Yasadigim olaydan sonra kendime gelemiyorum kizlar aldatilisin boyle igrenc yuzuyle karsilasmak beni mahvediyor. Surekli aglak bi haldeyim. Yiyemiyorum icemiyorum. Yarin cok onemli bi muafiyet sinavim var kitaplari acip acip kapatiyorum. Dusa giriyorum cikiyorum oyun oynamaya tv izlemeye calisiyorum ama olmuyo. Surekli bi yerden biseyler yasadigim igrenc seyi hatirlatiyo. 5 ay bunun oncesinde 3 ay konusma suresince adi bi adamin yuzunu nasil goremem? Bi insan nasil bu kadar iyi oyuncu olabilir? Canimin yanginini bi nebze olsun sonduren o kizlar gibi olmayisim ama yine de dayanamiyorum boylesine igrenc biseyle yasamak cok agir geliyor. Yardim edin kizlar bu boyle gitmiyor bisey soyleyin bana
Belki herseyi bu sekilde apacik yuzume vurmasa ayakta kalabilirdim ama o ladar igrenc bi aldatilis ki buBunu yaşatan adam , hayatının geri kalanında seninle birlikte olup , sana bunları yaşatsaydı , bir değil iki değil vs.. Sende bunlardan habersiz olsaydın , sahte bir mutluluğu tatsaydın daha mı iyi olurdu sence..
En azından gerçekler ortaya çıktı , bu acıda gelip geçer .
Şu hayatta neler gelip geçmiyor ki..
Hayata bir kere geliyoruz , keyfini çıkarmaya bak ..
Ya bende oyle cok hirpalamazdim kendimi 3 gun aglarim 4. Gun yazmami yandan baglarim kafasindaydim hep. Ama inanin gorduklerim ve sevgilisinin olmasi beni o kadar kotu hissettirdi kiUcuz atlatmissinix. Ya coluk cocukla ortada kalsaydinuz? Zararin neresinden donulse kardir. 3 gun aglar 4. Gun unutursunuz...bize yazmak kolay tabi Allah yardimiciniz olsun..
Veremicem zaten arkadasim hic bisey bilmeden giriyorum allah yardimcim olsun..canım senin zil takıp oynaman lazım.verilmiş sadakan varmış yahu!
bak ne demiştin,herifin 3 yıllık sevgilisi varmış,adam kendine harem kurmuş kızın haberi yok.ya sen olsaydın onun yerinde?
sen şu sınavını atlatmaya bak,ruh hastası dangalağın biri yüzünden sınavını vermezsen görürüsün gününü:)
Cabuk gecsin arkadasim hemen gecsinkurtulmuşsunuz sevinmelisiniz gerçek yuzunu ogrenmişsin ya uzun bi sure ogrenemeseydin surekli salak yerine koyulacaktın zararın neresinden donersen kârdır sana uzulme diyemem uzuleceksin ama zamanla geçecek emin ol
Haklisiniz zor bir durum. Aldatilmak cok aci. Bende bi nomissiz tarafindan aldatildim kendimi ayi gibi, panda gibi hissettimYa bende oyle cok hirpalamazdim kendimi 3 gun aglarim 4. Gun yazmami yandan baglarim kafasindaydim hep. Ama inanin gorduklerim ve sevgilisinin olmasi beni o kadar kotu hissettirdi ki
İnan oyle masum bi adamdan bunlarin cikmasi kadar yikici bisey yok.Canım eğlendiğin, yaparken mutlu olduğun şeylere odaklansan?
Yeni çevreler, arkadaşlıklar edinsen belki bi yararı olur..
Eski konularına baktım da, gerçekten çok iğrenç bir varlıkla karşılaşmışsın.
Allah yardımcın olsun gerçekten çok zor..
Yazıklar olsun ne diyim..İnan oyle masum bi adamdan bunlarin cikmasi kadar yikici bisey yok.
Haklisiniz zor bir durum. Aldatilmak cok aci. Bende bi nomissiz tarafindan aldatildim kendimi ayi gibi, panda gibi hissettimla dedim o kadar mi cirkinim,cok mu huysuzum falan. Sonra baktim angelina jolie bile aldatildi. Adam karaktersiz olunca dunya stari olsan bos...
Temkinli olmak zorundayiz bunlar bize ibretYazıklar olsun ne diyim..
Bir an önce unutmaya bak, kendine güven.
Böyle topicleri okudukça, BDV forumunu gezdikçe benim de psikolojim bozulmaya başladı artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?