Kızlar testime bakar mısınız

Test bozuk çıkmış. Yatay çizgi olmamalı. Bir test daha yapın derim yarın ilk idrarla veya 2-3 gün sonra adet olmazsanız. 4 damladan fazla mı idrar damlattınız?

Test bozuk çıkmış. Yatay çizgi olmamalı. Bir test daha yapın derim yarın ilk idrarla veya 2-3 gün sonra adet olmazsanız. 4 damladan fazla mı idrar damlattınız?
4 damla damlattım sadece
Pazar gününe kadar beklicem bakalım olmazsam tekrar test yapcam

4 damla damlattım sadece
Pazar gününe kadar beklicem bakalım olmazsam tekrar test yapcam
İnşallah güzel haberler alırsın, bu ay olmaz sonra olur sakın stres yapma. En hayırlı zamanda versin Rabbim herkese :)

"Control" cizgisi dağıldığı için test hatalı olmuş oluyor. Konunu takip edeceğim, bir daha test yaparsan pazar günü yaz, hayırlısıyla :)

Saol canım teşekkür ederim
İnş güZel haberler olur dua et benim için olur mu

Kızlarr tekrar merhaba :) bugün bat ve henüz gelen giden yok sabah ilk idrarla test yaptım negatif gölgesi bile yok belim çok ağrıyo sökülcem sökülemedim sanki
Sizce hala bir umut var mı ne dersiniz?

Kızlarr tekrar merhaba :) bugün bat ve henüz gelen giden yok sabah ilk idrarla test yaptım negatif gölgesi bile yok belim çok ağrıyo sökülcem sökülemedim sanki
Sizce hala bir umut var mı ne dersiniz?
Merhaba canim) Benimle ayni gunde bat.) Bendede gelen giden yok. Insallah hamileyizdir bendede ayni seninki gibi cikmisti test. )

Bende sizin adiniza heycanlandim insallah olmustur. Bir arkadasim sadece adet belirtileri yasamisti mesela o yuzden hic belli olmuyor. Benim bat 12 mayis normalde coktan adet belirtilerimin baslamasi gerekirken tık yok. İnsallah dogru zaman gelmistir ve hamşizdirrrr.

Ay Insallah ya) Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. Amin)) Birlikte bekleyelim bakalim))

. İnşallah canım yaa benim normalde ya önce gelirdi adet ya da tam gününde bu sefer stresten mi bilmem gelmedi gününde ama sanki olcak gibiyim hani adet olunca çok ağrı olurda ağrı kesici içince hafif kalır ya ağrı aynen o durumdayım umarım gelmezzz kırmızılar yaaa gerçi sabah ilk idrarla test yaptım negatif çıktı bebiş olsa çıkardı sanrım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…