- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
- Konu Sahibi baharibekler
-
İnşallahhhBu defa negatif malesef.
Onumuzdeki aya pozitif gorursunuz insallah.
Değerlendirdik ama yine de çok umudum yok ne bilim her ay değerlendiriyoruz ama tık yokUmudun var mı peki önemli günleri değerlendirdiniz mi
Yeni evliysen çok stres yapmaDeğerlendirdik ama yine de çok umudum yok ne bilim her ay değerlendiriyoruz ama tık yok
Test bozuk çıkmış. Yatay çizgi olmamalı. Bir test daha yapın derim yarın ilk idrarla veya 2-3 gün sonra adet olmazsanız. 4 damladan fazla mı idrar damlattınız?
4 damla damlattım sadeceTest bozuk çıkmış. Yatay çizgi olmamalı. Bir test daha yapın derim yarın ilk idrarla veya 2-3 gün sonra adet olmazsanız. 4 damladan fazla mı idrar damlattınız?
3,5 yıllık evliyim canım evliliğimin ilk ayında hamile kaldım farketmedim öğrendiğimde çok geçti düşük yaptım sonra tekrar denemedik 5 aydır deniyoruzYeni evliysen çok stres yapma
İnşallah güzel haberler alırsın, bu ay olmaz sonra olur sakın stres yapma. En hayırlı zamanda versin Rabbim herkese :)4 damla damlattım sadece
Pazar gününe kadar beklicem bakalım olmazsam tekrar test yapcam
Saol canım teşekkür ederimİnşallah güzel haberler alırsın, bu ay olmaz sonra olur sakın stres yapma. En hayırlı zamanda versin Rabbim herkese :)
"Control" cizgisi dağıldığı için test hatalı olmuş oluyor. Konunu takip edeceğim, bir daha test yaparsan pazar günü yaz, hayırlısıyla :)
Hayırlısı olsun Can'ım inşallah olur3,5 yıllık evliyim canım evliliğimin ilk ayında hamile kaldım farketmedim öğrendiğimde çok geçti düşük yaptım sonra tekrar denemedik 5 aydır deniyoruz
Merhaba canim) Benimle ayni gunde bat.) Bendede gelen giden yok. Insallah hamileyizdir bendede ayni seninki gibi cikmisti test. )Kızlarr tekrar merhaba :) bugün bat ve henüz gelen giden yok sabah ilk idrarla test yaptım negatif gölgesi bile yokbelim çok ağrıyo sökülcem sökülemedim sanki
Sizce hala bir umut var mı ne dersiniz?
Adet belirtin var mı peki canım benim belim ağrıyo arada kasığım da ağrıyo aha oldum diyorum wc gidiyorum ama yokMerhaba canim) Benimle ayni gunde bat.) Bendede gelen giden yok. Insallah hamileyizdir bendede ayni seninki gibi cikmisti test. )
Yok canim valla bende bir tek Gogsume bastirinca agriyor. bide ay boyunca sari akimti oldu simdi 2 gundur yok. Sen sabahlari bazal vucut isini olcuyormusun??Adet belirtin var mı peki canım benim belim ağrıyo arada kasığım da ağrıyo aha oldum diyorum wc gidiyorum ama yok
Ay Insallah ya) Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. Amin)) Birlikte bekleyelim bakalim))Bende sizin adiniza heycanlandim insallah olmustur. Bir arkadasim sadece adet belirtileri yasamisti mesela o yuzden hic belli olmuyor. Benim bat 12 mayis normalde coktan adet belirtilerimin baslamasi gerekirken tık yok. İnsallah dogru zaman gelmistir ve hamşizdirrrr.
. Yok canım ölçmüyorum.Bu arada adetin düzenli midir gecikir mi hiçYok canim valla bende bir tek Gogsume bastirinca agriyor. bide ay boyunca sari akimti oldu simdi 2 gundur yok. Sen sabahlari bazal vucut isini olcuyormusun??
. İnşallah canım yaa benim normalde ya önce gelirdi adet ya da tam gününde bu sefer stresten mi bilmem gelmedi gününde ama sanki olcak gibiyim hani adet olunca çok ağrı olurda ağrı kesici içince hafif kalır ya ağrı aynen o durumdayım umarım gelmezzz kırmızılar yaaa gerçi sabah ilk idrarla test yaptım negatif çıktı bebiş olsa çıkardı sanrımBende sizin adiniza heycanlandim insallah olmustur. Bir arkadasim sadece adet belirtileri yasamisti mesela o yuzden hic belli olmuyor. Benim bat 12 mayis normalde coktan adet belirtilerimin baslamasi gerekirken tık yok. İnsallah dogru zaman gelmistir ve hamşizdirrrr.
hayir ben onceleri 28 gun sora oluyodum adet. simdi 31 gunden oluyorum. )) nasil olacak acaba. Gelen giden varmi??? Akinti felan?). Yok canım ölçmüyorum.Bu arada adetin düzenli midir gecikir mi hiç
hayir ben onceleri 28 gun sora oluyodum adet. simdi 31 gunden oluyorum. )) nasil olacak acaba. Gelen giden varmi??? Akinti felan?)[/QUOTE.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?