Kızlar, transfer sonrası gebelik belirtileriniz neydi? Kaçıncı gün test yaptınız?(5. Gün Embriyosu)

Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin sağlıcakla değeriniz nasıl başladı nasıl devam etti yazabilir misiniz?
Ben çok erken yaptırmıştım aslında ilk kan testimi
Transferin 6günü : 31,13
7.günü : 64,8
9.günü : 142
11.günü ise : 403
Tekrar yaptırmana gerek yok dendiği için yaptırmadım

Kızlar, transfer sonrası ne zaman test yaptınız? Belirtileriniz nelerdi?
(5. Gün embriyosu)
Arkadaşımda pko vardı. İlk transfer tutmadı. 2.de doktor 12. Gün gel test yapalım demiş arkadaşım 9. Gün evde test yapmış negatif çıkmış. 12. Gün gidince kandan bakılmış. Pozitifmiş. Şimdi 2 yaşında oldu yavrusu

MaşaAllah canım benim negatif sonuçlandı

Merhaba sizde goguslerde siskinlik,agri falan oldumu kan testi cikana kadar?Adet sancisi peki?

Hayırlı olsun canım bende 6 günüm ama belirtim olmadı senin varmiydi
Merhabalar bende kaç gündür kafayı yedim hiç bir belirti olmaz mi ya yok olmadi daha öncede düşük yapmıştım onda baya bir olmuştu 8 günüm idral testi verdim çıkmadı ağladım sızladim gidip kan verecem dedim iyi ki de verdim idral testine güvenmedim

Belirti olmuyor çok erken olması için oluyor diyenlerin de psikolojik olarak buna inanmak istedikleri için öyle sandığındaki düşünüyorum
Tesekur ederim bugün 7 günüm ne kendimi test yapmaya hazır hissediyorum nede kan vermeye cesaret hayırlısı olsun tekrardan çok tesekur ederim.

Tesekur ederim bugün 7 günüm ne kendimi test yapmaya hazır hissediyorum nede kan vermeye cesaret hayırlısı olsun tekrardan çok tesekur ederim.
Rica ederim Allahtan hayırlısını dile her zaman için . Ben aşılamam tutmadığında hiç üzülmemiştim olmayan çocuk hayırsız çocuktan iyidir . Ama testini yaptır korkma umarım hakkında hayırlısı neyse o olur

Merhabalar bende yeniyim yaşım 33 devlet hastanesinde yaptırdım dondurulmuş tek embriyo 2. transferim 5. gün kan testi negatif çıktı pazartesi test günüm öncelikle herkese Allahtan sabır diliyorum sonra herkese hayırlı evlatlar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…