KIZLAR TESTİME BAKARMISINIZ ?

Banada imkansız geldi ama böylede görünce insan düşünmeden edemiyor üstüne su damlatıyor gbisinden okudum. Yaptım değişen bşey olmadı yarın sabah tekrar deniyeyim
Haklısın. Ama bir kaç gün daha bekle bence tabi kendini bu konuda tutabilirsen ben olsam tutmamamda ondan dedim

5 gün önce yumurtlama olmuş test nasıl bu kadar erken sonuç verebilir ki hcg hormonu en erken ilişkiden 10 gün sonra yükselmeye başlıyormuş
Bilmiyorımki ovulasyonu geç takip ettim. Adetten sonra da mı yumurtlama olmuşmufur diye düşünüyorum

Ay hadi inşallah darısı bana yarabbim çk istiyorum 2 kez hamile kaldım ölümle sonuçlandı. Rabbim yüzümü güldürsün inşallah

Ay hadi inşallah darısı bana yarabbim çk istiyorum 2 kez hamile kaldım ölümle sonuçlandı. Rabbim yüzümü güldürsün inşallah
2. Benim de düşük oldu malesef gebeliğim sonlandı Ocak ta. Allaha şükür ilk bebeğim sağlıklı Allah size de sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

Yok cekmedim resmini attim zaten seninki kadar bile belli deildi saol aminnn Rabbim en kisa zamanda kucagini doldursun
Bata 3 gün var yaklaşık bir haftadır kasıklarımda ağrı var ve ovulasyon testi böyle çıktı sizce gebelik olabilir mi

Eklentiler

• IMG-20230405-WA0002.webp
    64,8 KB · Görüntüleme: 25
Bata 3 gün var yaklaşık bir haftadır kasıklarımda ağrı var ve ovulasyon testi böyle çıktı sizce gebelik olabilir mi
Canim ovulasyon testiyle de gebeligini ogrenen cok olabilir tabi. Ya kaset testle bida yap yada kan ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…