Kızlar testime bakar mısınız

kızlar günaydınn
ben de gelen giden yok hala sadece çok belim ağrıyo dünkü gibi pembe akıntım da yok 2 gün gecikti ilk defa

belim çok ağrıyo
bi kere düşük yapmıştım o zamanda adet olcam diye bekliyodum hatta anneme belim çok ağrıyo hasta olamadım dmiştim annem de hamile olmayasın falan demişti tabi ben hiç beklemediğim için yok ya deyip gçiştirdim meğer hamileymişim
şimdi de aynı şekilde belim ağrıyo o yüzden umutlandım ve adete dair de ne gelen var ne giden dünkü pembe akıntı da yok arada kasığım ağrıyo

testi perş günü yaptım canım bat a 3 gün kala negatif, bat günü sabah ilk idrarla da yaptım yine negatifti ve 2 gün gecikti hala olmadım
erken yapmışşın cnm ama inşallah bebiş vardır rabbim hayırlı zamanda saglığıyla versin inşalah bundan sonra bence 5 gün yda 1 hafta gecikmeden yapma su ara malum mevsim geciside var bide böle stres yaparsan daha da gecikir.
benim 15 gün geciktiğimde oluyordu hep negatif çıkıyordu ama hamile kaldığım ay gecikmemin 5.gününde hemen çıkmıştı yani gebelik olunca regli gecikmesinden sonra hemen cıkıyor

inş canım bakalım bekliyorum gecikme 1 hafta olsun öyle test yapayım diyorum bende inş güzel sonuçlar olur :)

Kizlar bugun test yaptim cok silik sizce var midir

Eklentiler

• 2017-05-09 14.24.54.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 89
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…