Kızlar testime bakar mısınız

Yarından sonra yaparım ben bir gün geçsin bakalım belkide yarın olurum den bugün yaptın mı test
Hayir ) bende yapamiyorum. yarin yaparim diyorum..Ben aslinda yurtdisinda yasiyorum burda testler cok pahali diye Azerbaycanda ailem gonderiyor bana testler son 1 tanem kaldi )))) Onuda yarin kullanirim artik

Hayir ) bende yapamiyorum. yarin yaparim diyorum..Ben aslinda yurtdisinda yasiyorum burda testler cok pahali diye Azerbaycanda ailem gonderiyor bana testler son 1 tanem kaldi )))) Onuda yarin kullanirim artik
ayy hadi bakalım güzel haberler gelsin inşallah :) bende gelen giden yok hala bugün de geçsin bakalım :)

Of ya bende doktordaydim arkadasimin cocugunu getirmisdim tercumanlik yapiyodum. eve donunce bi agrilar girdi test yapacaktim iste gordum. ( Allah en iyisini bilir ne zaman kismetse artik

Of ya bende doktordaydim arkadasimin cocugunu getirmisdim tercumanlik yapiyodum. eve donunce bi agrilar girdi test yapacaktim iste gordum. ( Allah en iyisini bilir ne zaman kismetse artik
aynen canım bu ay da olmazsa artık akışına bırakcam ya stres de engelliyo allahım hayırlısını versin

Kirmiziya döndumuu canim konuyu takipteyimde belki üstüne gormussundur. Uff ya cok gicik bir durum o kadar iyi anliyorumki seni ama hayirlisi olsun rabbim en iyisini bilir rahat olmak lazim biraz eşim bana cocuk olsada bu stresinle sen icinde yok edersin onu diyor İnsallah olcak sakince beklememiz lazim

İlgin için çok teşekkür ederim canım hayır kırmızıya dönmedi aksine yok oldu akıntı falan yok ama ayakta çok durunca belim çok ağrıyo aha geldi diyip wc koşuyorum ama yok bişey bugün de olmazsan 2 gün gecikmiş olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…