- Konu Sahibi Babygirl16
-
Haklısın. Ama bir kaç gün daha bekle bence tabi kendini bu konuda tutabilirsen ben olsam tutmamamda ondan dedimBanada imkansız geldi ama böylede görünce insan düşünmeden edemiyor üstüne su damlatıyor gbisinden okudum. Yaptım değişen bşey olmadı yarın sabah tekrar deniyeyim
Bilmiyorımki ovulasyonu geç takip ettim. Adetten sonra da mı yumurtlama olmuşmufur diye düşünüyorum5 gün önce yumurtlama olmuş test nasıl bu kadar erken sonuç verebilir ki hcg hormonu en erken ilişkiden 10 gün sonra yükselmeye başlıyormuş
Şimdi bile yapasım varda annem yrın sabah yap diyorHaklısın. Ama bir kaç gün daha bekle bence tabi kendini bu konuda tutabilirsen ben olsam tutmamamda ondan dedim
Hayırlı olsun bu arada rabbim bizede nasip etsin. Testinin resmî var mı atabilirmisin burdan yada özelden farketmez4 gunde belli olmaz ben orayi kacirmisim. Kuruma cizgisi ozaman buyuk ihtimal
Adet bitimi yumurtlama olmuşsa olabilirBilmiyorımki ovulasyonu geç takip ettim. Adetten sonra da mı yumurtlama olmuşmufur diye düşünüyorum
Bu ay c life başladım yumurtlamamda farklılık olmuş gbi hissediyorum. İnşallah adet bitiminde olmuştır :)Adet bitimi yumurtlama olmuşsa olabilir
Yaptığınız test laboquik miBu ay c life başladım yumurtlamamda farklılık olmuş gbi hissediyorum. İnşallah adet bitiminde olmuştır :)
EvetYaptığınız test laboquik mi
Ben ilk gebeliğimi onunla öğrendim ikincisi ni de ilk gebeliğimden kalmış evde 5 sene sonra onunla yaptım öyle öğrendim tarihi geçmiş olmasına rağmen doğru gösterdi, hayırlısı olsun hakkınızda
Ay hadi inşallah darısı bana yarabbim çk istiyorum 2 kez hamile kaldım ölümle sonuçlandı. Rabbim yüzümü güldürsün inşallahBen ilk gebeliğimi onunla öğrendim ikincisi ni de ilk gebeliğimden kalmış evde 5 sene sonra onunla yaptım öyle öğrendim tarihi geçmiş olmasına rağmen doğru gösterdi, hayırlısı olsun hakkınızda
2. Benim de düşük oldu malesef gebeliğim sonlandı Ocak ta. Allaha şükür ilk bebeğim sağlıklıAy hadi inşallah darısı bana yarabbim çk istiyorum 2 kez hamile kaldım ölümle sonuçlandı. Rabbim yüzümü güldürsün inşallah
Yok cekmedim resmini attim zaten seninki kadar bile belli deildi saol aminnn Rabbim en kisa zamanda kucagini doldursunHayırlı olsun bu arada rabbim bizede nasip etsin. Testinin resmî var mı atabilirmisin burdan yada özelden farketmez
Bata 3 gün var yaklaşık bir haftadır kasıklarımda ağrı var ve ovulasyon testi böyle çıktı sizce gebelik olabilir miYok cekmedim resmini attim zaten seninki kadar bile belli deildi saol aminnn Rabbim en kisa zamanda kucagini doldursun
Canim ovulasyon testiyle de gebeligini ogrenen cok olabilir tabi. Ya kaset testle bida yap yada kan verBata 3 gün var yaklaşık bir haftadır kasıklarımda ağrı var ve ovulasyon testi böyle çıktı sizce gebelik olabilir mi
Evde testim yoktu ağrıdan şüphelenince dememek istedim teşekkür ederimCanim ovulasyon testiyle de gebeligini ogrenen cok olabilir tabi. Ya kaset testle bida yap yada kan ver
İnsaAllah hamilesindirEvde testim yoktu ağrıdan şüphelenince dememek istedim teşekkür ederim
İnşallah çok istiyoruz bir kere düşük yaptım ağustos ayında daha sonra hiç hamile kalamadım maalesefİnsaAllah hamilesindir
Allah buyuktur ol der ve olur. İnsaAllah bebisin seninledirİnşallah çok istiyoruz bir kere düşük yaptım ağustos ayında daha sonra hiç hamile kalamadım maalesef
İnşallah teşekkür ederimAllah buyuktur ol der ve olur. İnsaAllah bebisin seninledir
Aminnnn inşallahhhhYok cekmedim resmini attim zaten seninki kadar bile belli deildi saol aminnn Rabbim en kisa zamanda kucagini doldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?