Kızlar testime bakar mısınız

Benim adetim cok duzensiz her ay farkli zamanda adet oluyorum 35 gunden hesaplayinca 13 gun gecmis oluyo
canım testin bence arada çıkmış inş hamilesindir en ideali kanda baktırman gerek ama ben bir hamilelik geçirdim onda erken testlerden biri ile 2-3 gün gecikmede net bir şekilde çift çizgiyi görmüştüm kanda bhcg baktırmayacaksan ismini yazabilirim sana

Bugun hastaneye gidemedim ama kanda baktircam ya4in bugun yine test aldim bidaha yapmak icin lavobaya gittikten sonra 4 saat gecmesi gerek diyorlar saati bekliyorum

Kizlar bugun yine dayanamayip test yaptim dunkune gore daha iyi ama yine silik bi gunde yukselmez mi degerler

Dunun testiyse bilemedim cok pardon. Sabah ilk idrarinla tekrar yap. Ya da hastaneye gidip kan testi yaptir mutlaka cikar

İnşallah hamilesin dır canim kandil bugun istiyorsan cok dua et... Bu arada cümlemizin kandili mübarek olsun. Bugun ne dilerseniz Rabbim onu kabul edeceğini haber veriyo. Hayırlısı olması dileğiyle canım hakkında hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…