Kızlar testime bakar mısınız

baharibekler

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
210
83
18
36
Kızlar bat 7 mayıs test yaptım biraz önce beş dk bekledim test ilk resimdeki gibi içini açtım ikinci resim.silik ikinci çizgi var sanki ama testin kendi çizgisi mi anlamadım bilen yardım etsin

Eklentiler

• IMG_4018.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 460
  • IMG_4020.webp
    4 KB · Görüntüleme: 471
Tamam canım sormak istedim yalandan umutlanmayayım

InşaAllah hayırlısıyla istediğin zaman olur hem daha adetin de geçmemiş Bekle bakalım. Belli olmaz hemen benim adet günümde bile negatifti adetimi bir hafta gectiginde çok az ince bi çizgi vardı kan verdim öyle öğrendim seninde belki öyle olur

Kızlar bat 7 mayıs test yaptım biraz önce beş dk bekledim test ilk resimdeki gibi içini açtım ikinci resim.silik ikinci çizgi var sanki ama testin kendi çizgisi mi anlamadım bilen yardım etsin
Ya bende dayanamayıp yapıyorum ama bu erken testler hep aldatmaca hep hayal kırıklığı

İnş canım ya çok istiyorum kafaya takmamaya çalışıyorum ama yapamıyorum Beklicem bakalım allahım yardım etsin

Yapmamaya çalışıyorum ama sabredemiyorum canım hepimiz aynı durumdayız sanrım
Seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de aynısını yapıyorum ama herkes söylüyor daha erken kanda bile çıkmazken idrarda hiç çıkmaz ama işte biz dayanamayıp ya çıkarsa diye bi umut bakıp hayal kırıklığı yaşıyoruz halbuki az daha sabretsek zaten belli olacak İşte ama olmuyo

Aynen canım inş yakın zaman iyi haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…