- 20 Aralık 2022
- 149
- 30
- 13
- 26
- Konu Sahibi 123yamsn45
-
Yok canım 4damla damlattim sadeceTesti yenileyin bozuk çıkmış yada idrar çok damlattiniz
Testin kendisi bozuk. Sağlıklı çalışan test ya tek ya çift cıkarır böyle yatay çizgi cıkmaz. Başka marka ile deneyinYok canım 4damla damlattim sadece
Şimdide böyle oldu
Bende ayni durumdauim ama bata 8 gun var daha kasik bel ve göğüs agrim var testimde sizinki gibi silik ciktiRahimde ağrısı oldumu kizlar hamilelik belirtsii olarak
Çok fazla ağrım var
Canım ya beklemek çok zorBende ayni durumdauim ama bata 8 gun var daha kasik bel ve göğüs agrim var testimde sizinki gibi silik cikti
Bende ayni durumdauim ama bata 8 gun var daha kasik bel ve göğüs agrim var testimde sizinki gibi silik cikti
Testin kendisi bozuk. Sağlıklı çalışan test ya tek ya çift cıkarır böyle yatay çizgi cıkmaz. Başka marka ile deneyin
Testi yenileyin bozuk çıkmış yada idrar çok damlattiniz
1 saat sonra çıkan çizgileri dikkate almayın 10-15 içince çıkan sonuç doğrudur bence tekrar test yapınBu teste 3gun önceki test bı saat sonra çıkmıştı
Bugün yaptigim daha silik çıktı
Kafam çok karışık
Bata göre yenileyin ikinci çizgi belirginleşince beta hcg gözle görülür artmış oluyor zaten hayırlı uğurlu olsun inşallahBu teste 3gun önceki test bı saat sonra çıkmıştı
Bugün yaptigim daha silik çıktı
Kafam çok karışık
Benim hemen cikti ama tekrsr test yaptim o nefatifCanım ya beklemek çok zor
testiniz kaç dakka sonra silik çıktı benim yarim saat sonra böyle çıktı
testiniz varsa resim atarmisnz
Canım ya beklemek çok zor
testiniz kaç dakka sonra silik çıktı benim yarim saat sonra böyle çıktı
testiniz varsa resim atarmisnz
Testi yenileyin bozuk çıkmış yada idrar çok damlattiniz
1 saat sonra çıkan çizgileri dikkate almayın 10-15 içince çıkan sonuç doğrudur bence tekrar test yapın
Kizlar rica etsem testime bakarmisnizBata göre yenileyin ikinci çizgi belirginleşince beta hcg gözle görülür artmış oluyor zaten hayırlı uğurlu olsun inşallah
Pembelik var hamilelik olabilir ama başka bir testle tekrar dene canım biz bu testlere çok güvenmiyoruz üzüyorKizlar rica etsem testime bakarmisniz
Adetime bir gün kaldı
Sabah test yaptım yarım saate kirkdakka sonra böyle olmuş
Sizce varmı bişi
Eski testlerin saatker geçse bile çıkmazdı
Sizce hamilemiyim
Canım oncelikle yazdığın için teşekkür ederimPembelik var hamilelik olabilir ama başka bir testle tekrar dene canım biz bu testlere çok güvenmiyoruz üzüyor
Yarım saat sonra çıkan çizgiler hata oluyor genellikle.Kizlar adetime 3gun kaldı ve bu sabah test yaptım çok değişik bı şekilde çıktı sonra aradan yarım saat geçti gölge gibi ikinci çizgi çıktı ne anlamalıyım bundan kizlar
Bide belirti olarak bir haftadır vajinamda sağ ve sol kasigima vurucak şekilde yoğun bir ağrım var
Rahimde vajinada ağrı çeken oldumu belirti olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?