- 23 Mart 2017
- 210
- 83
- 18
- 36
- Konu Sahibi baharibekler
-
Kupkuru ortalıkhayir ben onceleri 28 gun sora oluyodum adet. simdi 31 gunden oluyorum. )) nasil olacak acaba. Gelen giden varmi??? Akinti felan?)
Oh cok iyi ))) ne zaman test yapacan?) Ben yarin dusunuyorum))Kupkuru ortalık
Yarından sonra yaparım ben bir gün geçsin bakalım belkide yarın olurumOh cok iyi ))) ne zaman test yapacan?) Ben yarin dusunuyorum))
Hayir ) bende yapamiyorum. yarin yaparim diyorum..Ben aslinda yurtdisinda yasiyorum burda testler cok pahali diye Azerbaycanda ailem gonderiyor bana testler son 1 tanem kaldi )))) Onuda yarin kullanirim artikYarından sonra yaparım ben bir gün geçsin bakalım belkide yarın olurumden bugün yaptın mı test
ayy hadi bakalım güzel haberler gelsin inşallah :) bende gelen giden yok hala bugün de geçsin bakalım :)Hayir ) bende yapamiyorum. yarin yaparim diyorum..Ben aslinda yurtdisinda yasiyorum burda testler cok pahali diye Azerbaycanda ailem gonderiyor bana testler son 1 tanem kaldi )))) Onuda yarin kullanirim artik
yaaa cok uzuldum.bendede azcik agri var bakalim nolacakkırmızlar geldiiiii
hayaller bidahaki aya kaldı
hafif sarı ile pembe arası akıntım var hareket edince de belim ağrıyo ama henüz kırmızıya dönmedi canım anlamadım ağırdan alıyo sanrımyaaa cok uzuldum.bendede azcik agri var bakalim nolacak
Yaa bendede kahverengi geldi ((((hafif sarı ile pembe arası akıntım var hareket edince de belim ağrıyo ama henüz kırmızıya dönmedi canım anlamadım ağırdan alıyo sanrım
yaaa hayırlısı bakalım canım test yapmadın mı senYaa bendede kahverengi geldi ((((
hayir yapmak istiyordum tam. Bi baktim kirmizilar.yaaa hayırlısı bakalım canım test yapmadın mı sen
tüh canım ya olsun sıkma canını rabbim hayırlısını bilirhayir yapmak istiyordum tam. Bi baktim kirmizilar.
Hadi Ya hayırlısı olsun canım diğer aya inş sen ne kadardır istiyordunhayir yapmak istiyordum tam. Bi baktim kirmizilar.
Of ya bende doktordaydim arkadasimin cocugunu getirmisdim tercumanlik yapiyodum. eve donunce bi agrilar girdi test yapacaktim iste gordum. ( Allah en iyisini bilir ne zaman kismetse artiktüh canım ya olsun sıkma canını rabbim hayırlısını bilir
benim de saah pembe akıntım vardı şimdi bişey yok ama hareket ettiğimde falan belim çok ağrıyo henüz kırmızıyı görmedim bakalım fena patlıcak galiba
aynen canım bu ay da olmazsa artık akışına bırakcam ya stres de engelliyo allahım hayırlısını versinOf ya bende doktordaydim arkadasimin cocugunu getirmisdim tercumanlik yapiyodum. eve donunce bi agrilar girdi test yapacaktim iste gordum. ( Allah en iyisini bilir ne zaman kismetse artik
evet bende akisina birakicam bide sogan suyu deniyecemaynen canım bu ay da olmazsa artık akışına bırakcam ya stres de engelliyo allahım hayırlısını versin
onu denedim bnde valla canım da ne bilim bi fayda görmedimevet bende akisina birakicam bide sogan suyu deniyecem
o folekul icin ama bende patliyor. bilmemki. hem iltihap icin. mikrop falan.onu denedim bnde valla canım da ne bilim bi fayda görmedim
Kirmiziya döndumuu canim konuyu takipteyimde belki üstüne gormussundur. Uff ya cok gicik bir durum o kadar iyi anliyorumki seni ama hayirlisi olsun rabbim en iyisini bilir rahat olmak lazim biraz eşim bana cocuk olsada bu stresinle sen icinde yok edersin onu diyor. İnşallah canım yaa benim normalde ya önce gelirdi adet ya da tam gününde bu sefer stresten mi bilmem gelmedi gününde ama sanki olcak gibiyim hani adet olunca çok ağrı olurda ağrı kesici içince hafif kalır ya ağrı aynen o durumdayım umarım gelmezzz kırmızılar yaaa gerçi sabah ilk idrarla test yaptım negatif çıktı bebiş olsa çıkardı sanrım
İlgin için çok teşekkür ederim canım hayır kırmızıya dönmedi aksine yok oldu akıntı falan yok ama ayakta çok durunca belim çok ağrıyo aha geldi diyip wc koşuyorum ama yok bişey bugün de olmazsan 2 gün gecikmiş olcakKirmiziya döndumuu canim konuyu takipteyimde belki üstüne gormussundur. Uff ya cok gicik bir durum o kadar iyi anliyorumki seni ama hayirlisi olsun rabbim en iyisini bilir rahat olmak lazim biraz eşim bana cocuk olsada bu stresinle sen icinde yok edersin onu diyorİnsallah olcak sakince beklememiz lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?