Kızlar toplaşın da bi taktik verin aklım ermedi

Ya çok mu önemli elin kadınının ne dediği.Madem hoşlanmıyorsun gitmeyiverin.Ya da gittiğinde öyle samimi sırıta sırıta iyi günler deme.Kendini beğendirmek zorunda değilsin.
Ben gıcık olduğumu anlayıp amacına ulaşmasın diye çıkarken sırıttım çok bayıldığımdan değil ona..

ALLAH aşkına neresi burası çok merak ettim ... baş ve son harfini ver ipucu ver biraz

Ahhahaahahahah olmaz sorçaaam

O zaman gitme o yere , yeni yer bul , ben burayı daha çok seviyorum vs. de

Oraya bayıldığımı biliyo ama tamam süper fikir. Ya da yeni yerden bir iki bişey över gel bide onu tadalım derim

bir dahaki gidişinizde sırıtmayın.
erkek arkadaşınız ağzını dahi açmasın.
selam bile vermesin yüzüne bile bakmasın.
sadece siz muattap olun., patronun kim olduğunu görsün

Aslansınız kızlar yapıcam bunları :))

Ahhahaahahahah olmaz sorçaaam

Oraya bayıldığımı biliyo ama tamam süper fikir. Ya da yeni yerden bir iki bişey över gel bide onu tadalım derim

Aslansınız kızlar yapıcam bunları :))

Aynen canım , gittiğiniz yeri kötüle , yeni bulduğun yeride öve öve bitireme , oraya gitmek istese bile götürme şurda yemek yiyelim sonra bovlinge gideriz falan filan diye değiştir konuyu o garsonun gözü göz değil yoksa

kadın açık açık samimi davranmış erkek arkadaşınız mesafe koysun yani madem gitmek istiyorsunuz oraya siz kadınla sürekli konuşun erkek arkadaşınız muhattap olmasın

Kısa çözüm: bir daha o mekana gitmezsin
Uzun çözüm: İnadında gidersin ama erkek ardasında o kadına kadının sana davrandığı gibi soğuk davranır..Ve kadın bir kaç sefer sonra eski ilgiyi bulamaz sizi rahat bırakır sende rahatlarsın

Bu arada kadına belli etmiyorum. Bi iyi günler diyişim var ki sanki hiiiiç kıl değilim ona sırıta sırıta ama ben ne kadar güzel davranırsam davranıym
Evet. Gayet kibar davranıyorum. Ama o hiiiç takmıyo. Hani sorn ben de değil kesinlikle. Kızlar belli etme demiş etmiyorum çıkarken gayet normal ve hatta "32 dişimi göstererek" "sırıta sırıta" iyi günler dedim.

İyi davrandığımda bile yılışırken kötü davransam gıcıklığı düşün. Ona o keyfi yaşatmak istemiyorum. Şikayet edersem ekmeğinden olabilir bu da beni cidden üzer.

Bana daha çok nasıl davranmam gerektiği konusunda fikir lazım. Hani belli edip uyarayım mı etmeden mesaj mı vereyim gibisinden..

Bi de diğer insanların diğer kadınların da anormal karşılayıp karşılamayacağını merak ettiğim için konu açtım. Konu da kadın yani. Tamam sırıtmışım da güzel kardeşim. Çıkarken sırıtmışım olan olmuş belli mi edeyim bide. Ki yukarıda söyledim o gün çok güzel geçmişti eve gelince algıladım anca durumun vehametini.

Uzun çözümü seçiyorum

Gözünün önünde birbirimizi nazlıyoruz haaala aynı
Ben bizimkinin güleryüzünü düşürcem kızlar siz meeak etmeyin

ne kadar "elit" ve "kurumsal"mış belli :)

Masamıza gelmiyo ki canım.. Öyle yapıcam valla bakıcam hareketlerine eğer yine normal davranırsa orda kıyamet

Baktin oda ise yaramadi sacini basini yol ben gelemem oyle seylere aaaa sinirlendim tam dayaklik boyle yapiskan kadinlar

Güzelim ben sana niye sırıttn mı dedim.İlk yorumumda memnun değilsen gitme.Ya da gittiğinde tavrını belli et.Ona iyi görünmek zorunda değilsin dedim.Sen de cevap olarak ben gıcıklığımı belli ediyorum yazınca,Bu arada kadına belli etmiyorum. Bi iyi günler diyişim var ki sanki hiiiiç kıl değilim ona sırıta sırıta ama ben ne kadar güzel davranırsam davranıym...... tezat olan bu cümleni hatırlattım.
Kimseyi,bir müşteri ona soğuk davranıyor dikkate alıpta işinden atmazlar.
Yine aynı şeyi tekrarlıyorum.Gitmek zorunda,gitsen de muhatap olmak zorunda değilsin.Yani gerçekten bu kafaya takılacak dert edilecek,nasıl davransam diye beyin jimnastiği yapılacak bir mevzu bile değil.Kendini boşuna üzme canım.Boşveeerr.

Doğru söylüyosun canım en iyisi görmezden gelmek..

Soğuk davrandım diye değil olur da sesimi falan yükseltirsem de kavga çıkarsa hırsımdan müdüre falan söylerim diye üzüldüm işte ne biliym

Münakaşa olur diye dedim ekmeğinden olur diye

Doğru valla hiç kasmıym kendimi o orda diye rota değişicek değilim umursamam olur biter

Sağolun kızlar ya valla..

Bence oraya gitmeyin sinirlerinizi bozmaya değer mi ? Sizin tabirinizle başka elit ve kurumsallaşmış yerler bulun pek çok böyle yer olduğuna inanıyorum. Ha ille oraya gideceğim derseniz, o zaman katlanacaksınız. Başka yolu yokki bu işin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…