- 22 Ekim 2018
- 1.999
- 2.430
- 133
- Konu Sahibi Babygirl16
-
Cnm net gozukmuyor
Şimdi peki ?Cnm net gozukmuyor
Yani ilk 3 4 dakika icinde ciktiysaniz gebelik var gibi bence en iyisi kan verinMerhabalar 30 Mart ovulasyonda çift çizgi gördüm 31 Mart çatladı tabi ozamanlar hep değerlendirdik. Şimdide test yaptım ikk yaparken bşeyler farkettim ama sonra gidip geldim çizgi belirdi ama kuruma çizgisi mi anlayamadım bu kadar erken belli olur mu ? Kafam çok karışık 2 tüp denedim tutmadı
İlk yaptığımda orası daha netleşmemişti ama bir çizgi hayali görüyordum sonra dura dura bu hale geldiYani ilk 3 4 dakika icinde ciktiysaniz gebelik var gibi bence en iyisi kan verin
Yani bu fotoda 1 saat durdu sonra netleşti ama gölge şeklinde vardı. Birde daha yeni yumurtladım olabilir mi böyle bşey.Nekdr durdu peki
5 gün önce oldu5 dk sonrda kuruma çizgisi diyorlar ama blmyomki yumurtlma olmdimi daha
Evet canımYumurta gerçekleşti dimi
Canım 30 martta yumurtladıysan 31 inde çatladıysa 4 günde çıkması biraz imkansız bence büyük ihtimalle kuruma çizgisidirMerhabalar 30 Mart ovulasyonda çift çizgi gördüm 31 Mart çatladı tabi ozamanlar hep değerlendirdik. Şimdide test yaptım ikk yaparken bşeyler farkettim ama sonra gidip geldim çizgi belirdi ama kuruma çizgisi mi anlayamadım bu kadar erken belli olur mu ? Kafam çok karışık 2 tüp denedim tutmadı
Evde erken gebelik yoktu. İçime doğdu bir yapayım dedm böyle çıkınva çok şaşırdım yarın sabah evde bir tane daha normal kaset test var yine denicemErkn gebelik yapydin keşke varsa
Banada imkansız geldi ama böylede görünce insan düşünmeden edemiyor üstüne su damlatıyor gbisinden okudum. Yaptım değişen bşey olmadı yarın sabah tekrar deniyeyimCanım 30 martta yumurtladıysan 31 inde çatladıysa 4 günde çıkması biraz imkansız bence büyük ihtimalle kuruma çizgisidir
Eger hemen ciktiysa gebelik var. Dun bundan dahada soluk cizgiyle ogrendim 17,33 cikti degerimŞimdi peki ?
4 gunde belli olmaz ben orayi kacirmisim. Kuruma cizgisi ozaman buyuk ihtimalBanada imkansız geldi ama böylede görünce insan düşünmeden edemiyor üstüne su damlatıyor gbisinden okudum. Yaptım değişen bşey olmadı yarın sabah tekrar deniyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?