Kızlar, transfer sonrası gebelik belirtileriniz neydi? Kaçıncı gün test yaptınız?(5. Gün Embriyosu)

Evet canım idrar yaptım bilmiyorum ama umudum kırıldı pazartesi kan vericem hakkımızda hayırlısı olsun inşllah
idrar testini bile yapmadım hala,kendimi olumsuza alıştırdım gibi,salı gidip kan vercem olduysa oldu olmadıysa da napayım diyip gecmek istiyorum,benim yaş 35 biraz onu sıkıntı ediyorum,ama sizler bu konuda avantajlısınız,o yüzden çok takmayın her koşulda.

Inşallah olmuştur ablacım Allah büyük vardır bir bildiği benim ilk denemem daha ama inşallah senin olumlu olur

Öğrendinmi sonucu canım ,bu arada sizlere de doktorunuz progesteron iğne vermişmiydi,bana transferden önce ve sonra hem hap hem fitil verdi,sanırım estrofem ve progesteron göğüs ağrısı yapıyor
Evet canım maalesef 1.2 çıktı doktorum negatif ilaçlari bırakabilirsin dedi öyle üzgünüm ki resmen bebeklerim yok sanki var gibiydi. Evet iğne verdi 3 güne bir kullaniyordum. Fitili günde 3 kez kullanıyordum.Estrpferm 3 kez güne asprin folik asit birde antibiyotik kullanıyordum.

Üzülme canım ilk denemelerde vücut hemen kabil etmiyormuş 2. 'ye inşallah benim içimden de tutacak gibiydi

Doktorun bi açıklama yaptı mi hani niye tutmamış olbilir herşey mi
Ah canım benim Allah yardımcımız olsun içim çok acıyor bisileri yanlış mı yaptım acaba çok mu ayak da durdum stres mi yaptım diye suçluyrm
Hayır canım bizimle alakası yok veren Allah onun dediği olur bende çok ümitli değilim

Doktorun bi açıklama yaptı mi hani niye tutmamış olbilir herşey mi

Hayır canım bizimle alakası yok veren Allah onun dediği olur bende çok ümitli değilim
Doktoruma sordum hocam neden dedim 5.gun iki tane iyi embriyo rahme çizik attık ilaçlarını kullandın beslenmene dikkat ettin sigara kullanmadın sebebini bende açıklayamyrm genetik birşey desem diyor yaşın cokgenc dedi acikcais bunları söyledi üzülme dedi kuzum çok çaresiz hissediyorum bende bilmyrm. Haklısın canım rabbim bana sınav verdi başa gelen çekilir ama yine de gönlüm sızlıyor. Umutlu ol neden öyle düşünüyosun cnm ben hala doktoruna bir daha kan versem dedim düşün çok olumlu idim

Sızlamaz mı çeken bilir bunu olsun 2. 'ye tutar inşallah ben kimle konuşsam 2. 'ye tutuyor hep

Geçmiş olsun herşeyden önce sağlık olsun canım,yaşınız daha küçük istedığınız zaman denersiniz bir bakarsın kendiliğinden olur,benim bir tüpüm yok alındı apse olmuştu büyük ameliyatlar geçirdim ölümlerden döndüm neleeeer neleeer,onun için önce can sonra canan eskiden çok takıyodum ama canımla sınandım mucizelerle kurtuldum o yüzden şimdi evet heyacan illaki var ya olursa diye ama olmazsa da okadar takmıyorum hatta eger nagatif çıkarsa 3-5 günlük bir tatil planladım bilegidememiştik bu yaz.eşinlekafanızı dagıtcak güzel şeylerle ilgilenin hatta birbirinizle ,çünkü bu süreçlerde çiftler birbirlerini de çok ihmal ediyo ,yalnızlığın ve romantizmin bir süre daha tadını çıkartın bence,sonu hepimiz için güzel olcak inşallah

Canım bu güzel mesajın ve tesellin için çok teşekkür ederim burda ki arkadaşlarm sizler beni en iyi anlayanlar siniz insanlar beni bu durumla yargılıyor bile düşünün. Hepinize çok teşekkür ederim sana da çok teşekkür ederim çok iyi geldi yazdıkların Allah senden razı olsun rabbim güzel gönlüne göre versin inşallah güzel haberlerini alırız sayenizde rahatladım çok sağolun iyi ki varsınız

Canım benim senden de razı olsun hepinizden ilerde güzel haberlerini alırız inşallah

Arkadaslar merhaba , 5. Gun embriyosu bugun 11. Gun pazartesi kan testi yaptiracagim bugun yaptigim idrar teati negatif cikti ve inanilmaz kasik agrim basladi regl mi olacagim acaba var mi benim durumumda olan

Arkadaslar merhaba , 5. Gun embriyosu bugun 11. Gun pazartesi kan testi yaptiracagim bugun yaptigim idrar teati negatif cikti ve inanilmaz kasik agrim basladi regl mi olacagim acaba var mi benim durumumda olan
Bende 3-4. Günden beri adet olcakmışım gibi ağrılar çekiyorum,,idrar testinde çıkmamış olabilir o nedenle önermiyorlar canım

Bende öyle düşünüyorum canım
Valla canım hepimiz senin durumundayız en güzeli kan testi bende 7 gün yaptım negatif çıktı pazartesi kan günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…