- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
Restaurant -cafeGitmeyin o kadinin bulundugu yere , bu arada restaurantmi sirketmi nereye gidiyorsunuz pek anlamadim
Valla gitmeyin baska restaourant mi yok yasadigin sehirde , valla bu isler yasa bakmiyor bi hele sevgilinle o bayan arasinda yas farkida fazla yok , bi bakiyosun sevgilini kapmislar aman ha derim sevgilin cakmadan kadinin ilgisini uzaklasin her ikinizin de selameti icinRestaurant -cafe
Çaktı bebeğim çakmaz olur mu..Valla gitmeyin baska restaourant mi yok yasadigin sehirde , valla bu isler yasa bakmiyor bi hele sevgilinle o bayan arasinda yas farkida fazla yok , bi bakiyosun sevgilini kapmislar aman ha derim sevgilin cakmadan kadinin ilgisini uzaklasin her ikinizin de selameti icin
Caktiysa pek iyi degil , ama ilk sayfalarda teyze veya abla diye hitap ediyim demissin arada , bence super bi fikir basindan asagi kaynar sular dokulmus gibi olur kesin , ben söyle derim kendine gelsin birazÇaktı bebeğim çakmaz olur mu..
Caktiysa pek iyi degil , ama ilk sayfalarda teyze veya abla diye hitap ediyim demissin arada , bence super bi fikir basindan asagi kaynar sular dokulmus gibi olur kesin , ben söyle derim kendine gelsin biraz
Sevgilisi olan bi erkekle baska bi kizin arasini yapmak da neyin nesidir , mezhebi genis bi bayan eger oyle bisey varsa . Bana böyle bi ihtimal yok gibi geliyor , bide yanlis anlamadiysam sende kadinin neden boyle davrandiginin nedenini bilmiyorsun pek . Madem cok emin degilsin biraz daha gözlemle . Belkide icimiz fesattir erkek arkadasin bi kac kere bahsis birakti diye zengin musteri aman kaptirmayalim falan diyorlardirCanım olayı çözemiyorum. Ordaki kıza mı kendi kızına falan mı. İlk kendi kızı diyodum. Sonradan burdan bi arkadaşa yorum atarken yazdım daha da şüphelendim. Üstümüzdekileri kız beğenmiş gibi hissettim o an bizimkinw de söyledim. Sence kıza ben yaparım arayı deme ihtimali var mı?
Bi kerecik bıraktı o da 4lira be canım. Paracardla ödüyoruuz hep nasıl bırakalım ki sürekli. Bi kerecik oldu onda da özel teşekkür resmen.Sevgilisi olan bi erkekle baska bi kizin arasini yapmak da neyin nesidir , mezhebi genis bi bayan eger oyle bisey varsa . Bana böyle bi ihtimal yok gibi geliyor , bide yanlis anlamadiysam sende kadinin neden boyle davrandiginin nedenini bilmiyorsun pek . Madem cok emin degilsin biraz daha gözlemle . Belkide icimiz fesattir erkek arkadasin bi kac kere bahsis birakti diye zengin musteri aman kaptirmayalim falan diyorlardir, Olamazmi ? Fazla iyimser oldu ama
Ben olsaydim kadini calistigi yerin genel mudurune sikayet ederdim! Cok net ! Musterileremi yilisiyor terbiyesiz kadin !Bayılıyoruz oraya ama ya
Gitmezsem bizimki de havaya girer. Ben nasıl bi yol izlesem..
Erkek arkadaşım aşkım haklısın boşver benim gözüm görmüyo başkasını falan diye yumuşatmaya çalışıyo onun yanında aşkm alır mısın diye bana uzatılanı işaret ettti kendindekini de bana tattırdı vs.
Onun dışında ben kendim yemem mesela erkek arkadaşım yediriyo çatalıyla baya ilgileniyo orda ya da diğer yerlerde. Hani yüz vermiyo kadına ilgi hep bende, ama azarlamıyo da. Gerçi ne denmesi gerektiğini ben de bilmiyorum
Sen dedinya hani erkek arkadasina kombinleriniz cok guzel esimle bana da mi alsak falan ,Bi kerecik bıraktı o da 4lira be canım. Paracardla ödüyoruuz hep nasıl bırakalım ki sürekli. Bi kerecik oldu onda da özel teşekkür resmen.
İçimiz fesat değil kadın bana içeriye sızan diilenciyymişim gibi davranıyo. Ciddi anlamda dışlıyo aynı oğluna oğluşum diyip gelinin yüzüne bakmayan kaynanalar ggibi.
Yappamam öyle canım ya :/ tamam seviyesiz falan ama ekmek parası için uğrraşıyo.Sen dedinya hani erkek arkadasina kombinleriniz cok guzel esimle bana da mi alsak falan ,
Acaba sevgilinin tepkisini falan ölcuyor , agzini ariyor olmasin ? Bana hala kadinin ona ilgisi varmis gibi geliyor , yoksa senle onun sevgili oldugunu bal gibi biliyor . Hayatta baskasina ayartma durumu falan olamaz bana göre .
Bu arada madem kadin orda calisan , sende onu kucuk görsen biseyler istetsen emretsen falan , mesele giciklik hani kucuk dusurma baabinda . Atiyorum gecen yemeginizin icinde kil gordum , tuzu cok fazlaydi , ekmek bayatti bilmemne , biraz mahcup duruma dussun sende sana vericegi tepkiyi olcmus olursun hem . Nasil fikir ?
O zaman sadece ekmek parasi icin calissin teyzemizYappamam öyle canım ya :/ tamam seviyesiz falan ama ekmek parası için uğrraşıyo.
Biliyo canım el eleyiz nası bilmesin adam elindekini bana yediriyo gözüünün önünde, aşkım diyo nası bilmicek..
Bildiği halde ayarlayan yok mu sanki canım neler var...
O zaman sadece ekmek parasi icin calissin teyzemiz, valla benim boylelerine toleransim yok , isten bile attiririrdim sikayetlerle falan . Bir daha ne zaman gidiceksiniz o zaman neler yapicak merak ediyorum valla
Aynen canim , bekliyoruz haberlerini .Gidelim oraya gidersek ben yazarım size balım. Halledicem ama yani bunca siniri kimsenin yanına bırakmam.
Aynen canim , bekliyoruz haberlerini .
Muhakkak haberdar et takipteyim canım. Abla olayına bayıldım şimdiden içimin yağları eridi.
Sağol seninkide çok tatlı, benim bebeğim yazmışsın mesajında ondan seninki dedim, talibiz kızına:)eflalim bebişin ne tatlı o gozler massallah tütütütü:))
:) bizimki 3,5 yaşında canım, verme tabi annesi kimselere kolay kolay:)suan 18 bucuk aylık oldu bu küçüklük fotosu ayy kızımı weremem ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?