrendim şuan 6 yasinda

Ah öyle süpriz olsa ne güzel olur önceki yaptığım daha geç çıkmıştı bu 2 saatte çıktı gerçekten var ama görünmüyor foto da nasip artık Rabbim bilir sadece

Canm ben onu ornek olarak attm. Suan 10 haftalık hamileyim. Ben adetime 12 gun kala boyle bir cizgiyle karsilastim. Nie adetimin gecmesini beklemedim onuda soyleyim icimden bir ses banada hamile oldgmu soyluyordu. Birsey kaybetmem die dsundum. Oylesine yaptim. Hic beklemedgim bir andı. Silik cizgiyi gorunce hastanede test yaptm . Dogruladm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…