Kızlar, transfer sonrası gebelik belirtileriniz neydi? Kaçıncı gün test yaptınız?(5. Gün Embriyosu)

Sen ne zaman kan vereceksin canım
Salı vercem canım ,dün aradılar merkezden belki ben başka yerde yaptırmışımdır daha önce diye ,sordular ,yaptırmadım dedım kız da şaşırdı,ya zaten transfer yapılırken hüngür hüngür ağlıyordum tam bir rezillikti benimki sıkışık idrar olayı yüzünden,hemşirelerle tartıştım falan benim karnımdaki ameliyat yeri yapışıklık yaptıgı için mesane zor gözüktü karnıma bastıra bastıra bni mAhvettiler,sondayla mesanemi şişirdiler bir sürü stres yaşadım doktor rahatlatmaya moral vermeye çalıştı ama embriyolarım yerleştirirken hala ağlıyordum,hiç bir ümidim yok yaptırmadım test falan dedım,

Hormon ilaclari vucuttan atilinca tekrar deniycez dr 2-3 ay dinlensin vucudun dedi hakkimizda hayirlisi diyorum herkes icin sonucu gorunce inanilmaz bunalima girmistim ama olmadiysa hayirlisi degilmis diye kendimi teselli ediyorum

Hormon ilaclari vucuttan atilinca tekrar deniycez dr 2-3 ay dinlensin vucudun dedi hakkimizda hayirlisi diyorum herkes icin sonucu gorunce inanilmaz bunalima girmistim ama olmadiysa hayirlisi degilmis diye kendimi teselli ediyorum
Progesteronu fitil ve iğne olarak kullandın mı canımbana günde 3 fitil,günlük progesteron iğne verdi,estrofemide hala 4 tane günlük kullanıyorum yan etkileri göğüs hassasiyetı ssizlerde de oldu mu

Progesteronu fitil ve iğne olarak kullandın mı canımbana günde 3 fitil,günlük progesteron iğne verdi,estrofemide hala 4 tane günlük kullanıyorum yan etkileri göğüs hassasiyetı ssizlerde de oldu mu
Canim ben lutinus kullandim sabah aksam , ayrica progestan igne kullandim gobekten , ayrica gece yatarken ictigim bi hap vardi hepsi onun disinda klasik kan sulandirici ve vitamin haplari vermisti drum. Inanilmaz gogus hassasiyetim oldu kasik agrilatim cok oldu ama benim taze transfersi yumurta toplamadan sonra zaten cok agrim olmustu onun agrilari devam ediyor herkeste ama iste biz inanmak istedigimiz icin hamile oldugumuzu saniyoruz .

Haklısın canım okadar çok ilaç kullanıyoruz ki zaten çogu şey ilaçların yan etkisi o yüzden anlayamıyoruz da ,nasipten öteye gidemiyoruz ,kendi elimizde olan birşey degıl

Kizlar doktorlarınızla konuştunuz mu doktorum histereskopi yapalım bi bakalım dedi
Canim ben yaptirmistim zaten . Ben once asilamaypa basladim tedaviye asilama sirasinda dr cok zorlandi histereskopiyle bakalim darlik var dedi sonra histereskopi yaptik polip alindi ve darlik acildi ayni zamanda histereskopi sirasinda rahime cizik atti embriyo tutunsun diye ama yok olmadi .

Evet yaptırdım çok şükür yükseldi Allah tüm isteyenlere nasip etsin. 15 eylülde kalp atışını duyarız inşallah
Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin sağlıcakla değeriniz nasıl başladı nasıl devam etti yazabilir misiniz?

Anladım canım hayırlısı olsun benimde kafam karıştı bi sıkıntı yok diye biliyorduk bizdoktor bile şaşırdı ben senden güzel haber bekliyordum dedi şimdi napicambilmiyorum eşimde varikosel var ameliyat olup beklesek mi tekrar mi denesem bilmiyorum sizce ne yapmam lazım

Hayırlı olsun canım benimde 3cü gün İnşallah ikimizde bizim gibi bekleyen her kes d3 güzel sonuçlar alır Rabnim en kısa zamanda sevindirsin İnşallah bizi

Yaa çok üzüldüm vallah benimde ilki negatif olmuştu şu anda seni çok iyi anlıyorum canım ama umudunu kaybetme denemektende vazgeçme İnşallah en kısa zamanda Rabbim sevindirsin seni
İnşaAllah canım Allah razı olsun senin güzel haberlerini almak nasip olur İnşaAllah birkaç ay bekleyip öyle deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…