Kizlar toparlanamiyorum

Ama inanin bu cok aci hem 3 yillik bi sevgilisi varmis bu da yetmemis kendine kizlardan bi ordu harem yapmis diger videolarda ne igrenclikler vardi izleyemedim bile bunlarin hepsini yuzume yuzumee vurdu kaldirilir sey degil. Bu adam beni hediyelerle seni cok seviyorumlarla ayrildigimizda yanima kadar gelmelerle meshur bi adamdi. Butun arkadaslarim bu cocuk sana asik diyip duurlardi. Ama hep bu cocuga karsi beni iten bisey vae derdim meger allah korumus.

Çok büyütüyorsun yavrum çoook. 5 ay yahu sanki ömrünü ona adamışsın da en güzel yılların heba olmuş gibi konuşuyorsun. Masum falan değildi muhtemelen, sen öyle görmek istedin. Aldatılmak çok kişinin başına geliyor senin yaşadığın durumun fazlası ya da eksiği yok. Kıyaslamak gerekirse gördüğüm en az hasarlı aldatılmalardan biri seninki. Her dakka onu düşünürsen, buraya her gün bununla ilgili konu açarsan geçeceği varsa da geçmez. Bi sağlam dur bi kendine gel yahu. Milyonlarca insan aldatılıyor, bir sen değilsin.

Kusura bakma pek teselli olmadı ama gerçekler acıtır azıcık.

Dogrusoyluyorsunuz fakat ben 1 kisiylr aldatilmadim sayamayacagim kadar cok kisiyle igrenc bi sekilde aldatildim.

Olabilir.Her zaman herkes istesigimiz veya bekledigimiz gibi olmayabilir.Bu tarz olaylarla sekil ve sahis degistirerek hayatimiz boyunca karsilasacaz.Ama onlar icin uzulmektense kendimizi sevmeli ve kurtuldugumuza sukretmeliyiz.Ask bitmedi ve mutlaka cok daha guzellerini yasarsin.Ama once kendini sev ve dusun.

Dogrusoyluyorsunuz fakat ben 1 kisiylr aldatilmadim sayamayacagim kadar cok kisiyle igrenc bi sekilde aldatildim.
Biliyorum okudum konularını ama inan çok daha beterlerine şahit oldum. Ben yaşamadım ama çok yakınlarımda yaşandı bir çok şey. Evli insanlar bile senin kadar dağıtmadı kendini. Şerefsizin birine denk gelmişsin o kadar. Hepimizin başına gelmesi muhtemel bir şey. Sana özel değil, sen hakettin diye değil. Hırpalama kendini bu kadar.

Yok canim 5 aylik suren bi iliskim vardi dogum gunumden once ayrildik dogum gunumde gorusmek istedi bana hediye almis yanimda bi kizla randevulasti once konduramadim ama megersem onun gibi daha kac kisiyle randeevusu varmis. Buda yetmedigi gibi 3 yillik sevgilisi ve bi harem kadar eve attigi kiz bunlarida fotograflamis bi insan bana da "senide bu kadar aydir eve atmak icin cabaladim bu kizlardan biri olman icin ugrastim " diyen bi adamdan soz ediyoruz olay bu.

Daha acim cok taze.

Eğer rengini belli etmeseydi sizi gizliden yine aldatmaya devam edecekti siz de boynuzlarınızı parlatarak dolaşmaya devam edecektiniz belki de, böyle bir senaryodansa 1 kere acı cekmeyi ve sonrasında hayatıma daha güçlü adımlarla devam etmeyi tercih ederim ben.. Eminim ki zordur ama geçer, böyle bir haysiyetsiz yüzünden hayatı kendinize zindan etmeyin.

Zaten guven problemi yasayan bi insanim artik guvene dair hic bisey tasiyamam herhalde.

Belki de haklisiniz ama daha cok yeni olanlar kaldirmam guc oluyor haliyle.

Siz aldatilmamissiniz ki, diger hatunlar üzülsün asil aldatilanlar onlar... Üzülme demek kolay biliyorum, ama takmayin gercektende, asil kendinizi sansli sayin ve gurur duyun, pislik kendi aciklamis niyetini ama sizde basaramamis bunu, gururlanmaniz lazim... Birakin ne hali varsa görsün, aldatildim diye düsünmeyin, bu düsüncelere girmeyin, nasilda parmagimda oynattim ve ona istedigini vermedin simdi o yansin diye düsünün...

Ama 3 yillik bi sevgilisi varmis dusunebiliyo musunuz ben resmen metresi gibi ona eslik etmisim ya dusundukce kendimi kaybediyorum nasil igrenc bisey bu belki

o adam müsvettesine bu hazzı yaşatma!! benden sonra toparlanamadı beni unutamadı ,hayatını pas geçti dedirtme ..tam tersine '' okadar adiliğime rağmen güçlü bir kızmış bu konu da da yıkamadım '' diye hayıflansın ..bunun için sınavına odaklan.. hayata odaklan..

Zaten beni gorebilecegi ulasabilcegi hic bi yer yok benim sosyal aglarim yok. Whats apptan da engelli goremez fotograflarimda rehberim disina kapali. Hic bi bagim kalmasin artik allah islah etsin allahindan bulsun. Aslinda ben kendimden buldururdum onu mahvederdim de ugrascak midem yok.

Bazilari 5-6 yillik iliskide aldatiliyor.
Kimisi evli ve cocukluyken aldatiliyoronlar ne yapsin peki?

Sen kendin , kendini toparlamak istemiyosunki surekli kafanda kurup dusunursen tabiki atlatamazsin.
Oncelikle sen kendi icinde kafanda bitireceksin , ve kendini toparlayacaksin dunyanin sonu degil ya , sagligin yerinde okuyosun sinavlarina odaklan bence suan Yapabilecegin en iyi sey bu..
Gereksiz insanida dusunme , daha hayatina kimler gircek daha cok mutlu olacaksin.

Bir önceki konunu da yazdım. Toparlanirsin biraz zamana ihtiyacın var. Böyle adicesini yaşayan biri olarak söylüyorum ben aklıma geldikçe sinirlenmiyorum bile artık

İnsallah

Bir önceki konunu da yazdım. Toparlanirsin biraz zamana ihtiyacın var. Böyle adicesini yaşayan biri olarak söylüyorum ben aklıma geldikçe sinirlenmiyorum bile artık
Kesinlikle belki su bir haftayi atlatsam daha iyi olucam ama once atlatmam gerek. Ve biliyorum bu adam o kadar yuzsuzlesecek ki beni kesin arayacak kesin karsima cikmak icin cabalicak asil o zaman nasil sabirli kalirim bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…