Allah sabir versin butun aldatilanlaraAldatılmış 3-5 çocukla ortadakaln, dostuna giderken pantolonumu ütüle dostuma gidecem diyen, o kadının çok özürdilerim ama durumun vahameti için yazıcam" karısına dostunun bkunu yediren" baldızıyla eşini aldatan adamlar gördük. Halineşükret. Sadaka ver Cnm.
Ama olmazki, bak kaç ayın boşa geçmiş tamam da, sen hala bugün de üzülerek kendine zarar veriyorsun sadece. O pisliğin bugünü de elinden çalmasına neden oluyorsun. Şöyle bir sakinleş, duygularından silkin, elinde ki gerçeğe odaklan. Sende çok daha ciddi yaralar açabilirdi o şerefsiz. 3-5 ay değil, 3-5 sene oyalayabilirdi. O şimdi seni dert edip, şu anını zehir ediyor mu sence? Sen niye takılıp kalıyorsun geçmişte? Ona hakketmediği değeri verme, durumu anlamaya çalışıp sorularıne cevap arama. Adinin tekiymiş, Allah kurtarmış beni çok şükür de, yoluna bak.Ben salak yerine konulmma uzuluyorum
Rezil etmek lazım aslında. Onun adına bir facebook açıp, şu bahsedilen resimler falan yayınlasa, sapık diye deşifre edilse..ne iyi olurda; işte bir de kızlar var ortada.bence öyle bir iğrenç den kurtulduğun için fakir sevindir ve Allah a şükret
Allah ım öyle sapıkla kimseyi karşılaştırmasın Yarabbim sen koru bizleri
Ugrasmaya degmezRezil etmek lazım aslında. Onun adına bir facebook açıp, şu bahsedilen resimler falan yayınlasa, sapık diye deşifre edilse..ne iyi olurda; işte bir de kızlar var ortada.
Sinavda aklima gelmedi ama metroda bi anda nolduysa oldu hungur hungur aglamaya basladim millet donup donup bakti ama baya bildigin hungur hungur agladim.. Amaaa o anda noldu biliyo musunuz co yakisikli bi bey 'iyi misiniz size yardimci olabilir miyim' dedi... Ama tabi o an gozum onuda gormedi en yakin durakta indim eve yurudum biraz daha iyi hissettim ama hala aklima geldikce cok kiriliyorum.Nasil gecti sinavin? Kendine geldin mi biraz daha canim?
Kesinlikle oyle ablacim ama simdi soylesene bu adamla ayni evde nasil guvenipte kalabilirsin ki?Kendine yediremedigin icin sanirim uzuluosun soyle dusun karsindskini nasil bilirsin demisler kendim gibi demis sizinde hayatinizda yalan ve aldatmaca olmadigi icin agir geldi sanirim bir insanla ayni evde kalmadan onu tam taniyamazsun her bulustugunuzda sana rol yapmistir nasil anliycaktin ya donulmez bir yolda olsaydin onunla sansliymissin bak hemen ayrildin toparlan artik senin icin yeni bir gun
Oyle deme inan kotu biten iliski kadar acimasizi yok. Canin yansa bisey diyemiyosun aptal yerine konulmussun . Belki senin arayip sesini duyma sansin var ama ben arasam ana avrat soverim o durumdayim. Bi cok his karmakarisik. Allah yardimcimiz olsun..Canım biraz baktım da cidden iğrenç kere iğrenç biriymiş.
Ben senin yerinde olsam üzülmezdim böyle biri için.
Keşke benim durumum böyle olsaydı
İnsallah canim butun konularda yanimda oldun tesekkur ederim :)kafandan sil gerisi gelecek bakk görceksin bi bakmışsın canın eskisi kadar acımıyor kalbindende çıkıp gidiyor.. şu zaman içinde en çok yapman gereken şey bence arkadaşlarınla gezip tozman.. umarın en kısa zamanda atlatırsın
Oyle deme inan kotu biten iliski kadar acimasizi yok. Canin yansa bisey diyemiyosun aptal yerine konulmussun . Belki senin arayip sesini duyma sansin var ama ben arasam ana avrat soverim o durumdayim. Bi cok his karmakarisik. Allah yardimcimiz olsun..
Beni anlayan birilerinin olmasi cok guzel bi duygu. Benim asil endisem bu adamin babama ulasmaya calismasi. Benim.babam kati bi adam boyle biseyi kabul edemez. Tamam elinde bisey yok kanit olarak ama bi arkadasin basina gelmisti kardesi bi oglandan ayriliyor babasida o gun felc geciriyor meger oglan babasini aramis kizin benden hamileydi cocuk aldirdi diye. Allah korusun herseyi yapiyo boyle insanlarSeni çok iyi anliyorum ben de buna benzer bir şey yaşadim 1 sene oldu tam her ayrilik acidir maalesef isterse ihanet olsun sonunda nedeni ise düşünsene sen onu kafanda bambaşka biri olarak hayal etmissin sonuç sacmasapan bir kişilik hatta insan kendini suçluyor ben nasil böyle birini hayatımın merkezine koyarim diye.psikolojik tedavi için gittiğim hastanenin bahçesinde hüngür hüngür agladigim zamanlar geliyor aklima ondan geriye sadece şimdi .geçiyor zamanla daha iyi olacağım olacaksiniz olacagiz.
Cok sagol canim guzel yorumlarin icin allah basina vermez insallahHaketmediğin şeyler yaşamışsın canım zaman herşeyin ilacı herşey zamanla unutulur.Adamın karaktersizmiş hicbir şey senden daha önemli değil sıkma canını.
Unutma sen ne kadar uzulursen uzul hayat yapıcağından hicbir sekilde geri kalmıyor o yüzden hep gül.
Beni anlayan birilerinin olmasi cok guzel bi duygu. Benim asil endisem bu adamin babama ulasmaya calismasi. Benim.babam kati bi adam boyle biseyi kabul edemez. Tamam elinde bisey yok kanit olarak ama bi arkadasin basina gelmisti kardesi bi oglandan ayriliyor babasida o gun felc geciriyor meger oglan babasini aramis kizin benden hamileydi cocuk aldirdi diye. Allah korusun herseyi yapiyo boyle insanlar
Ya bugun bi kitaplara bakiyim dedim d&r da elime gecen ilk kitap "sadakat" ti sanki hersey bilerek yapiyor gibi.. Ailemde anlamaya basladi zaten neyin var diyip duruyolarAllah korusun böyle şeyleri düşünerek acina tuz basma oyle bir sey yapacak olsaydi seni kendisinden uzaklastirmazdi.onu hatirlatacak herşeyden uzak dur müzik film arkadaş vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?