- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Bi hafta Soktan cikamamistim ben. Sürekli kendimi asagiliyordum çok beter bi hafta yaşadım. Sonra rutin hayatıma geri döndüm. Kafamı meşgul edecek şeyler buldum. Öyle kolay geçmiyor ama sonuçta geçiyor.Kesinlikle belki su bir haftayi atlatsam daha iyi olucam ama once atlatmam gerek. Ve biliyorum bu adam o kadar yuzsuzlesecek ki beni kesin arayacak kesin karsima cikmak icin cabalicak asil o zaman nasil sabirli kalirim bilmiyorum.
Ama abla bu cocuk benim guvenimi kazanmak icin aylarca cabaladi pesimden kostu. Dershanede bolumlermiz ayri olmasina ragmen hep benim sinifima geldi. Ugrasti sozler verdi cok cabaladi. Bende huysuzum biraz her seyde alttan aldi hep o aradi mesaj atti. Evine gitmek istemedigimi soyledigimde ustelemedi bile. Boyle bi cocuktan soz ediyoruz. Nasil yapabilir bi insan hic mi belli etmez? Bi yerden bi fire bile mi vermez? Ama oynamis iste nerden bilebilirdim ki? Uc yillik sevgilisine yazdiklarini bana da kopyalamis yapistirmis yollamis demek ki. Telefonda konusurken bana soylediklerini o kizada soylemis. Bulustuktan sonra benden sonra onun yanina gitmis iste. Yaninda o dier kizlarla evde yaptiklarini saymiyorum bile. Cok yakisikli bi adam degildi hatta hep aldigim tepki ya tamam bu adam sana asik falan ama cok yakismiyosunuz sen cok guzelsin o yaninda cok ucuz kaliyo diyolardi. Abla sakin beni yanlis anlama kendimi ovmek icin soylemiyorum bunlari ama agzi iyi laf yapiyodu ve bi kizi nasil tavlayacagini iyi biliyodu..Bi hafta Soktan cikamamistim ben. Sürekli kendimi asagiliyordum çok beter bi hafta yaşadım. Sonra rutin hayatıma geri döndüm. Kafamı meşgul edecek şeyler buldum. Öyle kolay geçmiyor ama sonuçta geçiyor.
Şimdi kimseye guvenemem de diyosun ama guvenirsin. Zaten karşındaki veriyor o güveni. Ben bana kazık atan pislige hiç guvenmemisim zaten sonra gerçekten güvendiği biri çıkınca karşıma anladım.
Bunların modeli hep aynı canım. Ben seneler önce yaşadım üniversite ye yeni başlamıştım. Aynen dediğim gibi sürekli üstüme duserdi. Amaca yönelik hareket ediyorlar. Kısaca köprüyü geçene kadar olayı. Çok şükür ki sen kötü bir şey yasamamissin. Atlatman daha kolay. Şuan her şey korkunç geliyor sana ama geçecek daha çok gencsin.Ama abla bu cocuk benim guvenimi kazanmak icin aylarca cabaladi pesimden kostu. Dershanede bolumlermiz ayri olmasina ragmen hep benim sinifima geldi. Ugrasti sozler verdi cok cabaladi. Bende huysuzum biraz her seyde alttan aldi hep o aradi mesaj atti. Evine gitmek istemedigimi soyledigimde ustelemedi bile. Boyle bi cocuktan soz ediyoruz. Nasil yapabilir bi insan hic mi belli etmez? Bi yerden bi fire bile mi vermez? Ama oynamis iste nerden bilebilirdim ki? Uc yillik sevgilisine yazdiklarini bana da kopyalamis yapistirmis yollamis demek ki. Telefonda konusurken bana soylediklerini o kizada soylemis. Bulustuktan sonra benden sonra onun yanina gitmis iste. Yaninda o dier kizlarla evde yaptiklarini saymiyorum bile. Cok yakisikli bi adam degildi hatta hep aldigim tepki ya tamam bu adam sana asik falan ama cok yakismiyosunuz sen cok guzelsin o yaninda cok ucuz kaliyo diyolardi. Abla sakin beni yanlis anlama kendimi ovmek icin soylemiyorum bunlari ama agzi iyi laf yapiyodu ve bi kizi nasil tavlayacagini iyi biliyodu..
Gececek abla gececek. Ve o hayvan herifi biliyorum hayatimi duzene soktugum anda donecek.Bunların modeli hep aynı canım. Ben seneler önce yaşadım üniversite ye yeni başlamıştım. Aynen dediğim gibi sürekli üstüme duserdi. Amaca yönelik hareket ediyorlar. Kısaca köprüyü geçene kadar olayı. Çok şükür ki sen kötü bir şey yasamamissin. Atlatman daha kolay. Şuan her şey korkunç geliyor sana ama geçecek daha çok gencsin.
Cok mantikli aciklamissin bravo... uzme kizim sende kendini giden gider[/QUOTE][QUOicaJoy, post: 36855935, member: 619630"]Çok sevdiği eşini kaybeden arkadaşım yiyemiyor, içemiyor, ölü gibi...
Dert dertle kıyaslanmaz ama her halin daha beteri var.
Çok sevdiği insanlar ölüp de onları bir daha asla göremeyecek olmak...
Beş para etmez insanları hayatına almış olmaktan daha kötü...
Yapması zor ama kayıplarınıza üzülüp kazançlarınıza sevinin...
Orasi oyle tabi ki su ilk haftayi bi atlatayim da3-5 aydir tanidigin adam icin kendini uzmeye degermi be arkadasim o seni aldatirken dusunmemis sen simdi onun arkasindan yas mi tutucan.. Ben evlenmeden once 2 senelik iliskimde aldatildim hemde resmen suc ustu valla sokakta karsima ciktilar Allahin isi, 2-3 gun uzuldum ama sonra onun kaybi dedim hayatima devam ettim.. Degmez bu adamlar icin ki yillardir birlikte oldugun veya evli olanlar bile taniyamiyor. Toparlan hayatina odaklan, bu hayattaki hic bisey kendinden ve hayattaki hedeflerinden daha onemli degil.
Baska turlu teselli edemiyorum kendimi zaten. Tecrube diyip geciyorum.Konularını okudum da korkunç birşey yaşamışsın ciddençok üzüldüm ama geçti gitti napıcaksın senin için bir tecrübe oldu sadece
İnsallah arkadasim insallahGecerrr. Emin ol gececek.
Hiç öyle geri gelecek falan diye de düşünme. Gelmez. Hem gelmesin de zaten. Intikami falan da hiç düşünme kendini üzülmekten başka bi işe yaramaz.Gececek abla gececek. Ve o hayvan herifi biliyorum hayatimi duzene soktugum anda donecek.
Eski konularınızı okumadım ama Allah kaldırabileceğin kadar sıkıntı verirmiş insana,Baska turlu teselli edemiyorum kendimi zaten. Tecrube diyip geciyorum.
Ve sen hala acım geçmedi, çok taze, üzülüyorum diyorsun...Kurtulmuşum diye bayram yapman gerekirken.Yok canim 5 aylik suren bi iliskim vardi dogum gunumden once ayrildik dogum gunumde gorusmek istedi bana hediye almis yanimda bi kizla randevulasti once konduramadim ama megersem onun gibi daha kac kisiyle randeevusu varmis. Buda yetmedigi gibi 3 yillik sevgilisi ve bi harem kadar eve attigi kiz bunlarida fotograflamis bi insan bana da "senide bu kadar aydir eve atmak icin cabaladim bu kizlardan biri olman icin ugrastim " diyen bi adamdan soz ediyoruz olay bu.
Kesinlikle oyle. Hele boyle yzuune vurunca daha da igrencBir kere aldatılışın her türü iğrençtir. Nasıl olduğunun hiçbir önemi yok bence.
Seni aldatan adam için hayatını kendine zehir etme bence. Aldatılmak senin suçun değil, seni aldatan adamın karakterisizliği. Bunun suçunu sen çekme.
Ben salak yerine konulmma uzuluyorumVe sen hala acım geçmedi, çok taze, üzülüyorum diyorsun...Kurtulmuşum diye bayram yapman gerekirken.
Baban haklı değil. Her erkek aldatmaz, ama o bu aldatma olayını bu kadar doğal görüp anotomiye bağladığına göre o da aldatanlar kervanından herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?