Ama inanin bu cok aci hem 3 yillik bi sevgilisi varmis bu da yetmemis kendine kizlardan bi ordu harem yapmis diger videolarda ne igrenclikler vardi izleyemedim bile bunlarin hepsini yuzume yuzumee vurdu kaldirilir sey degil. Bu adam beni hediyelerle seni cok seviyorumlarla ayrildigimizda yanima kadar gelmelerle meshur bi adamdi. Butun arkadaslarim bu cocuk sana asik diyip duurlardi. Ama hep bu cocuga karsi beni iten bisey vae derdim meger allah korumus.Canim
Insanlarin ask hayati,aile hayati,is hayati,dostlari,hobileri ve sayacagim bir cok hayati daha var.Yani hayatimizin guzel olmasi sadece bunlardan birinin iyi gitmesiyle mukemmel olamaz ve sadece birinin kotu gitmesi yuzunden berbat olamaz.Bence en iyi ozelligimiz de unutabilmek.Bugun bu kadar uzuldugun kisinin yarin senin icin bir yabanci olacagini sen de biliyorsun.O yuzden bugunu mahfetme.
Allah hepimizi korusunkurtulduguna sukret cnm allah seni korumus
Dogrusoyluyorsunuz fakat ben 1 kisiylr aldatilmadim sayamayacagim kadar cok kisiyle igrenc bi sekilde aldatildim.Çok büyütüyorsun yavrum çoook. 5 ay yahu sanki ömrünü ona adamışsın da en güzel yılların heba olmuş gibi konuşuyorsun. Masum falan değildi muhtemelen, sen öyle görmek istedin. Aldatılmak çok kişinin başına geliyor senin yaşadığın durumun fazlası ya da eksiği yok. Kıyaslamak gerekirse gördüğüm en az hasarlı aldatılmalardan biri seninki. Her dakka onu düşünürsen, buraya her gün bununla ilgili konu açarsan geçeceği varsa da geçmez. Bi sağlam dur bi kendine gel yahu. Milyonlarca insan aldatılıyor, bir sen değilsin.
Kusura bakma pek teselli olmadı ama gerçekler acıtır azıcık.
Ama inanin bu cok aci hem 3 yillik bi sevgilisi varmis bu da yetmemis kendine kizlardan bi ordu harem yapmis diger videolarda ne igrenclikler vardi izleyemedim bile bunlarin hepsini yuzume yuzumee vurdu kaldirilir sey degil. Bu adam beni hediyelerle seni cok seviyorumlarla ayrildigimizda yanima kadar gelmelerle meshur bi adamdi. Butun arkadaslarim bu cocuk sana asik diyip duurlardi. Ama hep bu cocuga karsi beni iten bisey vae derdim meger allah korumus.
Biliyorum okudum konularını ama inan çok daha beterlerine şahit oldum. Ben yaşamadım ama çok yakınlarımda yaşandı bir çok şey. Evli insanlar bile senin kadar dağıtmadı kendini. Şerefsizin birine denk gelmişsin o kadar. Hepimizin başına gelmesi muhtemel bir şey. Sana özel değil, sen hakettin diye değil. Hırpalama kendini bu kadar.Dogrusoyluyorsunuz fakat ben 1 kisiylr aldatilmadim sayamayacagim kadar cok kisiyle igrenc bi sekilde aldatildim.
Daha acim cok taze.Biliyorum okudum konularını ama inan çok daha beterlerine şahit oldum. Ben yaşamadım ama çok yakınlarımda yaşandı bir çok şey. Evli insanlar bile senin kadar dağıtmadı kendini. Şerefsizin birine denk gelmişsin o kadar. Hepimizin başına gelmesi muhtemel bir şey. Sana özel değil, sen hakettin diye değil. Hırpalama kendini bu kadar.
Olabilir.Her zaman herkes istesigimiz veya bekledigimiz gibi olmayabilir.Bu tarz olaylarla sekil ve sahis degistirerek hayatimiz boyunca karsilasacaz.Ama onlar icin uzulmektense kendimizi sevmeli ve kurtuldugumuza sukretmeliyiz.Ask bitmedi ve mutlaka cok daha guzellerini yasarsin.Ama once kendini sev ve dusun.
Belki de haklisiniz ama daha cok yeni olanlar kaldirmam guc oluyor haliyle.Eğer rengini belli etmeseydi sizi gizliden yine aldatmaya devam edecekti siz de boynuzlarınızı parlatarak dolaşmaya devam edecektiniz belki de, böyle bir senaryodansa 1 kere acı cekmeyi ve sonrasında hayatıma daha güçlü adımlarla devam etmeyi tercih ederim ben.. Eminim ki zordur ama geçer, böyle bir haysiyetsiz yüzünden hayatı kendinize zindan etmeyin.
Siz aldatilmamissiniz ki, diger hatunlar üzülsün asil aldatilanlar onlar... Üzülme demek kolay biliyorum, ama takmayin gercektende, asil kendinizi sansli sayin ve gurur duyun, pislik kendi aciklamis niyetini ama sizde basaramamis bunu, gururlanmaniz lazim... Birakin ne hali varsa görsün, aldatildim diye düsünmeyin, bu düsüncelere girmeyin, nasilda parmagimda oynattim ve ona istedigini vermedin simdi o yansin diye düsünün...[/Q
o adam müsvettesine bu hazzı yaşatma!! benden sonra toparlanamadı beni unutamadı ,hayatını pas geçti dedirtme ..tam tersine '' okadar adiliğime rağmen güçlü bir kızmış bu konu da da yıkamadım '' diye hayıflansın ..bunun için sınavına odaklan.. hayata odaklan..
Kisi kotu diyr herkes kotu degildir.Guvensiz insanlar oldugu gibi guvenebilecegimiz insanlar da var.Sen dogru yasa,mutlaka dogru yasayan insanlarla karsilasirsinZaten guven problemi yasayan bi insanim artik guvene dair hic bisey tasiyamam herhalde.
Bazilari 5-6 yillik iliskide aldatiliyor.
Kimisi evli ve cocukluyken aldatiliyoronlar ne yapsin peki?
Sen kendin , kendini toparlamak istemiyosunki surekli kafanda kurup dusunursen tabiki atlatamazsin.
Oncelikle sen kendi icinde kafanda bitireceksin , ve kendini toparlayacaksin dunyanin sonu degil ya , sagligin yerinde okuyosun sinavlarina odaklan bence suan Yapabilecegin en iyi sey bu..
Gereksiz insanida dusunme , daha hayatina kimler gircek daha cok mutlu olacaksin.
Kesinlikle belki su bir haftayi atlatsam daha iyi olucam ama once atlatmam gerek. Ve biliyorum bu adam o kadar yuzsuzlesecek ki beni kesin arayacak kesin karsima cikmak icin cabalicak asil o zaman nasil sabirli kalirim bilmiyorum.Bir önceki konunu da yazdım. Toparlanirsin biraz zamana ihtiyacın var. Böyle adicesini yaşayan biri olarak söylüyorum ben aklıma geldikçe sinirlenmiyorum bile artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?