- 23 Mart 2017
- 210
- 83
- 18
- 36
- Konu Sahibi baharibekler
-
Canim test yapsana. Merak etdim.kızlar günaydınn
ben de gelen giden yok hala sadece çok belim ağrıyo dünkü gibi pembe akıntım da yok 2 gün gecikti ilk defa
az daha beklim diyorum canım aslında korkuyorum ya negatif görcem diyeCanim test yapsana. Merak etdim.
şimdi işteyim eğer akşama kadar olmazsam eşime siparişi vercem bakalım inşallah bu sefer yanılmam çok umutlandım çünkü ilk defa böyle geciktigormezsin bence)) hadi yap bakalim. Boyle bisey olmuyor ki. Buyuk ihtimal hamilesn
testi perş günü yaptım canım bat a 3 gün kala negatif, bat günü sabah ilk idrarla da yaptım yine negatifti ve 2 gün gecikti hala olmadımtest negatig cnm bekle biraz daha istersen olmazsan tekrarla..
erken yapmışşın cnm ama inşallah bebiş vardır rabbim hayırlı zamanda saglığıyla versin inşalahtesti perş günü yaptım canım bat a 3 gün kala negatif, bat günü sabah ilk idrarla da yaptım yine negatifti ve 2 gün gecikti hala olmadım
inş canım bakalım bekliyorum gecikme 1 hafta olsun öyle test yapayım diyorum bende inş güzel sonuçlar olur :)erken yapmışşın cnm ama inşallah bebiş vardır rabbim hayırlı zamanda saglığıyla versin inşalahbundan sonra bence 5 gün yda 1 hafta gecikmeden yapma su ara malum mevsim geciside var bide böle stres yaparsan daha da gecikir.
benim 15 gün geciktiğimde oluyordu hep negatif çıkıyordu ama hamile kaldığım ay gecikmemin 5.gününde hemen çıkmıştı yani gebelik olunca regli gecikmesinden sonra hemen cıkıyor
bencede bekle sonuçta varsa ha bi gün önce ha bi gun sonra ögrenmişsin öle düşün yoksada stres yapıp üzülme sakın önümüzdeki aylara güzel pozitif başla :)inş canım bakalım bekliyorum gecikme 1 hafta olsun öyle test yapayım diyorum bende inş güzel sonuçlar olur :)
hyrli olsn bnmde bole ckti kan testi yptrdm hAmilymKizlar bugun test yaptim cok silik sizce var midir
Hayırlı olsun.Daha cok yeni ama var. Benmki de boyleydi kanda hcg 19 cikmisti ertesi gunKizlar bugun test yaptim cok silik sizce var midir
Yarin bnde kan testi yaptircam insallah vardirHayırlı olsun.Daha cok yeni ama var. Benmki de boyleydi kanda hcg 19 cikmisti ertesi gun
Insallah vardir yarin kan testi yapcamhyrli olsn bnmde bole ckti kan testi yptrdm hAmilym
Resmi acmadan küçük haliyle bile gördüm cnm hamilesin gözün aydın :)Kizlar bugun test yaptim cok silik sizce var midir
Insallah oyledir cnm bu gun kantestiyapmaya gidemedim yarini heycanla bekliyorumResmi acmadan küçük haliyle bile gördüm cnm hamilesin gözün aydın :)
Insallah rabbim hayırlı sağlıklı ve ahlaklı bir evlat nasip ederYarin bnde kan testi yaptircam insallah vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?