Kızlar toplaşın da bi taktik verin aklım ermedi

Kızlar elit ve kurumsal sanırımtuhaf bi tabir olmuş

Yani ifade edememişim ama bu tarz şeylerin yaşanmıycağnı düşündüğüm bi yer olduğunu ifade etmeye çalıştım :/

bence kadına tavrını düzelt de bana gelince hanfendi sewgilime gelince aşkım canım nerden bu samimiyet de nie demiyosun ben olsam o kadını ooooooo

Bu arada profildeki tontiş senin bebişinse ısırırımm onu maşallah allah uzun hayırlı sağlıklı ömürler versin yavruna dağıldı sinirim onu görünce

Bu arada profildeki tontiş senin bebişinse ısırırımm onu maşallah allah uzun hayırlı sağlıklı ömürler versin yavruna dağıldı sinirim onu görünce
ewet ablası meryemsuyum o benim beni dinle sewiyosan haddini bildir o kıza pardon kadına :) benim kocama bakan bile olsa yerim o kadını bir bakısım yeter

Bebişim aynı olayın bir başka versiyonu geldi benim başıma bak onu hatırladım şimdi sinirlerim zıpladı yine Bizimki giyim mağazasında ki bir kadındı..Eşim sürekli o markadan alışveriş ettiği için şubeside evimize yakın olduğu için oraya gidiyorduk.Orda çalışan kadın sürekli etrafımızda dolanıp eşime ay size bu çok yakışır ay bu çok güzel diye diye delirtti beni..Sinirlerime hakim olamayıp bir çok defa yolmaya niyetlendim ama kendimi düşürmek istemedim çünkü kaliteli,elit bir mağazaydı öyle mahalle arası biryer değildi..Birşey yapsam ben rezil olacaktım..En sonunda eşim gerekeni yaptı o da anladı çünkü artık kadının niyetini ve sinirlendi..Hanfendi benim eşim moda tasarımcısı ben gereken yardımı ondan alıyorum onun zevkine güveniyorum siz kendi işinize bakın lütfen diye bir bozdu kadın şok Benim her nekadar saçını yolamamanın siniri içimde patlasada bir nebze rahatladım tabi O gün bu gündür kadın yanımıza dahi uğramaz hala..Kalitesiz basit bir insanın tekiydi evli olan adama bakan kadın neyse oydu işte..Sizin bayanda o tarz biri sanırım..Sen ne yaparsan yap sevgilinin bozması gibi olmaz..O bir laf soksun birdaha asla gelmez yanınıza..Çünkü bunlar öyle arsız yelloz ki bizlerin tepkileri onlara daha çok haz veriyor..O yüzden senin eşinin terslemesi şart..

Ben olsam bidaha gittiğimde masamıza geldiğinde yine aynı muameleyi yaparsa ismini biliyomusunuz buarada? Bilmiyosamda sorar öğrenir falanca hanım acaba bana karşı bir probleminiz mi var diye sorardım. Yoo hayır neden derse bende öyle düşünmüştüm dersiniz gayet nazik bir şekilde konuyu kapatırsınız tavır alırsınız en azından tepkinizi belli edersiniz oda anlar hareketlerine çeki düzen verir Tekrar gittiğinizde de yine aynı muameleyi yaparsa dahada gitmeyin bence..

Hay gözünü seveyim arkadaşım ya. Anladın dimi elitten kastımı. İfade edememişim..

Bunu abartmıyorum da yani yanımdan geçemez o ne özgüven o. Kaynana gibi aynen.

Helal olsun eşine de takdir ettim enişteyi

Masaya gelmiyo ki canım bunlar hesap öderken ya da ilk gittiğimiz anlarda ne yesek diye bakımırken oluyo. Masaya gelse kıyameti koparırım zaten o kadar sabırlı değilim

Masaya gelmiyo ki canım bunlar hesap öderken ya da ilk gittiğimiz anlarda ne yesek diye bakımırken oluyo. Masaya gelse kıyameti koparırım zaten o kadar sabırlı değilim
:)) ee ozaman hesabı öderken diyin sizde hem daha mantıklı hesabı ödemeye gittiğinizde baktın sana hiç bakmıyo erkek arkadaşına canım manım felan de ki hayırdır ne oluyoruz? böle melül melül suratına bakarken sende yapıştır cevabı bende öyle düşünmüştüm diye öölee baka kalsın arkanızdan

Anladım canım merak etme çok haklısın..Heryerde istediğin gibi davranamıyorsun işte..Düzgün,kaliteli biryer olduğu zaman haklı bile olsan fevri bir davranış yapınca sen suçlu olursun..Birde tabi o kadının etrafa karşı söyleyecekleri malum..Ay ne basit,kavgacı kadın ya eşini kıskandı benden diye seni rezil ve komik duruma düşürür orda herkesin gözünde..Eşim zaten anladı benim sinirlendiğimi ve kendiside sinirlendi ağzının payını verdi..Sen en güzeli eşinle konuş o gerekeni yapsın..Rahatsız olduğunu söyle ve kaliteni bozup onun seviyesine düşmek istemediğinide söyle o gerekeni yapsın..Ve tekrar gidin oraya o basit kadın yüzünden ne diye gitmeyecekmişsiniz ki o kendi hareketlerine dikkat etsin..Sinir oluyorum böyle kadınlara..Mahalle arasında olsan tut saçından vur duvara işte bende öyle yapardımAma kaldıracak yer var kaldırmayacak yer var elimizi kolumuzu bağladı şıllıklar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…