- 9 Haziran 2014
- 1.153
- 1.693
- 133
- 32
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
Bence oraya gitmeyin sinirlerinizi bozmaya değer mi ? Sizin tabirinizle başka elit ve kurumsallaşmış yerler bulun pek çok böyle yer olduğuna inanıyorum. Ha ille oraya gideceğim derseniz, o zaman katlanacaksınız. Başka yolu yokki bu işin.
bence kadına tavrını düzelt de bana gelince hanfendi sewgilime gelince aşkım canım nerden bu samimiyet de nie demiyosun ben olsam o kadını ooooooo
bence kadına tavrını düzelt de bana gelince hanfendi sewgilime gelince aşkım canım nerden bu samimiyet de nie demiyosun ben olsam o kadını ooooooo
ewet ablası meryemsuyum o benim beni dinle sewiyosan haddini bildir o kıza pardon kadına :) benim kocama bakan bile olsa yerim o kadını bir bakısım yeterBu arada profildeki tontiş senin bebişinse ısırırımm onumaşallah allah uzun hayırlı sağlıklı ömürler versin yavruna dağıldı sinirim onu görünce
Yerimmmm yerrr çoookkk güzell maşallahhh :)ewet ablası meryemsuyum o benim beni dinle sewiyosan haddini bildir o kıza pardon kadına :) benim kocama bakan bile olsa yerim o kadını bir bakısım yeter
haddini bildirmeden gelme
Bebişim aynı olayın bir başka versiyonu geldi benim başıma bak onu hatırladım şimdi sinirlerim zıpladı yineKızlardan birinin konusunda gördüm hatta yazdım. Ama hem konusunu dağıtmamak hem de bana odaklanmanız için kendim konu açayım dedim. Şimdi durum şöyle aynen kopyalıyorum:
Bizim sürekli gittiğimiz bi yer var erkek arkadaşımla son derece elit ve kurumsal bi yer. Kadın 30lu yaşlarda erkek arkadaşım da 27 falan. Kadın yani annesi yaşında falan olsa neyse.. Canım demeler, istediğimiz bişey olmayınca ben size yapıym evde getiriym demeler, ama benle canjmlı konuşmuyo sadece ona samimi. Mesela biz kombin giyiniyoruz ben önündeydim onu diğer uca çağırıp ona soruyo nerden aldınız bilmem ne diye. E ben önündeyim aynısını giymişim bana sorsana neden onu diğer uca çağırıyosun?? Benle konuşmuyo sürekli onla ve canım da dedi tepem attı.Beni dışlıyo kızlar abartmıyorum ciddiyim. Çocuk da farkında ama maşallah yani gayet nazik o da kadına karşı. Haklısın aşkm falan dedi de sert bi tavır sergilemedi hiç ona.
abla ayağına yatıyo kaba tabirle. güya canım falan demesi ama o kadar fark yok anası yaşında olsa neyse dicem. Beni cidden fena halde dışlıyo. ve çok eminim ki itici biri değilimherkes çok güzel davranıyo olması gerektiği gibi orda bana onun dışında garsonları vs çok hürmetkar çok nazik. Gıcık olmuş olamaz. Mesela bişey ikram ettiriyodu al canım dedi bizimkine sonra da kıza HANFENDİYE DE VER dedi hiç yüzüme bakmadan bişey demeden. Erkek arkadaşım da "aşkım alır mısın" dedi kendindekini bana tattırdı sonra da.
Bu arada kadına belli etmiyorum. Bi iyi günler diyişim var ki sanki hiiiiç kıl değilim onasırıta sırıta ama ben ne kadar güzel davranırsam davranıym bana aşırı mesafeli ona düşüyo dibine. Sadece onu muhattap alıyo.
Bir daha olursa nasıl davranayım?? (2-3 kez karşılaştık hep ona yakın davranıyor. Kadını daha önceden tanımıyoruz bu arada)
Ben olsam bidaha gittiğimde masamıza geldiğinde yine aynı muameleyi yaparsa ismini biliyomusunuz buarada? Bilmiyosamda sorar öğrenir falanca hanım acaba bana karşı bir probleminiz mi var diye sorardım. Yoo hayır neden derse bende öyle düşünmüştüm dersiniz gayet nazik bir şekilde konuyu kapatırsınız tavır alırsınız en azından tepkinizi belli edersiniz oda anlar hareketlerine çeki düzen verirKızlardan birinin konusunda gördüm hatta yazdım. Ama hem konusunu dağıtmamak hem de bana odaklanmanız için kendim konu açayım dedim. Şimdi durum şöyle aynen kopyalıyorum:
Bizim sürekli gittiğimiz bi yer var erkek arkadaşımla son derece elit ve kurumsal bi yer. Kadın 30lu yaşlarda erkek arkadaşım da 27 falan. Kadın yani annesi yaşında falan olsa neyse.. Canım demeler, istediğimiz bişey olmayınca ben size yapıym evde getiriym demeler, ama benle canjmlı konuşmuyo sadece ona samimi. Mesela biz kombin giyiniyoruz ben önündeydim onu diğer uca çağırıp ona soruyo nerden aldınız bilmem ne diye. E ben önündeyim aynısını giymişim bana sorsana neden onu diğer uca çağırıyosun?? Benle konuşmuyo sürekli onla ve canım da dedi tepem attı.Beni dışlıyo kızlar abartmıyorum ciddiyim. Çocuk da farkında ama maşallah yani gayet nazik o da kadına karşı. Haklısın aşkm falan dedi de sert bi tavır sergilemedi hiç ona.
abla ayağına yatıyo kaba tabirle. güya canım falan demesi ama o kadar fark yok anası yaşında olsa neyse dicem. Beni cidden fena halde dışlıyo. ve çok eminim ki itici biri değilimherkes çok güzel davranıyo olması gerektiği gibi orda bana onun dışında garsonları vs çok hürmetkar çok nazik. Gıcık olmuş olamaz. Mesela bişey ikram ettiriyodu al canım dedi bizimkine sonra da kıza HANFENDİYE DE VER dedi hiç yüzüme bakmadan bişey demeden. Erkek arkadaşım da "aşkım alır mısın" dedi kendindekini bana tattırdı sonra da.
Bu arada kadına belli etmiyorum. Bi iyi günler diyişim var ki sanki hiiiiç kıl değilim onasırıta sırıta ama ben ne kadar güzel davranırsam davranıym bana aşırı mesafeli ona düşüyo dibine. Sadece onu muhattap alıyo.
Bir daha olursa nasıl davranayım?? (2-3 kez karşılaştık hep ona yakın davranıyor. Kadını daha önceden tanımıyoruz bu arada)
Bebişim aynı olayın bir başka versiyonu geldi benim başıma bak onu hatırladım şimdi sinirlerim zıpladı yineBizimki giyim mağazasında ki bir kadındı..Eşim sürekli o markadan alışveriş ettiği için şubeside evimize yakın olduğu için oraya gidiyorduk.Orda çalışan kadın sürekli etrafımızda dolanıp eşime ay size bu çok yakışır ay bu çok güzel diye diye delirtti beni..Sinirlerime hakim olamayıp bir çok defa yolmaya niyetlendim ama kendimi düşürmek istemedim çünkü kaliteli,elit bir mağazaydı öyle mahalle arası biryer değildi..Birşey yapsam ben rezil olacaktım..En sonunda eşim gerekeni yaptı o da anladı çünkü artık kadının niyetini ve sinirlendi..Hanfendi benim eşim moda tasarımcısı ben gereken yardımı ondan alıyorum onun zevkine güveniyorum siz kendi işinize bakın lütfen diye bir bozdu kadın şok Benim her nekadar saçını yolamamanın siniri içimde patlasada bir nebze rahatladım tabi O gün bu gündür kadın yanımıza dahi uğramaz hala..Kalitesiz basit bir insanın tekiydi evli olan adama bakan kadın neyse oydu işte..Sizin bayanda o tarz biri sanırım..Sen ne yaparsan yap sevgilinin bozması gibi olmaz..O bir laf soksun birdaha asla gelmez yanınıza..Çünkü bunlar öyle arsız yelloz ki bizlerin tepkileri onlara daha çok haz veriyor..O yüzden senin eşinin terslemesi şart..
Masaya gelmiyo ki canım bunlar hesap öderken ya da ilk gittiğimiz anlarda ne yesek diye bakımırken oluyo. Masaya gelse kıyameti koparırım zaten o kadar sabırlı değilimBen olsam bidaha gittiğimde masamıza geldiğinde yine aynı muameleyi yaparsa ismini biliyomusunuz buarada? Bilmiyosamda sorar öğrenir falanca hanım acaba bana karşı bir probleminiz mi var diye sorardım. Yoo hayır neden derse bende öyle düşünmüştüm dersiniz gayet nazik bir şekilde konuyu kapatırsınız tavır alırsınız en azından tepkinizi belli edersiniz oda anlar hareketlerine çeki düzen verirTekrar gittiğinizde de yine aynı muameleyi yaparsa dahada gitmeyin bence..
Oooyş benden habr bekle hehehehonasını yolluyo sana , ben yeterim hepsine
Eve gelince dank etti bana canım. Söyledim ben o kadına çok gıcığım bu arada diye. Haklısın aşkım gerizekalı işte boşver benim gözüm görmüyo başkasını diye sakinleştirmeye çalıştıaynı sey seninkindende gelse iyi olurdu canım sewgilini uyarsan ya bi
:)) ee ozaman hesabı öderken diyin sizde hem daha mantıklı hesabı ödemeye gittiğinizde baktın sana hiç bakmıyo erkek arkadaşına canım manım felan de ki hayırdır ne oluyoruz? böle melül melül suratına bakarken sende yapıştır cevabı bende öyle düşünmüştüm diyeMasaya gelmiyo ki canım bunlar hesap öderken ya da ilk gittiğimiz anlarda ne yesek diye bakımırken oluyo. Masaya gelse kıyameti koparırım zaten o kadar sabırlı değilim
Anladım canım merak etme çok haklısın..Heryerde istediğin gibi davranamıyorsun işte..Düzgün,kaliteli biryer olduğu zaman haklı bile olsan fevri bir davranış yapınca sen suçlu olursun..Birde tabi o kadının etrafa karşı söyleyecekleri malum..Ay ne basit,kavgacı kadın ya eşini kıskandı benden diye seni rezil ve komik duruma düşürür orda herkesin gözünde..Eşim zaten anladı benim sinirlendiğimi ve kendiside sinirlendi ağzının payını verdi..Sen en güzeli eşinle konuş o gerekeni yapsın..Rahatsız olduğunu söyle ve kaliteni bozup onun seviyesine düşmek istemediğinide söyle o gerekeni yapsın..Ve tekrar gidin oraya o basit kadın yüzünden ne diye gitmeyecekmişsiniz ki o kendi hareketlerine dikkat etsin..Sinir oluyorum böyle kadınlara..Mahalle arasında olsan tut saçından vur duvara işte bende öyle yapardımHay gözünü seveyim arkadaşım ya. Anladın dimi elitten kastımı. İfade edememişim..
Bunu abartmıyorum da yani yanımdan geçemez o ne özgüven o. Kaynana gibi aynen.
Helal olsun eşine de takdir ettim enişteyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?